Vi har fundet 10 hobbies, nogle mere specielle end andre, men ikke desto mindre har 10 sportsstjerner fornøjelsen af at bruge der fritid på det. Hvem dyrker følgende hobbies:

  1. Hvem er mon tatovør?

  2. Hvem elsker at svinge golfkøllen?

  3. Hvem kan lide at trylle?

  4. Hvem elsker at spille bingo?

  5. Hvem går op i abstrakt ekspressionisme og lign. (kunst)?

  6. Hvem kan lide at være den udøvende magt (politi) i sin fritid?

  7. Hvem kan godt lide en god omgang fægtning?

  8. Hvem samler på tæpper?

  9. Hvem elsker at gribe mikrofonen og synge karaoke?

  10. Hvem træner duer?

 

1. Daniel Agger – tatovør

Man kan umiddelbart kun finde en lille håndfuld fodboldspillere, der ikke har nogen tatoveringer i dag. Det hører nærmest til at få en tatovering, hvis man er fodboldspiller. Ligesom du skal have køretøj til at dyrke motorsport (ironi kan forekomme).

Men den tidligere danske landsholdsanfører og Liverpool-spiller, Daniel Agger, har taget skridtet videre. Agger er selv smurt ind i tatoveringer fra top til tå, hvilket giver god mening, da han selv er uddannet tatovør.

Hans krop er et kunstmaleri.  

 

2. Gareth Bale – golf

Alle ved efterhånden, at Real Madrid-spilleren, Gareth Bale spiller golf, efter samtlige nyhedsmedier skulle lukrere på en historie om, at Bale hellere ville spille golf end at spille for Real Madrid.

En historie som Bale tog med ophøjet ro og humor. Han har efter den episode i hvert fald ikke droppet sin hobby, som han faktisk er rimelig sublim til.

Han skulle efter sigende have en golfbane i sin baghave, hvor han arbejder på sit handicap.

 

3. Fernando Alsonso – tryllekunstner

Den tidligere Formel 1-stjerne Fernando Alsonso har måske en hobby, som ingen umiddelbart havde gættet på. I sin fritid kan han godt lide at dyrke forskellige tryllerier.

Og så selvfølgelige sige de velkendte sætninger; Abracadabra og Hocus Pocus. 

 

4. Cristiano Ronaldo – bingo

Folk, der måske har en forestilling om, at Ronaldo kun går op i mode, store biler og dyre ure, vil nok få et chok, når vi kan fortælle, at Ronaldo elsker at spille en god klassiker, nemlig bingo.

Det bliver Gertrud, Hanne og Ove glade for at høre nede i den lokale bingohal.

 

5. Mikkel Hansen – kunst

Danmarks håndbold-darling og en af verdens bedste håndboldspillere, Mikkel Hansen, skulle efter sigende gå meget op i kunst.

De aktuelle odds-tips er også sikre på, at han nok skal levere sit helt eget kunstværk, når jagten på en EM-titel sættes i gang her i januar 2020.

Det er nok ikke helt tilfældigt, at han til dagligt spiller i Paris, som netop bliver omtalt som ”City of Art”.

Kombinationen af kunst og håndbold på samme tid har måske skabt en synergieffekt, som får ham til at præstere fuldstændigt vanvittigt på en håndbold. Ikke nogen dum antagelse, vel?

banner

 

6. David Beckham – fægtning

Fodboldikonet og den tidligere engelske kaptajn, David Beckham, dyrker en sport i fritid, som går under betegnelsen kampsport. Vi vil dog vove at bestå, at Beckham ikke ligner typen, som går til kampsport – jo, hvis han var godt beskyttet over alt, og det var en slags gentlemansport, hvor man kun får et par prik en gang imellem.

Yes, vi snakker nemlig om fægtning, og det er lige præcis dét, Mr. Beckham dyrker. 

 

7. Shaquille O’Neal – politibetjent

Hvis du på et tidspunkt skulle blive stoppet af politiet i enten Miami, Golden Beach i Florida, LA eller Arizona, så er der en god mulighed for, at du vil støde ind i den største politibetjent, du nogensinde har set.

Den tidligere NBA-stjerne Shaq O’Neal, er nemlig ansat som politibetjent på deltid. Så hvis du skulle have parkeret forkert eller andet ulovligt, vil du nok med glæde betale bøden og ikke brokke dig, og måske få en autograf på bøden.

 

8. Kareem Abdul-Jabbar: tæppesamler

NBA-ikonet og rekordholderen, Abdul-Jabbar, forelskede sig i tæpper, da han konverterede til islam i tid. Han blev hurtigt en stor fan af persiske og orientalske tæpper, som han altså investerede i – og selvfølgelig gjorde en lille forretning ud af.

Vi har indtil videre ikke fundet andre store internationale sportsstjerner, som går op i op samle tæpper. Hvis der er nogle derude, må de gerne melde sig. Og hvem ved, måske kan de starte et samarbejde op med Abdul-Jabbar. 

 

9. Ronaldinho: karaoke

Der skulle gå rygter om, at den tidligere brasilianske landsholdsspille Ronaldinho dyrker sin kærlighed til musik ved at synge karaoke, hvilket selvfølgelig giver god mening, når manden er fra det musikalske land Brasilien.

Ronaldinho skulle efter sigende have det fulde karaoke-udstyr derhjemme, så han kan dyrke sine vokaler og sin store hobby, når han vil.

 

10. Mike Tyson: opfostring af duer

Hvem havde troet, at en af tidens mest frygtindgydende boksere gennem tiden, Mike Tyson, også havde en blød side? Det havde vi i hvert fald ikke.

Det gav god mening da Tyson i sin tid købte en tiger. Vi kunne i hvert fald bedre forestille ham lege med en tiger end at opfostre duer som sin hobby. 

Efter han har trænet dem, bruger han dem til due-race, hvilket der altså også er penge i. Det skal man bestemt ikke undervurdere. Du kan også bette på duer, hvilket er ekstremt populært i Kina.

 

Alle sportsstjerner har en hobby, og som du kan se, så går eller har de gået op i vidt forskellige ting i deres fritid. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Ivan Sekretarev/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg