Bayern München vandt deres ottende mesterskab i træk for et par runder siden. Alt tyder på, at de kommer til at vinde 10 mesterskaber i træk. Bayerns totale dominans i tysk fodbold vil være forseglet for evigt, hvis dette sker.

Bayern München har atter engang været det mest scorende hold i sæsonen, samtidig med at de også har lukket færrest ind, medmindre de selvfølgelig lukker 12 mål ind i den sidste spillerunde – en absurd forestilling.

Men nok om Bayern München og deres dominans – vi har fundet fem sportsbetting-tips, som er værd at overveje frem mod den 34. spillerunde i Bundesliga 19/20.

 

Første bettingtip

Bayern München kan slå deres egen rekord, hvis de scorer tre mål mod Wolfsburg i weekenden. Hvis de gør det, ville de nå op på 99 mål i en sæson. Mon ikke Bayern München er endnu mere motiveret for nå op på utrolige 100 mål på en sæson? Kommer Bayern mon til score over 3,5 mål? Tjek oddset ud her.

 

Andet bettingtip

Dortmund måtte igen i denne sæson nøjes med at se bagenden af Bayern Münchens racer. De var flere gange tæt på overhale, men gearskiftet kostede dem mesterskabet. Bayern München havde bare flere gear. Er de den eneste udfordrer, som kan bryde Bayerns imponerende mesterskabsstime i de kommende sæsoner?

Vi troede, vi skulle have et danskeropgør mellem Delaneys Dortmund og Bruun Larsens og Skovs Hoffenheim. Desværre er Delaney blevet skadet og vil derfor ikke spille. Det skal dog ikke holde os fra at mene, at vi får en dansk assist eller et dansk mål i lørdagskampen.

bonus

 

Tredje bettingtip

Werder Bremen er klub med store historiske traditioner, og det er det hold i Bundesligaen, som har spillet fleste sæsoner. De har været med siden begyndelsen i 1963.

Desværre ligger Werder Bremen til at skulle miste den rekord, da de ligger til direkte nedrykning. Der er dog stadig lys for enden af tunnelen. Werder Bremen kan med en sejr over Köln gøre sit for at overleve, men det kræver, at Düsseldorf taber til Union Berlin. Til Bremens held spiller de på hjemmebane, og Düsseldorf på udebane. Vi tror på, at Bremen overlever, men det bliver på et hængende hår. Nerverne kommer til at sidde uden på tøjet.

 

Fjerde og femte bettingtip

Bundesligaen har altid været garant for mange mål, og denne 34. runde bliver heller ingen undtagelse. Vi forventer dermed, at størstedelen af kampene kommer til at have over 2,5 mål. 64% ud af de 297 kampe i denne sæson har haft over 2,5 mål pr. kamp.

Gladbach møder Hertha Berlin, som har haft henholdsvis 70% og 73% kampe med over 2,5 mål. Det er værd at holde øje med, især når de aktuelle liveodds bliver tilgængelige.

61% af Leverkusen og 67% af Mainz kampe er endt med over 2,5 mål. De to hold tørner også sammen lørdag.

 

Selvom mesterskabet allerede er afgjort, så bliver det et brag af en afsluttende runde i Bundesliga sæsonen 19/20. Alle kampe bliver spillet lørdag kl.15:30

 

*Credits: artiklens billede tilhører Matthias Schrader/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
EM 2020 | EM-grupper i 2021

EM 2020 | EM-grupper i 2021

Jannik Vestergaard løn og karriere

Jannik Vestergaard løn og karriere

Simon Kjær løn og karriere

Simon Kjær løn og karriere

Super League - Alt om den nye fodboldturnering

Super League - Alt om den nye fodboldturnering

Pierre Emile Højbjerg – hans vej mod toppen

Pierre Emile Højbjerg – hans vej mod toppen