Hvis du ikke var klar over, så er det 12 hold, som går videre til playoff, så har vi ligesom det på rene, hvis der skulle være nogle tvivl.

 

Er der nogle hold, som allerede er klar til playoff?

Der er tre hold, som allerede er klar til playoff, så der er altså kun 9 playoff-pladser tilbage.

I AFC er Baltimore Ravens og Kansas City Chiefs klar til knald-eller-fald-kampene i playoff, akkurat som de også var sidste år.

Ravens har sikret sig førstepladsen i AFC Nord, foran Steelers, som vi vender tilbage til lidt senere.

Kansas City fik i overbevisende stil sikret sig førstepladsen i AFC Vest, foran Oakland Raiders.

I forhold til 15. runde, hvor Ravens ikke spiller, da de har spillet en kamp mere end Patriots og Chiefs, så kan Ravens sikre sig en plads i anden runde af playoff, hvis Patriots taber, og Chiefs enten taber eller spiller uafgjort. De aktuelle NFL-odds skyder dog mildest talt disse scenarier til jorden.

Patriots giver odds 1.20 mod Bengals, og Chief giver odds 1.18 mod Broncos. Mere behøver vi vist ikke sige om det.

I NFC sikrede New Orleans Saints sig allerede en playoff-plads i 13. runde, eftersom de resterende hold i NFC Syd, aldrig rigtig kunne følge med sidste års semifinalister. 

banner

Hvem er næsten sikker på playoff?

Patriots kan i princippet tabe deres sidste tre kampe og stadig gå videre, eftersom Patriots nærmeste modstandere i forhold til en playoff-plads, skal vinde deres resterende tre kampe. Det kommer dog ikke til at ske, Patriots skal nok selv gøre arbejdet færdigt mod Bengals på søndag, som skraber bunden i AFC med kun én sejr. De kommer til at vinde stort - resten af udfaldene kan du så selv regne ud! Der gemmer sig nogle stensikre NFL-tips i udvalget af odds.

Buffalo Bills skal bare have én sejr mere, så er de også videre, men denne sejr kan kun blive svær at hente i 15. runde, da Steelers venter. Og netop Steelers er slet ikke sikker på at gå videre til playoff. De kan selv afgøre det, hvis de bare vinder alle deres resterende kampe. Intet er dog sikkert for Steelers, som kan begynde at mærke presset.

San Fransisco 49’ers, Seahawks og Packers kan i 15. runde også booke en plads til playoff. Det kræver selvfølgelig, at de tre hold vinder deres kampe, og for Seahwaks og Packers, at nogle andre hold taber point.  Alle tre kan nyde rigtig godt af, hvis Rams ender med at tabe til Dallas Cowboys.   

 

Hvem hænger i en tynd tråd i forhold til playoff?

Umiddelbart er Texans’, Steelers’ og Vikings chancer for at gå videre egentlig okay. Det kan dog hurtigt ændre sig, da blandt andet Cowboys, Titans, Eagles og Rams stadig kan nå det, de er dog ikke nær så godt stillet som de tre førnævnte hold.

Sidste års Superbowl-hold, Rams, har i den grad oddsene imod sig. De kan meget vel blive et af de hold, som trækker nitten.

I øvrigt skal der virkelig ske noget vanvittigt i de tre resterende runder, hvis Browns, Bears, Colts, Raiders og Broncos skal spille sig videre til playoff. Deres skæbne bliver meget vel afgjort på søndag, medmindre de stadig holder liv i deres spinkle håb om playoff.

 

Hvem har ingen chance for at nå playoff?

Vi behøves vist ikke uddybe nærmere angående de hold, som altså ikke har en chance mere. Playoff-drømmene er slut og sluttede tidligt for følgende hold:

-        Chargers

-        Panthers

-        Bengals

-        Redskins

-        Dolphins

-        Lions

-        Cardinals

-        Giants

-        Jaguars

-        Falcons

-        Jets

-        Bucs

Bedre held næste år til disse mandskaber.

Skulle du være interesseret i flere NFL-bettingtips, så tjek eventuelt de aktuelle odds, da de gemmer på mere information, end hvad man lige tror.

*Credits: artiklens billede tilhører Nick Wass/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg