De største overraskelser

De forsvarende mestre fra danske North, fik kun lige lov til at snuse til turneringen, da de i første runde måtte lade livet mod verdens nr. 1, Liquid.

Selv samme Liquid, der var anset som en af favoritter ved turneringen, sammen med Astralis, måtte forlade turneringen overraskende hurtigt, da de tabte til underdogsene fra Grayhound - 0-2 i maps. Liquids førstepladsen på verdensranglisten hænger i en tynd tråd, efter deres tidlige exit – og især fordi Astralis allerede befinder sig i en semifinale.

Overraskende måtte vinderen af ESL ONE New York, Evil Geniuses, og så forlade turneringen hurtigere end forventet. En blanding af jetlag og sejrsrus er vel aldrig en god kombi. Astralis har derfor en lille matchbold i forhold til at snuppe førstepladsen på verdensranglisten.

Der blæser nye vinde over Na’Vi efter tilføjelsen af Guardian fra FaZe. De er stryget direkte i semifinalen, uden at have tabt et map endnu. Vildt at tænke på, når de kun har haft få uger til at få aftaler og strategier på plads med deres nye setup. Online betting-siderne har i hvert fald genfundet deres tro på det ukrainske mandskab.

banner

Semifinalerne

Astralis vs. Fnatic

Esport-oddsene har haft Astralis som favorit i alle kampe, de har spillet indtil videre, hvilket også er tilfældet i kampen mod Fnatic, som man dog skal huske, er på hjemmebane. Det giver altid mere til et hold, end hvad man lige går og tror.

Astralis-sejr: odds 1.13

Fnatic-sejr:  odds 5.25

Astralis burde ikke få problemer mod Fnatic – Fnatic er i øjeblikket i gang med en genfinde holdets tidligere topform, efter flere måneder med store formdyk. Fnatic er et runtineret mandskab, som aldrig burde undervurderes og så især på hjemmebane. Derfor vil det umiddelbart være en god ide at se første map an, før man eventuelt kan vurdere, hvor Fnatic står i forhold til Astralis. Det kan jo være Fnatic har nogle træk i ærmet.

Astralis vinder 2-1, afhængig af, hvilke maps, som eventuelt bliver valgt.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 15:00 – Bo3

 

Na’Vi vs. Vitality

Det kan godt være, at Na’Vi har haft en strygende turnering indtil videre og er favorit til odds 1.62, men den helt store manddomsprøve venter mod Vitality.

To (faktisk tre, nu hvor Guardian er blevet en del af Na’Vi-klanen) af verdens bedste AWP-spillere skal i aktion i semifinalen. Simple (og Guardian) mod ZywOo. Det kan udmønte sig i nogle vilde individuelle frags og eventuelt aces.

Det bliver en ekstrem uforudsigelig kamp - kampen kommer til at blive præget af, hvem som lige ramme dagen og de enkelte maps – meget kedeligt og diplomatisk svar, I know, men sådan forløber kampene i CS sjældent, og derfor bliver det en meget underholdende kamp. Overtime på i hvert fald et af mapsene, burde være yderst sandsynligt. 

Liveoddsene kunne gå godt gå hen og blive yderst behjælpelige i denne kamp.

Men skulle vi vælge en vinder, så skulle det være Vitality. De har igennem det meste af 2019 imponeret meget mere end NA’VI.

Guardian og NA’VI er stadig i en tilvænningsperiode, og derfor begynder de umiddelbart først at stråle om et par måneder. Men lad os nu se, NA’VI er jo egentlig favorit.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 18:50 – B03

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg