Betting på fodboldkampe kan være så simpelt, at man bare skal forudsige om kampen ender med en hjemmesejr, udesejr eller uafgjort. Men det slutter ikke der. Takket være den forøgede interesse, der er kommet i takt med online betting, så er der nu hundredvis af forskellige måder, du kan bette på fodboldkampe. Tilføje live betting i den ligning, og så stiger det tal meget mere.

Hvis du er nybegynder indenfor betting, er det let at blive overvældet af de mange tilgængelige valg. Så det bedste er, at begynde at fokusere på de mest populære typer af væddemål. Det væddemål der appellerer til bettere på alle niveauer er scorecast.

Hvad er et scorecast væddemål?

Nogle bettere kan godt lide at kombinere et eller flere væddemål sammen til en kupon eller akkumulator. Men det er ikke altid muligt at gøre det på det samme event, eller på markeder der er relateret. F.eks. er det ikke muligt at kombinere første målscorer væddemål og det korrekte resultat i den samme fodboldkamp. Det er fordi, at det korrekte resultat bliver direkte påvirket af spilleren, der scorer det første mål.

For at løse det problem i nogle markeder, tilbyder bookmakerne cast-væddemål, som giver dig muligheden for at kombinere de to væddemål. Disse væddemål indeholder ofte god værdi, og de vil give dig bedre odds, end hvis du spillede separat på de to væddemål.

Scorecast væddemål tillader dig at spille på første målscorer og det korrekte resultat i en fodboldkamp. Dette væddemål vil give dig gode odds og høje udbetalinger. Kort fortalt, så består bettet i to separate væddemål, men det bliver vist som en double eller akkumulator. For at placere et scorecast væddemål, skal du først forudsige, hvem der scorer kampens første mål, og derefter det korrekte resultat af kampen.

Som vi nævnte tidligere, så vil det ikke være muligt at kombinere de to væddemål enkeltvis. Du skal derfor lede efter scorecast sektionen på bettingmarkedet, og vælge dine forudsigelser derfra.

Det høje odds gør disse væddemål attraktive for nybegyndere, og nogle bookmakere tilbyder attraktive tilbud på scorecast væddemål, hvor du får pengene retur.

Eksempel på et scorecast væddemål

Hvis Liverpool spiller på hjemmebane mod AFC Bournemouth, og du tror de vil vinde 2-0 og 2018 Gyldne Støvle vinder Mohamed Salah scorer det første mål, så kan du placere dette væddemål på din scorecast. Liverpool giver måske 7.00 til at vinde 2-0 og Salah giver måske 5.50 til at score først. Hvis du spillede individuelt på de to væddemål, og de begge gik hjem, ville du få 125 kroner tilbage for to væddemål på 10 kroner. Hvis du i stedet vælger scorecast væddemål, ville du måske få odds 23.00 gange igen, og så ville du få 230 kroner for et væddemål på 10 kroner.

Det virker måske for godt til at være sandt, men husk på, hvis du placerer væddemålene som to singlespil, så vil du stadig få en gevinst, hvis kun den ene af dine to forudsigelser holder stik. På scorecast væddemålt skal begge forudsigelser gå hjem, ellers taber hele væddemålet.

Hvis du havde mulighed for at placere begge væddemål som en double, ville oddset være omkring 76.00. Men hvis Salah scorer det første mål, forøger det chancerne for, at Liverpool vinder 2-0, så bookmakerne tillader ikke det odds. I stedet betragter de væddemålene som to forskellige.

Høj risiko vs høje odds

Et hvert væddemål med et højt odds repræsentere en høj risiko. De tillader dog også, at du kan placere en lavere indsats og stadig få en høj udbetaling. Som bettere skal du vælger den strategi, der passer bedst til dig. Nogle bettere vælger at spille på de lave odds, for at få flere udbetalinger på længere sigt, mens andre foretrækker at ramme den store gevinst af og til. Uanset hvad, så er du nødt til at se, om væddemålet indeholder værdi til det odds, du bliver tilbudt. Ved at få den bedste værdi, kan du forøge dine chancer for at profit på længere sigt og minimere dine tab.

For at afgøre hvad hvilke væddemål der er god værdi i, ør du undersøge holdenes form, der statistikker og derefter laver din egen vurdering af et muligt resultat. Hvis oddset er højere end dine beregninger antyder de skulle være, så er det et væddemål med god værdi.

Hvordan placerer man scorecast væddemål på 888?

For at placere et scorecast væddemål hos 888, skal du blot logge ind på din konto og navigere hen til markedet, du gerne vil spille på. Du finder en liste af de mest populære markeder i venstre side, og unde dette vil du finde en række sportsgrene, som du kan bette på hos 888sport.

Eksempelvis hvis du gerne vil bette på en Premier League kamp, så skal du vælge Premier League fra de populære markeder sektionen. En liste af kommende kampe vil dukke op til højre for hver kamp. Der vil også være et nummer som f.eks. +150, der indikerer, hvor mange andre markeder, der er tilgængelige. Hvis du klikker på kampen, vil der dukke en menu op med alle markeder. Du skal bare finde scorecastmarkedet og foretage dine to valg. Derefter vælger du din indsats og bekræfter dit væddemål. Dit væddemål vil derefter blive gemt i din kontohistorik.

Hvilke sportsgrene kan man placere scorecast på?

Scorecast væddemål kan placeres på fodboldkampe, og det gælder de 90 minutter inklusive tillægstid. Væddemålene giver høje odds og bookmakerne tilbyder af og til pengene retur på scorecast væddemål. Kampe med lavtscorende mandskaber hvor 1-0 er et sandsynligt resultat, er populært hos mange scorecast spillere.

Du kan også finde cast-væddemål på hestevæddeløbsmarkedet. De mest populære er forecast og tricast væddemål, men de er væsentlig anderledes i forhold til fodboldcast-væddemål. Disse væddemål tillader bettere at spille på den korrekte rækkefølge, når hestene er i mål eller på top 2 eller 3 i løbet.

Lær om andre typer af væddemål

For at forstå mere om hvorfor bookmakerne tilbyder cast-væddemål, kan du læse vores artikel om relaterende forhold. Dette forklarer hvorfor scorecast væddemål er anderledes end en normal double.

Ligesom med akkumulator væddemål, er der også mange forskellige typer væddemål, der tillader dig at kombinere en række af odds til singler, doubler, tribler eller akkumulatore. Disse væddemål tilbyder en potentiel høj udbetaling, hvis alle væddemål går hjem. Men selv hvis kun enkelte går hjem, vil du stadig kunne få profit. Nogle populære kombinationsvæddemål er blandt andet Trixie, Yankee, Goliath og Heinz væddemål.

Andre typer af cast-væddemål inkluderer Wincast, hvor man spiller på en målscorer når som helst, først eller sidst, og hvilket hold der vinder. Der er også Timecast, hvor betteren skal vælge en målscorer og tidspunktet, hvor det første mål bliver scoret. Det kan være mellem 21-45 minut.

Når du har lært alt om scorecast betting, ønsker du måske også at lære om andre typer af odds, der tilbydes hos 888sport. På nogle fodboldkampe, tilbyder 888sport mere end 200 markeder.

Læs også
Champions League | danskere i Champions League

Danskere i Champions League

Joakim Mæhle fodbold | Mæhle landshold og fodboldklub

Joakim Mæhle fodbold | Mæhle landshold

Christian Eriksen | facts om Eriksen hidtidige fodboldkarriere

Christian Eriksen | facts om Eriksen 

De bedst betalte spillere i hver superligaklub

Bedst betalte i hver superligaklub

Daniel Agger fodboldkarriere | Agger markedsværdi

Daniel Agger fodboldkarriere