De største fodboldklubber i DK har de fleste penge på lommen og dermed også størstedelen af de bedst betalte spillere i Superligaen.

 

Vi har fundet de fem løntungeste spillere i Danmarks bedste fodboldrække i 2022.

De bedst betalte Superligaspillere 2022:

5. Pione Sisto

4. Kamil Grabara

3. Lukas Lerager

2. Carlos Zeca

1. Rasmus Falk

 

5. Pione Sisto

Efter hans tilbagevenden til FC Midtjylland og Superligaen er Sisto strøget direkte ind på denne liste. Umiddelbart kunne Sisto nok have stået med en større lønpose, hvis valget var faldt på FC København. Men Sisto valgte med hjertet og ikke lønkronerne.

Ikke desto mindre bliver han den anden bedst betalte spiller i Superligaen. Sisto var efter VM i Rusland i 2018 hårdt ramt på selvtilliden og var bogstavelig talt en ulv, som var på sin søgen efter sin ulvefolk. Ulveflokken fandt han umiddelbart i Midtjylland.

Midtjylland har også råd til en spiller i Sistos kaliber, efter klubben i 2020 sikrede sig sit første Champions League-gruppespil i klubbens historie, som sikrede dem en enorm mængde kapital. Det vil derfor ikke komme bag på mange, hvis Midtjylland hæver deres spillerbudget i 2022 for at kunne følge med FCK. 

Løn: ca. 400-450.000 kr. om mdr.

sisto

Gå aldrig ned på betting tips hos 888sport!

 

4. Kamil Grabara

Kamil Grabara er den mest eftertragtede målmand i Superligaen. Derfor var FCK også hurtigt ude med snoren, da de hentede Grabara fra Liverpool på en femårig aftale.

Selvom Grabara nok kunne have fået en bedre løn i Liverpoool, får han tilgæld spilletid og en masse europæisk erfaring i FC København. Alligevel får Kamil Grabara stadig en fin hyre i FCK. 

Vi vurderer, at Kamil Grabara har en årsløn mellem 400-500.000 kroner. Det ville nok ikke overraske, hvis han faktisk fik en smule mere, men det præcise tal vides ikke endnu. 

Løn:  ca. 400-500.000 kr. om mdr.

kamil grabara

 

3. Lukas Lerager

I slutningen af maj blev det officielt at FC. København købt Lukas Lerager fri af sin kontrakt i Genoa. Dermed endte Lerager med at skifte lejeaftalen ud med en fast kontrakt frem til 2025 med de nykåret danske mestre i 2022.

Tjek alle vores aktuelle spil tips

I samme ombæring bliver Lukas Lerager også en af de bedst betalte i FC. København, som klart råder over det største spillerbudget i Superliga. Spilletbudgettet skulle eftersigende ligge på omkring 170-180 millioner kroner. Lukas Lerager skulle få en pæn andel af dette spillet

Løn: 500-600.000 kr. om året.

Lukas Lerager

 

2. Carlos Zeca

På femtepladsen på denne top-5-liste over bedst betalte spillere i Superligaen befinder sig den græske midtbane-dynamo, Carlos Zeca.

I forhold til Zecas betydning for FCK, i og med at han er anfører, spiller samtlige kampe og altid leverer på et højt niveau, så burde han efter vores mening være den bedst betalte spiller i Superligaen.

Utroligt, at FCK i sin tid har kunnet lokke en spiller som Zeca til det kolde nord. Nu hvor hans løn ikke er den vildeste, må han have forhandlet nogle gode bonusser på plads. 

Løn: ca. 600.000 kr. om mdr.

 

1. Rasmus Falk

Den første spiller på denne top-5-liste er selvfølgelig endnu en spiller fra rekordmestrene fra FC København, som har mange flere lønmuskler at spille med.

Blandt andet derfor har FCK råd til at have den mest kreative fodboldhjerne i Superligaen, Rasmus Falk. Hans tekniske kundskaber rækker langt over Superligaen, og derfor er han forståeligt nok med på top-5.

Hvad får Christian Eriksen i løn?

Inden Rasmus Falk indgik en ny aftale med FC København fik han ca. 375.000 kr. om mdr. Den nye aftale skulle efter sigende kaste over 750.000 kr. af sig om måneden. 

rasmus falk

 

Andre løntunge spillere i Superligaen

Nicolai Boilsen – ca. 325.000 kr. om mdr.

Pep Biel – ca. 300.000 kr. om mdr.

Peter Ankersen – ca. 300.000 kr. om mdr.

 

Disse ovennævnte spillere og deres hold kan du jævntligt oddse på hos 888sport - god fornøjelse

 

*Credits: artiklens billede tilhører Mike Kireev/Associated Press

Først publiceret: d. 11. oktober 2020

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder