Det bliver et stopproppet Royal Arena, som for tredje gang skal lægge rammer til BLAST Pro Series. Alle billetter er udsolgte, hvilket udelukkende skyldes, at verdens nr. 2, danske Astralis, deltager i turneringen.

Astralis hjemmebanefordel bliver et kæmpe rygstød til de danske drenge, men også et stort forventningspres, hvilket de blandt andet ikke kunne leve op til sidste år i turneringen.

Sidste år sluttede Astralis på tredjepladsen, mens NA’VI vandt finalen over Ninjas in Pyjamas. Esports-oddsene tøver ikke en kende med at give Astralis favoritrollen – akkurat ligesom sidste år. Det giver odds 1.70, hvis de vinder turneringen.

Den nærmeste forfølger er som forventet Team Liquid, som aktuelt ligger nr. 4 på verdensranglisten. De to hold har efterhånden kæmpet længe om at blive kaldt verdens bedste CS-hold.

Både Astralis og Liquid må dog affinde sig med, at Evil Geniuses i øjeblikket har snuppet den titel foran næsen på dem. Det kan Astralis dog lave om på, hvis de vinder Blast Pro i weekenden, fordi så ryger de tilbage i førersædet.

 

Vigtige detaljer om BLAST Pro Series Copenhagen 2019

Tidspunkt: 1-2 november

Antal hold: 6

Deltagende hold: Astralis, Liquid, NA’VI, Cloud9, Ninja in Pyjamas, FaZe Clan

Samlet præmiepulje: $250.000 (1.pladsen - $125.000, 2.pladsen - $50.000, 3.pladsen - $25.000)

Gruppekampe: Bedst ud af et map (Bo1)

Finalekamp: Bedst ud af tre maps (Bo3)

 

Afgørende kampe og forudsigelser

Umiddelbart har vi ikke den store fidus til Cloud9 og FaZe, som med stor sandsynlighed ikke kommer til at gøre meget væsen af sig. Cloud9 har ikke niveauet og FaZe er ved at spille holdet sammen, så de har brug for mere tid.

De to underdogs i turneringen er sidste års finalister, NA’VI og NIP. De kan godt gå hen og overraske, men alt kan ske, når formatet er Bo1 i gruppespillet og det er bestemt ikke til Astalis’ fordel, da de er et Bo3-hold.

Individuelle præstationer og map-valg kommer til at være afgørende i Bo1.

 

NA’VI vs. Liquid

Alle hold skal i aktion kl. 19:00, men den mest interessante kamp på det tidspunkt bliver mellem NA’VI og Liquid. Individuelt bliver det Counter Strike fra allerøverste hylde.

Liquid kommer dog til at vinde med mere end 2.5 runder til odds 1.90.

Drag eventuelt nytte af liveoddsene, hvis mappet bliver til NA’VI’s fordel.

Kamptidspunkt: fredag kl. 19:00

banner

NA’VI vs. FaZe

Denne kamp bliver værd at se, da Guardian fornyeligt skiftede fra FaZe til NA’VI. FaZe vil gøre alt for at bevise, at Guardian tog fejl, mens Guardian vil bevise det modsatte.

Motivationen bliver stor i denne kamp, da der er meget mere på spil end bare point - det kan kun gå hen og blive underholdende.

Vi forventer, at kampen kommer til at vare over 26.5 runder, hvilket giver odds 1.95.

Kamptidspunkt: fredag kl. 20:20

 

Liquid vs. Astralis

Den største kamp i gruppespillet bliver mellem Liquid og Astralis. Det bliver med stor sandsynlighed også de to finalister – vi får derfor en lille forsmag på, hvordan en eventuel finale kunne komme til at se ud.

Astralis har haft godt styr på Liquid i de seneste kampe, men igen kan mappet meget vel gå hen og få en afgørende betydning for kampens udfald. I øjeblikket er Astralis favorit til odds 1.70.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 14:00

 

Astralis vs. NA’VI

Dette er Astralis’ andensidste kamp og meget vel den mest afgørende i forhold til, om de skal en tur i finalen eller ikke.

Hvis de klarer skærene mod NA’VI, så burde de være finaleklar. NA’VI kommer meget vel til at stå i samme situation som Astralis, og derfor bliver det en kradsbørstig kamp. 

Online betting-siderne forventer, at Astralis kommer til at Ace NA’VI i sænk, men lad os nu se – Simp1e kan måske have en god dag, det havde han sidste år ved BLAST Pro, hvor de altså vandt hele molevitten.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 15:20

 

 

*Credits: artiklens billede tilhører John Locher/Associated Pres

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg