Bettingmarkederne bliver ved med at udvikle sig, men nogle markeder fanger betterne bedre end andre. I de seneste år er det især begge hold til at score (BTTS) væddemålene, der er blevet et af de mest populære hos alle bettere.

Hvad er et begge hold til at score væddemål?

Bettere kigger ofte efter de markeder, hvor statistikken er lettilgængelig, og som kan bruges i et bettingsystem. Begge hold til at score passer perfekte i den kategori.

888sport

Dette type væddemål er nu så populært, at mange bookmaker i bl.a. England har kuponer hvor det udelukkende er begge hold til at score væddemål, der står på kuponen. I England er der også ofte bonusser på BTTS. Spilleren skal simpelthen bare forudsige, om begge hold kommer til at score i løbet af de 90 minutter plus dommerens tillægstid. Mål scoret i forlænget spilletid tæller altså ikke med, men selvmål tæller til gengæld. Bettere kan vælge at spille på en enkelt kamp, eller lave en kupon hvor flere kampe kombineres fra forskellige ligaer.

Hvordan virker et begge hold til at score væddemål?

Med et begge hold scorer væddemål, har betteren en chance for at vinde hele vejen indtil slutfløjtet. Så længe begge hold har ramt netmaskerne en enkelt gang i løbet af kampen, vil der være betalingen, også selvom det sker på den sidste afslutning i kampen. Nogle spil bl.a. første målscorer, kan være overstået efter de første sekunder af en kamp, men BTTS væddemål holder kampen spændende hele vejen til slut.

Selv hvis det ene hold er bagude 5-0 og med få sekunder tilbage, vil et trøstemål eller endda et selvmål give dig gevinst. For de bettere der godt kan lide at oddse på en kamp, mens de ser den, er dette marked ekstra populært.

Hvorfor vælge et begge hold til at score væddemål?

For dem der har en mere analytisk tilgang til betting, er BTTS markedet rigtig godt, da man let kan researche sig frem til statistikkerne. Da der er så meget data tilgængeligt på kryds og tværs af alle de store ligaer, er det forholdsvis let at identificere match-ups mellem hold, hvor der er en høj udbetalingsprocent.
Nogle hold har en højere BTTS procent på hjemmebane, mens andre har en højere på udebane. Selv nogle ligaer har flere BTTS kampe end andre. Det er ikke svært at finde det varmeste kampe på markedet, og hvis du bare finder to hold der matcher hinanden godt, så er det en god mulighed for profit.

Hvordan better man på begge hold til at score hos 888Sport?

Det første en better skal gøre er, at vælge hvilke kampe eller markeder, man gerne vil inkludere i sit bet. Husk på, at du kan kombinere begge hold til at score spil med andre spil på en kupon.
For at gøre dette, er du nødt til at kigge på historiken af historier mellem begge hold. Hvis det ene hold har en højt BTTS procent, mens det andet har en lav, så bør du måske undgå kampen.

BTTS bettere bør også være opmærksomme på, at man ikke skal kigge alt for dybt i tidligere resultatet. Nogle hold har måske haft en høj BTTS procent i en sæson, mens procenten har været lavere i den næste. Et eksempel er Liverpool fra Premier League, der havde 73,7 % BTTS når de spillede på udebane i sæsonen 2013/2014, men i den efterfølgende sæson var det tal faldet til bare 42,1 %.

Bettere bør derfor vente indtil sæsonen er gået i gang. 10 kampe bør være nok til at spotte en trend.

Når en better har fundet et spot, hvor to hold har let ved at score, men også ved at lukke mål ind, bør det næste træk være at vurdere, om oddset der tilbydes på væddemålet er højt nok.

Eksempler på begge hold til at score væddemål

Et spring tilbage i tiden til 2013/2014 sæsonen i den bedste tyske række, giver os muligheden for at se hvordan trenden kan bruges i forhold til betting.

I løbet af sæsonen var der nogle hold, der var virkelig stærke i BTTS-kategorien. Hoffenheim var det bedste i den kategori, hvor de på hjemmebane havde en procent på 82,4, mens de på udebane havde 76,5 % for BTTS.

Bayer Leverkusen og Stuttgart havde begge en hjemmebaneprocent på 76,5, mens Mainz og Wolfsburg havde 76,5 % på udebane.

Lad os tage et kig på resultaterne mellem de mandskaber, der rangerede højt på hjemmebane mod de mandskaber der rangerede højt på udebane.

Hoffenheim 2-4 Mainz
Hoffenheim 6-2 Wolfsburg
Bayer Leverkusen 2-3 Hoffenheim
Bayer Leverkusen 0-1 Mainz
Bayer Leverkusen 3-1 Wolfsburg
Stuttgart 6-2 Hoffenheim
Stuttgart 1-2 Mainz
Stuttgart 1-2 Wolfsburg

Som vi kan se når disse hold mødte hinanden indbyrdes, så var det syv ud af otte kampe der gik hjem. Det betyder 87,5 % af kampene gik hjem. Det er en utrolig statistik.

BTTS strategy

Ved at afsøge markedet for hold, der har høje procenter på både hjemmebane og udebane, vil betteren uden tvivl forøge sandsynligheden for at vinde. Nogle bettere kombinere måske endda de to procenter, og sætter en grænse for, hvornår de vil spille på det. Et eksempel kunne være, at en kombineret score på 140% repræsentere et værdifuldt væddemål. Så hvis hjemmeholdet har en BTTS procent på 75, så skal udeholdet have en på mindst 65 % før man overvejer at spille på det væddemål. Desto højere en better vælger at sætte procenten, desto større sandsynlighed vil der være for at vinde. Der vil dog også være færre muligheder for at bette. Når kampene er fundet, skal bettere vælge at spille på dem alle, eller kun dem der har den største værdi.

De bedste hold og ligaer for begge hold til at score væddemål

Det gode ved dette marked er, at betterne ikke behøver at være eksperter indenfor de respektive ligaer, der skal bettes på. Det er dog stadig en god ide at tjekke de mest basale informationer, såsom skader til topscoreren og lignende. Det har dog den betydning, at bettere kan kigge efter muligheder i ligaer, som de ellers normalt ikke ville spille på.

Et eksempel kunne være starten af 2018/19 sæsonen, hvor en better der normalt spiller på Premier League, i stedet havde kig på de første fem af Aston Villas kampe i den engelske Championship. der alle gik hjem i forhold til begge hold scorer markedet. Deres næste kamp var på udebane mod Sheffield United, hvor deres seneste to hjemmekampe også var gået hjem på BTTS markedet. Man kunne få hele odds 1.90 på begge hold til at score, hvilket var et meget flot odds. Kampen endte med 4-1 og bettet gik dermed hjem.

Bettere kan få disse informationer uden at være eksperter i de respektive ligaer. BTTS væddemål kræver mindre præcise forudsigelser, end andre markeder, hvor man spiller på resultatet eller første målscorer. Bettere der elsker at lave kuponspil, kan stadig gøre det med begge hold til at score i kampen væddemål.

Med så mange frie informationer og statistikker tilgængelige, er der ikke grund til at spille efter mavefornemmelsen eller instinktet alene. Bettere kan forøge deres chancer via matematikken, og på denne måde skabe mere profit og flere sjove oplevelser med begge hold scorer markedet.

Læs også
OB fanzone - alt du bør vide om OB

OB fanzone - alt du bør vide om OB

U21-EM: 2. runde

U21-EM: 2. runde

AaB fanzone - alt du bør vide om AaB

AaB fanzone - alt du bør vide om AaB

FC Midtjylland fanzone - alt du bør vide om FCM

FC Midtjylland fanzone - alt du bør vide om FCM

U21-EM

U21-EM