Gruppespillene i ESL One Cologne Europa og Nordamerika er så småt ved at være overstået, og rundt om hjørnet venter playoffs og finalerne.

Lad os få opsummeret og fundet frem til nogle mulige esports betting tips:

Indhold:

 

Hvilke hold har imponeret mest i den europæiske og nordamerikanske turnering?

I den europæiske turnering har hold som Astralis, Complexity og G2 været rigtig godt kørende. Sigtekornene har indtil videre været perfekt indstillet på de tre mandskaber, som allerede er klar til kvartfinalerne.

Astralis og Complexity har i skrivende stund vundet fire ud af fire maps. Ud fra de fire maps har Astralis opnået 393 kills, mens Complexity er på 413 kills. Dette skyldes umiddelbart, at Astralis kun har måttet nøjes med at spille 104 runder, modsat Complexity, der har været ude i 110 runder.

Det er en fornøjelse at se to danskrepræsenterede mandskaber lægge godt for land. Især Astralis, som for første gang i flere måneder er tilbage på serverne. Deres setup har set rigtig spændende ud og har nydt godt af en lille pause.

I den nordamerikanske udgave af ESL One Cologne har Evil Geniuses været fænomenale. De har afgjort deres to kampe på kun 91 runder. De er favoritter til at vinde den nordamerikanske turnering. Derudover har de amerikanske underdogs fra CHAOS imponeret, hvilket har betydet, at de allerede er semifinaleklar.

 

Hvilke hold har skuffet i de to turneringer?

Verdens i skrivende stund nr. 1, BIG, har skuffet i stor stil. De måtte allerede lade livet i anden runde af den europæiske turnering. NA’VI kom også til kort i tredje runden af turneringen. To af verdens bedste CS-spillere, s1mple og electronic, fandt aldrig rytmen for det ukrainske stjernehold.

I den nordamerikanske turnering har Astralis’ hidtil største rivaler, Team Liquid, måtte sande, at de stadig er et stykke fra topformen, men de lever stadig i turneringen.

Hvilke esports-spillere har imponeret mest?

Nexa fra G2 har været en af turneringens mest afgørende spillere. Ud af hans i alt 116 kills har ramt 50,9% headshot. Hans ADR på de fem maps lyder på 92,2. Han indtil videre haft 0,97 kills pr. runde. Hans rating er på 1.44.

Poizon fra Complexity har haft en ADR på 90,9, som har kastet 99 kills af sig i de første fire maps. Hans rating er på 1.39.

I den nordamerikanske turnering har Ethan fra EG været klart den bedste, også hvis man talte de europæiske turneringer. Hans rating er efter de første fire maps på 1.55. Ikke nok med, at han har en headshot-procent på 49,4%, så har han også en ADR på 100,4.

Ethans holdkammerat, CeRq har også fundet et godt niveau, som har budt på en ADR på 84,2 og headshot-procent på 34,7%.

 

Hvilke hold går mon hele vejen frem til weekends finaler?

Lørdag kl. 22:00 finder finalen i ESL One Nordamerika sted. Meget skal gå galt, hvis ikke Evil Geniuses går hele vejen. De har været frygtindgydende. Hvem der skal tage kampen op med EG er straks en lidt sværere sag. Måske overrasker Chaos på ny.

Søndag kl. 18:30, når der er $150.000 på højkant, skal den europæiske turnering afgøres. Hvis Complexity fortsætter de gode takter, er de et godt bud. Astralis ligner et hold, der er på vej tilbage på toppen. Imponerende, hvis de formår at vinde deres første turnering efter deres nye line-up og længere pause.

G2 skal vi bestemt heller ikke undervurdere, mens vi tvivler på, at verdens bedste Counter Strike-spiller, ZywOo, kan bære sig hold frem mod en finale. Team Liquid er for tiden for svingende så dem har vi heller ingen fidus til. 

Find turneringernes aktuelle betting odds hos 888sport og tjek op på turneringsfavoritterne.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Matthias Rietschel/Associated Press

Først publiceret: d. 26. august 2020

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Esport: uskrevne regler i Dota 2

Esport: uskrevne regler i Dota 2

Esport: de uskrevne regler i League of Legends

Esport: de uskrevne regler i League of Legends

Esport: De uskrevne regler i Counter Strike

Esport: De uskrevne regler i Counter Strike

De mest vindende esportsspillere frem mod 2021

De mest vindende esportsspillere frem mod 2021

De bedste esportslande i verden

De bedste esportslande i verden