AC Horsens betting-tips, prognoser og odds

888sport giver dig alle væddemål og prognoser om AC Horsens. Du kan tjekke alle de seneste betting-informationer om AC Horsens, som bliver sammensat af vores gruppe af eksperter, der i dén grad lever og ånder for sporten.

Hvis du af og til leder efter de bedste odds og væddemål på AC Horsens’ kampe, så er 888sport stedet. Her finder du en række AC Horsens-relaterede informationer, som du ikke må gå glip af. Du kan læse alle de seneste betting-prognoser, nyheder og dybdegående artikler om AC Horsens her.

Hjemmeside: achorsens.dk/ Meritter:

Officielle Facebookside:

facebook.com/achorsens

 (12.825 likes)

Superliga: 0 mesterskab

Bedste placering: 4. plads (11/12)

Officielle Twitter:

twitter.com/ac_horsens

(3.700 følgere)

Pokalturnering: 0 titler

Bedste placering: pokalfinalen (11/12)

Officielle Instagram:

instagram.com/ac_horsens

 (4.449 følgere)

Champions League: 0 titler

Har deltagelsen til gode

Stiftet:  1. januar 1994

Europa League: 0 titler

Bedste resultat: Playoff-runden (12/13)

 

AC Horsens holdkort 2019/20

Den karismatiske AC Horsens-træner Bo Henriksen står igen i år overfor en vanskelig opgave – nemlig at få det bedste ud af holdet og spillerne og dermed undgå at havne på en af de tre nedrykningspladser.

Det er ingen hemmelighed, at Horsens aldrig har svømmet i penge og derfor har måttet købe spillere på anden og tredje hylde i forhold til at finde de bedste spillere til deres rådighedsbeløb.

Bo Henriksen har gang på gang formået at finde de bedste spillere til sit projekt. Bo Henriksens gejst og tro har løftet flere spillere og ikke mindst holdet til et højere niveau.

Bo Henriksen skal dog på magisk vis have genfundet den gamle Horsens-ånd, som man havde i sæsonen 17/18. Mange af spillerne fra dengang er væk, hvilket var tydeligt at se i sidste sæson. AC Horsens var lige pludselig til at have med at gøre, og det var ikke tilfældet i sæsonen 17/18. Mange ting skal derfor ændres og optimeres i den nye sæson, hvis AC Horsens skal sikre sig overlevelse.

Tilføjelserne af den serbiske forsvarsspiller, Erhan Masovic og den gamle kending Jonas Thorsen samt Nikolai Brock-Madsen skal hjælpe med at få AC Horsens tilbage på sporet. Brock-Madsen har allerede bidraget med to scoringer i den nye sæson.

Bo Henriksen råder også over et par giftige esser, som mangler at få deres helt store gennembrud på holdet: Hansson, Jacobsen og Junker. De besidder stærke kvaliteter, men de skal tage det næste skridt op, hvis de skal forløses til fulde.

Online betting-markeder spår en svær sæson for Bo Henriksen og hans tropper. Klarer de mon skærene?

Du kan følge alle Horsens’ kampe live og dertil drage fordel af liveoddsene på kampene.

 

banner

Hvem var AC Horsens’ topscorere i sidste sæson?

1. Hallur Hansson – 7 mål 

2. Mads Juel Andersen – 4 mål

3.  Oliver Drost – 3 mål

4. Michael Lumb – 3 mål

5. Kasper Junker – 3 mål

 

Hvem er AC Horsens’ alletiders topscorer?

1. Gilberto Macena – 77 mål 

2. Kjartan Finnbogason – 52 mål

3. Lasse Kryger – 33 mål

4. Andre Bjerregaard – 25 mål

5. Niels Lodberg – 22 mål

 

Hvem ejer AC Horsens?

AC Horsens er ejet af det danske aktieselskab Fodboldalliancen AC Horsens A/S. Selskabet blev etableret i 1982 og har efterfølgende investeret i udviklingen af professionel fodbold i Horsens omegn, som i dag er blevet til AC Horsens.

I dag hedder AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen – en Horsens-mand helt ind til knoglerne. Han har tidligere optrådt som både spiller og ungdomstræner i AC Horsens.

Sammen med AC Horsens’ bestyrelsesformand Bo Pinholdt skal Kristian Nielsen hvert år forsøge at få det mest optimale ud af deres spillerbudget. Det kræver nogle helt unikke kompetencer og et stort netværk at få det til at gå op i højere enhed.

 

Hvilke rivaliseringer er størst i AC Horsens?

AC Horsens sad med en tåre i det ene øje, men smilede helt sikkert med det andet, da deres arvefjender fra Vejle rykkede ud i af Superligaen i sidste sæson.

Man ønsker aldrig sine ærkerivalers succes, men omvendt må AC Horsens stadig ærgre sig over, at de ikke længere har muligheden for at nyde et godt gammeldags lokalderby i Superligaen, eftersom Vejle må nøjes med en tung tur ned i 1. division.

Både AC Horsens og Vejle må begge se frem til den dag, de igen skal stå overfor hinanden på grønsværen – det bliver større end juleaften!

AC Horsens må derfor nøjes med at dyrke rivaliseringer mod andre geografisk nærliggende Superligaklubber som AGF og Silkeborg

 

Hvad er AC Horsens værd, og hvordan ligger deres lønbudget?

AC Horsens har de seneste par sæsoner leveret flere profiler til større klubber – noget gør man altså rigtigt i det østjyske. Her kan blandt andet nævnes Jorenen, Sanneh, Okosun, Gilberto Macena og Frederik Rönnow.

AC Horsens er et springbræt for spillere i udvikling, hvilket stemmer overens med deres økonomiske redskaber.  

AC Horsens er ifølge Transfermarkt i øjeblikket vurderet til at have en markedsværdi på ca. 47 millioner danske kroner. Det er den klub i Danmark, som pt. har den tredje-laveste markedsværdi. Spillerbudgettet i AC Horsens er altid blevet håndteret ud fra realistiske forudsætninger, og de har altid klaret sig med de fornødne remedier.

Det dyreste køb i AC Horsens’ historie skete i sidste sæson, da de hentede Heltne Nilsen for ca. 3 millioner i SK Brann. Det vidner om et AC Horsens, som ønsker at have en sund og god bundlinje, hvor salgene skal være af højere værdi end købene.

I AC Horsens’ mest succesrige sæson 11/12, hvor de sikrede sig en fjerdeplads og kom i pokalfinalen, opnåede de deres højeste markedsværdi til dato – ca. 95 mio.

Den fantastiske sæson førte til, at AC Horsens’ bedste spiller og topscorer, Gilberto Macena, blev det største og stadig er det største salg, AC Horsens har præsteret. Han blev solgt for ca. 13 mio. til den kinesiske klub SD Luneng.

I denne sommers transfervindue strøg Mads Juel Andersen ind på andenpladsen af AC Horsens’ største salg. Den unge midterstopper blev solgt til Championship-klubben Barnsley FC for ca. 7 mio. kroner.

I forhold til sponsorer kunne AC Horsens i 2018 fejre 40-års jubilæum med Hummel, som også var tøjsponsor for den daværende moderklub Horsens fS og er det stadig den dag i dag – AC Horsens og Hummel har fundet opskriften på et langt og lykkeligt ægteskab.

Samarbejdet med Hummel fortsætter til sommeren 2021.  

AC Horsens’ hovedsponsorer er NG ZINK, som er en lokal produktionsvirksomhed inden for byggebranchen. De har været hovedsponsor siden starten af 2019, og samarbejdet varer frem til 2023.  

 

AC Horsens’ største meritter og mindefulde øjeblikke

AC Horsens er stadig på jagt efter de helt store meritter. De var utrolig tæt på det i 2012, da de endte i pokalfinalen, som de desværre tabte til mestrene fra FC København.

Det blev til et bittert 1-0 nederlag – et sølle mål stod i vejen for AC Horsens’ første store triumf. Siden da har AC Horsens hungret efter at få endnu en mulighed for at hente en titel hjem til Den Gule Fare.

Oprykningen til Superligaen i 04/05 efter 35 års fravær må også være blevet indprentet på nethinden hos alle i og omkring AC Horsens. AC Horsens overlevede efterfølgende deres første sæson efter deres tilbagevendelse til landets bedste række, hvilket blev prikken over i’et og står tilbage som to succesrige sæsoner.

Klarer AC Horsens fri sag igen i år - fodbold-oddsene kan måske give dig svarene i løbet af sæsonen. 

 

AC Horsens’ fanprofil

AC Horsens bliver båret frem af deres trofaste fanklub Den Gule Fare, som er AC Horsens’ officielle fanklub.

Fanklubben blev stiftet i 1997, da Horsens skulle forsøge at etablere sig i 1. division, efter de i sæsoner forinden havde spillet 2. division.

AC Horsens har også fornøjelsen af en anden trofast fanklub, som går under navnet De Gule Bønder/ Harsk AC Suppårt, som i den grad får holdt den østjyske dialekt vedlige under Horsens-kampene.

AC Horsens maskot er en tiger, som går under navnet ACHibald.  

 

Casa Arena Horsens

AC Horsens’ hjemmebane går under navnet CASA Arena Horsens og Horsens Stadion. På lægterne er der plads til 10.400 tilskuere. 

CASA Arena blev bygget i 2008 for at kunne rumme flere tilskuere, eftersom AC Horsens i en årrække havde fået fodfæste i Superligaen.

Den mest sete kamp på CASA Arena Horsens var tilbage i 2018, da Horsens tog mesterskabet fra Brøndby, da kampen endte 2-2, selvom AC Horsens var bagud 2-0. Hovedparten af tilskuerne var Brøndbyfans, men alligevel havde 9.604 tilskuere fundet vej til stadion den aften.  

casa arena

 

De mest berømte AC Horsens-legender

Ligesom alle andre fodboldklubber har AC Horsens også haft deres klubikoner gennem tiden.  

Flere AC-profiler har erhvervet sig en titel i AC Horsens’ eksklusive klub ”AC Legends”. Den er for de spillere, som har spillet over 100 kampe, og som har gjort alt for den gule trøje.

Blandt de største AC Legends, kan nævnes:

Søren Jochumsen – tidligere anfører og indehaver af klubrekorden for flest spillede kampe fra perioden 1995-2014 – 524 kampe blev det til. En sand mur i målet. Som målmand blev Jochumsen overraskende noteret for hele 18 mål i Horsens’ trøjen.

Carl Thrane – spillede næstflest kampe for den Gule Fare – 429 kampe blev det til i perioden 1974-1989.

Frank Nielsen – en af AC Horsens målfarligste herrer gennem tiden – 71 mål blev det til i 313 kampe (1988-2001).

Thomas Kortegaard – stadig aktiv i Horsens og kommer med stor sandsynlighed til at indhente Frank Nielsen på tredjepladsen med flest kampe – Kortegaard er pt. noteret for 313 kampe.  

Allan Søgaard – en ægte defensiv midtbaneslider, som styrede den centrale midtbane med hård hånd i 309 kampe for AC Horsens (1996-2010).

 

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Optakt: Liverpool vs. Manchester United

Optakt: Liverpool vs. Manchester United

De største agenter i fodboldbranchen

De største agenter i fodboldbranchen

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Hvem er nogle af fodboldens klogeste hoveder udenfor banen?

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

Del 2: De bedste udenlandske Superliga-spillere gennem tiden

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1

10 af de bedste danske fodboldspillere i Premier League – del 1