Quiz-spørgsmålene:

 

  1.          Hvilket hold bliver kaldt ”American’s Team”?
  2.          Hvilken NFL-spiller går under navnet ”Big Ben”?
  3.          Hvem var kendt for at tænde for sit berømte ”Beast Mode”?
  4.          Hvilken spiller bliver kaldt ”Megatron”?
  5.          Hvilket hold har en fansektion, som bliver kaldt ”the Black Hole”?
  6.          Hvilken tidligere NFL-spiller gik under navnet ”World”
  7.          ”The Bus” var kælenavnet for hvilken tidligere NFL-spiller?
  8.          Hvilket NFL-stadion bliver kaldt ”Razor”?
  9.          Hvilken tidligere NFL-spiller kan prale med at blive kaldt ”the Brickwall”
  10.          ”All day” er tilnavnet til en NFL-spiller, som kunne løbe hele dagen, hvem er der tale om?  

Lad os tage et kig på svarene:

 

1.     Hvilket hold bliver kaldt ”American’s Team”?

Svar:  Det må være noget af en cadeau at få at bliver kaldt ”America’s Team” – den hæder nyder Dalls Cowboys godt af, fordi de har fans i hele USA og ikke bare i lokalområdet.

 

2.     Hvilken NFL-spiller går under navnet ”Big Ben”?

Svar: Dette spørgsmål var måske en af de lettere, eftersom Ben Roethlisbergers kælenavne ofte bliver anvendt mere end hans oprindelig navn. Kælenavnet fik han, grundet hans størrelse i forhold til at være quarterback, så hvorfor kalde ham det samme, som det berømte klokketårn i London.

Ifølge online betting-siderne er Steelers helt ud af mesterskabskampen, selvom sæsonen lige er begyndt. De giver odds 101.0, hvis de skulle gå hen og tager fusen på alle.

 

3.     Hvem var kendt for at tænde for sit berømte ”Beast Mode”?

Svar: Der var en grund til, at Marshwan Lynch var kendt som ”Beast Mode” – Hans kraftfulde løbestil kunne flytte ethvert forsvar – hans naturlige hestekræfter var umenneskelige.

 

4.     Hvilken spiller bliver kaldt ”Megatron”?

Svar: Calvin Johnsons kælenavn er meget passende til en mand på knap 2 meter og som kan gribe bolde i et luftlag, som kun en anden transformer kunne gøre det. Han var samtidig ikke rar at spille overfor, derfor faldt kælenavnet på ”Megatron”.  

 

5.     Hvilket hold har en fansektion, som bliver kaldt ”the Black Hole”?

Svar: Oakland Raiders har NFLs mest skræmmende fansektion, som klæder sig ud på de mest uhørte måder. Man skulle nødig ende i unåde med disse fans.

NFL-oddsene tror næppe på, at the Black Hole, kan øge Raiders chance i forhold til at snuppe Superbowl-titlen i denne sæson. Så skræmmende er det sorte hul heller ikke, at det kan vende et odds på 67.00.

6.     Hvilken tidligere NFL-spiller gik under navnet ”World”

Svar:  Dette er klart et af mest kreative kælenavne på denne liste, men også et af de mest geniale. Hvem andre end legenden og måske den bedste wide-receiver nogensinde, Jerry Rice, bærer dette navn. Men hvorfor ”World” – fordi der ikke var en bold i verden, han ikke kunne gribe – hvilket var meget sandt.

 

7.     ”The Bus” var kælenavnet for hvilken tidligere NFL-spiller?

Svar: Hvis googler den kære Jerome Bettis, så forstår man mere, hvorfor kan blev kaldt bussen. Han ligner bestemt ikke mand, man har lyst til at løbe ind i i høj fart. Av for den!

 

8.     Hvilket NFL-stadion bliver kaldt ”Razor”?

Svar: Dette spørgsmål havde et meget logisk svar, nemlig Gillette Stadium, hvor Patriots har hjemmebane. En større uddybning behøves vi vist ikke komme med.

 

9.     Hvilken tidligere NFL-spiller kan prale med at blive kaldt ”the Brickwall”

Svar:  Ray Lewis var en frygtindgydende linebacker, som ofte fik spillere på skadeslisten, grundet hans ufattelig styrke. Flere spillere har udtalt, at mødet med Ray Lewis, var som at løbe ind i en murstensvæg.  Det kan kun have gjort ondt!

 

10. ”All day” er tilnavnet til en NFL-spiller, som kunne løbe hele dagen, hvem er der tale om?

Svar: Adrian Peterson kender de fleste, runningbacken, som havde sin storhedstid i Vikings og klart en af de bedste runningbacks i ligaen dengang.  Hans forældre gav ham kælenavnet ”all day”, fordi han kunne løbe hele dagen, som en anden Forrest Gump.

 

 

På søndag d. 13/10 er der NFL hele natten og dagen, så der er rig mulighed for at drage fordel af liveoddsene undervejs, når kampene er i gang. God fornøjelse.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Ben Margot/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg