Når du kan krydse vores tjekliste af, er du klar den til nye sæson i NBA, som venter lige rundt om hjørnet – lad os komme i gang!

 

1.     Westbrook og Harden er igen blevet et makkerpar

Raketterne fra Houston har fået ekstra brændstof i form af Russell Westbrook, så de formentligt kan nå endnu længere end i sidste sæson, hvor endestationen blev kvartfinalen.

Ifølge online betting-siderne er Rockets i top tre til at vinde Western Conference til odds 6.00, mens de er i top fem til at vinde NBA-mesterskabet i 2020 til odds 9.00. Dette er umiddelbart forståeligt nok eftersom Westbrook og Harden igen danner makkerpar.

 

2.     Clippers mener det seriøst i år

Sidste års NBA-vinder, Kawhi Leonard trækker Clippers-trøjen over hovedet i den kommende sæson. Paul George gør ham selskab, hvilket er et skræmmende scenarie for mange modstandere, at netop de to skal spille på samme hold.

NBA-oddsene har indtil videre udpeget en tronfølger efter Raptors, nemlig Clippers, som i øjeblikket er favorit til at vinde NBA 19/20 til odds 4.25.

I øvrigt bliver kampene mellem Lakers og Clippers klart nogle af grundspillets højdepunkter. Det første opgør mellem de to ærkerivaler, får vi allerede fornøjelsen af onsdag nat, d. 23. oktober, kl. 04:30.

Liveooddsene kan sagtens gå hen og blive en nødvendighed til dette festfyrværkeri af en kamp.

 

3.     Brooklyn Nets har nærmest fået et nyt hold

Svingdørene ved udgangene i Nets har været flittige benyttet i sommerpausen, hvilket har betydet, at svingdørene ved indgangene også har været i gang. Udskiftningen har derfor været forholdsvis stor i Nets, hvilket formentligt betyder, at der kommer til at gå lidt tid før ”det nye hold” er sammenspillet.

Ligaen og resten af verden er stadig i choktilstand efter Nets for par måneder siden annoncerede deres nyeste tilgange, hvilket ikke var hvem som helst. Det var nemlig to af ligaens All Stars-spillere, Kevin Durant og Kyrie Irving – Vi har stadig kaffe galt i halsen efter den udmeldelse – den kom ud af ingen ting.

 

4.     Boston Celtics har måske reddet offensiven

Kyrie Irvings afgang har efterladt et kæmpe tomrum i Celtics. Derfor bliver det spændende at se, om tilgangen af Kemba Walker udgør det rette udfyldningselement, som Celtics håber på.

Walker bliver dog ikke en enmandshær i offensiven, da Celtics også har hentet Enes Kanter. De to skal nok få splittet nogle forsvare ad.

>

 

5.     Lebron får hvad han vil have

Allerede i sidste sæson florerede rygterne om, at LeBron James havde spurgt Anthony David om, om han ikke ville komme til Lakers og opnå nogle store ting med ham.

Davis skulle ikke bruge meget betænkningstid, efter basketball-legendens forespørgsel og i juni blev det så officielt, at Davis og Lebron skal føre Lakers tilbage til deres storhedstid.

Det ville heller ikke komme bag på nogle, hvis Lebron også har haft en finger med i spillet, da det i slutningen af august blev officielt, at legenden Dwight Howard skal spille for Lakers i den kommende sæson.

Lakers er derfor med god grund også en af favoritterne til at vinde NBA 19/20.

 

6.     Curry får en hjælpende hånd i Warriors

Skader blev afgørende i finale-serien i sidste sæson for Warriors – og efter Kevin Durants afsked og Klay Thompson langtidsskadet, har Curry og Warriors brug for en hjælpende hånd.

Det har de umiddelbart fået i D'Angelo Russell, som kun kan gå hen og blive et hit på vestkysten.

 

7.     Har Heat fundet den nye Dwyane Wade?

Dwyane Wade er borte og Richardson har taget sin afsked i Miami, hvilket umiddelbart efterlader Heat i en meget skidt position inden den starten af den kommende sæson. Heat har forsøgt at tage affære ved at hente en af ligaens største stjerner, Jimmy Butler.

Spørgsmålet er bare, om Jimmy Butler kan udfylde Wades sko og om han kan få Heat til at løfte sig i samlet folk med ham som stjernen. Det må tiden vise.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg