1. AaB vinder – de er også favorit

Umiddelbart vil vi have oddset på, at Randers ville vinde, da de har besejret AaB i de seneste fire indbyrdes opgør.

Grunden til at vi har valgt at tippe på AaB, er blandet andet fordi, Randers’ krumtapper Simon Piesinger, Andre Rømer og Patrick Carlgren er i karantæne. Udover det, er Saba heller ikke blevet udtaget til kamp-truppen, hvilket er et kæmpe tab for randrusianerne, da georgieren har været varm mod AaB – fire mål i de seneste fem kampe er det blevet til.

AaB-sejr giver odds 2.25

 

2. Lucas Andersen scorer eller leverer en assist

AaB’s magiker og anfører er omdrejningspunktet, når det gælder AaB’s offensive aktioner. Han har således allerede scoret seks mål og leveret fire assists.

En scoring fra Hr. Andersen giver i øjeblikket odds 2.63 og en assist giver 5.50.

Hvis man virkelig har stor tiltro til ham og tror, at han både scorer og leverer en assist, giver det odds 18.00.

 

3. Et Silkeborg-mandskab uden deres plaffeminister, kan kun ende galt.

Ronnie Schwartz alias Plaffeministeren, måtte udgå med noget der lignede en langtidsskade mod Brøndby i sidste runde.

Silkeborg er allerede et yderst seriøst bud på en nedrykker i denne sæson, den sandsynlighed blev endnu lavere, da Schwartz’ skadssituation stadig var ukendt, men umiddelbart meget slem.

Til alles store overraskelse er Schwartz i spil til kampen mod Horsens på lørdag. Hvis han ikke bliver helt klar, vinder Horsens, men hvis Plaffeminister indtager sin post i angrebet fra start, så kan Silkeborg sagtens få noget med fra CASA Arena.

 

4. Hobros fysisk og standarder giver dem sejren over Nordsjælland

Vi går imod strømmen og de nuværende Superliga odds og satser på, at Hobros fysik og kvalitet på dødboldene, bliver udslagsgivende mod Nordsjællands unge og knap så fysisk veludviklet spillere.

Det er to vidt forskellige hold, som skal duellere. Bliver det dét finpoleret og tekniskstærke fodboldhold, som vinder eller det fysiske og meget direkte fodboldhold, som vinder?

Underlaget og Hobros hjemmebanefordel får også en betydning for kampens udfald og derfor vinder Hobro til odds 3.95

 

5. Vi får en målfest mellem AGF og Sønderjyske

Det plejer altid at blive underholdende, når de to jyske mandskaber AGF og Sønderjyske tørner sammen. Målforsøg er der altid nok af, effektiviteten foran mål er dog ofte en anden historie, men det tror vi bliver anderledes på søndag.

Begge hold har nemlig defensive udfordringer, og det bliver til de offensive kræfters fordel. Vi tror på over 3.5 mål til odds 3.05

 

6. Glen Riddersholm får en advarsel

Bølgerne kommer til at gå højt, når Glen Riddersholms gamle arbejdsgiver, AGF, kommer på besøg. Riddersholm har fået et nyt humoristisk kælenavn ”Gule Glen” – i denne sæson har han allerede fået fire advarsler, så helt galt, er dette kælenavn ikke.   

Han har fået flere gule kort end nogle af sine spillere på banen. Desværre tæller advarsler ikke med i oddsene, men vi tror alligevel, at der bliver uddelt over 4,5 kort til odds 2.14.

 

7. Kadrii og Svendsen bliver afgørende mod Lyngby

Kadrii og Svendsen er i øjeblikket Superligaens farligste duo, de komplementerer hinanden på bedste vis, hvilket i alt har udmøntet sig i 15 scoringer og 8 assists.

De fortsætter den gode stime mod Lyngby. Skulle Svendsen gå og hen og score, giver det odds 2.55 og Kadrii odds 2.33.

 

8. Esbjerg kan godt give Brøndby problemer

Esbjerg har ikke tabt til Brøndby siden 2016, og de seneste fem opgør har Esbjerg vundet. Derudover er Brøndby uden Wilczek, Superligaens ubestridte topscorer, hvilket tydeligvis havde en negativ effekt mod Silkeborg i sidste runde, hvor Brøndby ikke var prangende.

Vi bevæger os over i det usandsynlige og tror på, at Esbjerg igen overrasker på Vestegnen til odds 4.90.

 

9. Damen afgør topstriden

Dame N’doye blev skånet mod Dynamo Kiev i torsdags, og derfor burde den målfarlige herre være yderst parat til at gøre ulvene tandløse på søndag.

Der er en bestemt aura over FCK, når N’doye er med – han gør holdet og ikke mindst sine medspillere bedre.

Han scorer til odds 3.25

 

10. En badebillet bliver tildelt i kampen mellem FCM og FCK

Hadet mellem de to klubber bliver kun større og større i takt med, at de i flere sæsoner har duelleret om guldet. Og ikke mindst grundet Midtjyllands misundelse over, at FCK spiller Europa hvert år, hvilket Midtjylland sjældent formår.

Samtlige 22 spillere på banen, vil give deres højre arm for en sejr, så mon ikke vi får et rødt kort til odds 4.40.

 

Du kan finde live odds på samtlige kampe i Superligaens 16. runde – god fornøjelse.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Darko Vojinovic/Associated Press

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder