De største fodboldklubber i DK har de fleste penge på lommen og dermed også størstedelen af de bedst betalte spillere i Superligaen.

Vi har fundet de fem løntungeste spillere i Danmarks bedste fodboldrække i 2021.

De bedst betalte Superligaspillere 2021:

5. Rasmus Falk

4. Carlos Zeca

3. Viktor Fischer

2. Pione Sisto

1. Andreas Bjelland

 

5. Rasmus Falk

Den første spiller på denne top-5-liste er selvfølgelig endnu en spiller fra rekordmestrene fra FC København, som har mange flere lønmuskler at spille med.

Blandt andet derfor har FCK råd til at have den mest kreative fodboldhjerne i Superligaen, Rasmus Falk. Hans tekniske kundskaber rækker langt over Superligaen, og derfor er han forståeligt nok med på top-5.

Løn: ca. 375.000 kr. om mdr.

 

4. Carlos Zeca

På fjerdepladsen på denne top-5-liste over bedst betalte spillere i Superligaen befinder sig den græske midtbane-dynamo, Carlos Zeca.

I forhold til Zecas betydning for FCK, i og med at han er anfører, spiller samtlige kampe og altid leverer på et højt niveau, så burde han efter vores mening være den bedst betalte spiller i Superligaen.

Utroligt, at FCK i sin tid har kunnet lokke en spiller som Zeca til det kolde nord. Nu hvor hans løn ikke er den vildeste, må han have forhandlet nogle gode bonusser på plads. 

Løn: ca. 400.000 kr. om mdr.

3. Viktor Fischer

FCK’s ubestridte største stjerne, Viktor Fischer er, når han rammer sit topniveau en af de bedste spillere i Superligaen. Desværre har skader i sæsonen 19/20 betydet, at FCK ikke har fået fuld valuta for pengene. Men lur os ikke, om Fischer kommer tilbage og beviser, at han er alle lønkronerne værd, så længe han kan holde sig skadesfri.

Han er og bliver en kampafgørende spiller, som bare er for god til Superligaen. Derfor er det kun på lånt tid, at han er i Superligaen.

Løn:  ca. 425.000 kr. om mdr.

 

2. Pione Sisto

Efter hans tilbagevenden til FC Midtjylland og Superligaen er Sisto strøget direkte ind på denne liste. Umiddelbart kunne Sisto nok have stået med en større lønpose, hvis valget var faldt på FC København. Men Sisto valgte med hjertet og ikke lønkronerne.

Ikke desto mindre bliver han den anden bedst betalte spiller i Superligaen. Sisto var efter VM i Rusland i 2018 hårdt ramt på selvtilliden og var bogstavelig talt en ulv, som var på sin søgen efter sin ulvefolk. Ulveflokken fandt han umiddelbart i Midtjylland.

Midtjylland har også råd til en spiller i Sistos kaliber, efter klubben i 2020 sikrede sig sit første Champions League-gruppespil i klubbens historie, som sikrede dem en enorm mængde kapital. Det vil derfor ikke komme bag på mange, hvis Midtjylland hæver deres spillerbudget i 2021

Løn: ca. 480.000 kr. om mdr.

Gå aldrig ned på betting tips hos 888sport!

 

1. Andreas Bjelland

Med anciennitet og lederegenskaberne på plads kan man kræve en lønramme, som er på en højere hylde. Dette er tilfældet med FC Københavns centrale midterforsvar Andreas Bjelland.

Bjelland er nødvendigvis ikke en kampafgørende spiller, men en spiller, som gør sine medspillere bedre, især sin sidemakker i det centrale forsvar. Det er der utallige eksempler på; Okore, Vavro og Nelsson.

Ud fra vores teori har venstrebenede midterforsvarer generelt et højere prisskilt, da de ikke hænger på træerne i fodbold. Og i kombination med Bjellands spilleintelligens får man valuta for pengene, hvis han altså selvfølgelig er fit.

Løn: ca. 750.000 kr. om mdr.

 

Andre løntunge spillere i Superligaen

Nicolai Boilsen – ca. 325.000 kr. om mdr.

Kamil Wilczek - ca. 320.000 kr. om mdr.

Pep Biel – ca. 300.000 kr. om mdr.

Peter Ankersen – ca. 300.000 kr. om mdr.

 

Disse ovennævnte spillere og deres hold kan du jævntligt oddse på hos 888sport - god fornøjelse

 

*Credits: artiklens billede tilhører Mike Kireev/Associated Press

Først publiceret: d. 11. oktober 2020

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Zlatans utrolige rekorder - 2021

Zlatans utrolige rekorder - 2021