Esport betting og odds | Bet på e-sport hos 888sport™

Esport betting hos 888sport

Tiden er forbi, hvor sport kun var noget, der blev udøvet på en udendørs bane eller i en sportshal. E-sport har for alvor sparket døren ind til en ny æra, hvor sport lige så vel kan foregå på en computerskærm som en fodboldbane. Og med online betting har du muligheden for at komme med helt frem på forreste række, når kampene går løs!


Der findes mange forskellige slags e-sport, og du har selvfølgelig mulighed for at bette på alle de største på nettet. Se her hvilke e-sports, du kan finde odds på:

  • CS:GO
  • Call of Duty
  • Dota 2
  • FIFA
  • Hearthstone
  • League of Legends
  • Overwatch
  • Starcraft 2

Der er hele tiden store turneringer og masser af kampe, så med e-sport odds bliver det aldrig kedeligt – tværtimod! Her er der fuld fart over feltet fra start til slut, og intensiteten ved e-sport er enorm sammenlignet med andre sportsgrene. Og så er e-sport ekstremt tilskuervenlig – det hele foregår jo direkte på skærmen!


Skru endnu længere op for intensiteten og spændingen med live betting på e-sport, hvor du kan nyde godt af cs go betting og lol betting.


E-sport er blevet en sand tilskuermagnet, og udover de mange tusinde tilskuere, der møder op til selve turneringerne, sidder der også mange og følger med på tv’et eller bag computerskærmen. Og det er her, at live betting på e-sports kommer ind i billedet!


Med live betting kan du bette på kampene undervejs, og det skaber en spænding og intensitet, der er svær at opnå andre steder. Prøv selv at placere et bet på dit favorithold og mærk så forskellen næste gang, dine favoritter lukker kampen med det sidste headshot!

Betting og odds på CSGO


CS:GO - eller Counter-Strike, som spillet også er kendt som - er sammen med League of Legends (LoL) de to mest populære e-sports, og særligt CS:GO har fået masser af succes i Danmark grundet det danske CS:GO team Astralis, der er blandt verdens bedste CS:GO teams. Astralis har trukket masser af seere til skærmene, og CS:GO er derfor også blevet en meget populær e-sport at bette på online. Og nu kan allerede nu finde en masse cs go odds!


Der er masser af CS:GO kampe at vælge imellem, og uanset om du vil bette på Astralis kampe eller nogle af de andre hold, er det muligt at finde odds på lige netop den kamp, du gerne vil bette på. Tror du, at Astralis fortsætter med at levere dødbringende og ultraskarpe præstationer? Eller har du et andet hold som din favorit? Find odds på netop din favorit, placer dine bets og følg så med i, om dine forudsigelser holder stik – det er cs go gambling, når det er bedst!

Bet på virtuel fodbold med FIFA Esport


De fleste e-sports er baseret på skydespil, men det betyder ikke, at du ikke kan bette på andre e-sports – e-sport betting-muligheder er nemlig store. En af de mest populære e-sports at bette på er FIFA, som i stedet for headshots og death counts handler om virtuelle mål, tacklinger og hovedstød. FIFA har gennem mange år været et voldsomt populært konsolspil, og denne succes er nu fulgt med over i e-sportens verden.


Når du better på FIFA, kan det på ingen måde sammenlignes med at bette på en almindelig fodboldkamp. I FIFA er kampene kogt ned til nogle få intense minutter, og her er der hele tiden masser af chancer i begge ender – og masser af chancer for dig til at finde gode odds at spille på!

Bet på esports – fremtidens sport og odds!


Der er ingen tvivl om, at e-sport har taget verden med storm. Og der er stadig meget mere at komme efter! E-sports popularitet er stadig støt stigende; både på skærmen, men også indenfor online betting. E-sport går uden tvivl en stor fremtid i møde, og hvis du vil med på vognen, er esport betting lige det, du leder efter! Check de mange e-sport betting tips med det samme og bet på din favorit!