I del 1 præsenterede vi de første fire fodboldtalenter, der har skuffet over årene. Vi er nu nået til del 2, hvor vi skal have præsenteret de sidste fire fodboldtalenter. Synes du også, de har skuffet?

 

Alen Halilovic

I 2012 blev endnu et lovende talent overrumplet af fodboldverdenens rampelys, da han fik debut for Dinamo Zagreb som 16-årig. Alen Halilovics underskrift blev hurtig jagtet af de allerstørste klubber i Europa, især efter at han i 2013 fik debut for det kroatiske landshold.

På rekordtid var Alen Halilovic endnu et talent, der skulle leve op til de gigantiske forventninger. Forventningerne eksploderede yderligere, da Barcelona sikrede sig kroatens eftertragtede underskrift. Men derfra begyndte den store nedtur – han nåede aldrig at slå igennem for Barcelonas førstehold, så derfra blev han sendt videre i teksten. Fra 2015 frem til i dag har han været forbi seks forskellige klubber. Fire af dem var lejeophold.

I dag ejes den 22-årige offensive kroat af AC Milan, hvor han tilbringer det meste af tiden på bænken. Vi håber, AC Milan får ham i gang, for Halilovic er stadig ung. Lad os håbe, at de hidtidige skuffelser er en kæmpe motivation for ham i dag!

 

Martin Ødegaard

Vi kan muligvis blive nødt til at fjerne Ødegaard fra denne liste, for Ødegaard har haft sin hidtil bedste sæson i sin fodboldkarriere i 2019, efter Real Madrid lejede ham ud til Real Sociedad sæsonen ud. Han har været fremragende for Sociedad, som sensationelt ligger på fjerdepladsen og er i Copa del Rey-finalen.

Meget tyder dog på, at Madrid i øjeblikket overvejer at hente Ødegaard tilbage før tid. Det kan vi nu godt forstå, men inden var hverdag ikke just lutter lagkage for Ødegaard. Han har tidligere været på to andre lejeophold, hvor han ikke fik det ønskede gennembrud, og ikke levede op til de store forventninger, men lige side vi tog ham på vores liste, har han imponeret. Et sammentræf, vi gerne ville opleve oftere.

Vi lader ham indtil videre stå på listen, så han forhåbentlig præsterer over flere år, for det håber vi, at han gør. De aktuelle og fremtidige odds bliver glade for ham.

 

bonus

 

Micah Richards

Alle, der har spillet fodboldmanager, ved, hvor vilde stats Micah Richards havde, da han fik sin debut for Manchester City i 2005. Dengang var Micah Richards kun 17 år, men havde udseende og kropsbygning som en fuldvoksen etableret Premier League-spiller.

I de år blev Richards anset for at være den mest lovende forsvarsspiller i verden. Som årene gik, fik Richards rigeligt med spilletid, men han formåede aldrig at vise de lovende takter og overbevise sportsfans om, at han ville blive en City-legende og en af de bedste forsvarsspillere i verden.

I 10 sæsoner spillede Richards 179 kamp for City. Hvis han var blevet ligeså god, som alle havde spået om, havde han spillet over 500-600 kampe. Hans potentiale blev aldrig forløst, desværre.

I dag er Micah Richards pensioneret i en alder af 31 år – knæproblemer satte en stopper for hans videre fodboldkarriere, som sluttede i Aston Villa i 2019.

Nyd godt af en masse odds tips

 

Mario Götze

Mellem 2009 og 2013, da Mario Götze i starten var teenager, var han ethvert forsvars mareridt. Han imponerende gang på gang og blev hurtigt spået til at blive verdens bedste fodboldspiller en dag. Han havde i den periode en særlig x-faktor over sig – i 2014 afgjorde han VM-finalen mod Argentina.

Forståeligt nok begyndte alle de store topklubber at slås om Götzes underskrift. Dortmunds største rival på det tidspunkt, Bayern München, sikrede sig Götzes underskrift.

Alle forventede at Götze ville få en stor rolle for rekordmestrene fra Bayern. Med tiden blev det dog hurtigt til en reserverolle, samtidig med at han løb ind i en del skadesperioder, som ikke gjorde livet lettere for den lovende komet.

Tiden i München blev ikke bedre for Götze, som efterfølgende valgte at tage tilbage til Dortmund i 2016 for at finde genfinde sit tidligere niveau. Manglende selvtillid og skader har betydet, at Götzes tilbagevenden til Dortmund indtil videre har været en skuffelse.

Vi vil have den gamle Götze tilbage! Han har kvalitet, for det har han bevist – han er et bet værd!

 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Darko Bandic/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg