Det ville være oplagt bare at smide samtlige Astralis-spillere på drømmeholdet, efter en historisk finalesejr ved Berlin Major.

De er uden tvivl det bedste CS-hold, som nogensinde har eksisteret - det understregede de ved at være det første hold til vinde fire Majors og tre på stribe.

In-game leader: gla1ve (Astralis)

Der har ikke været meget rafle om, hvem som skulle have denne rolle. Astralis’ kaptajn har virkelig overgået alle andre in-game leaders i lang tid.

Det kan godt være, at gla1ve har det som blommen i et æg med spillere som dev1ce, dupreeh, Xyp9x og Magisk omkring sig, men han får hver enkelt spiller til at præsentere bedre, fordi han leder de andre, så de ikke skal fokusere på andet end at præsentere og fragge modstandere - det betyder mere end man tror.

Normalt er en in-game leader altid en af dem, som får mindst kills, da det ikke er deres rolle eller prioritet. Det sker også oftest for gla1ve, men han formår næsten altid alligevel at komme i nærheden af de andre fire i forhold til antal frags.

Samarbejdet mellem gla1ve og zonic, Astralis’ træner, har ført til flere taktiske gennembrud inden for Counter Strike. Der dukker altid en ny side op i den neverending-taktikbog.     

Kandidater: nitr0, Karrigan, Aleksib

 

AWP: ZywOo (Vitality)

Vitalitys AWP’er ZywOo (problemer med at udtale det: ”sejwuu”) har taget alle med storm de seneste par måneder.

Normalt har S1mple været et sikkert valg på denne position, men kæden er umiddelbart hoppe af for NA’Vi og ikke mindste S1mple i det seneste stykke tid – og det har ZywOo nyt godt af, som også i øjeblikket har erobret førstepladsen, som verdens bedste spiller foran S1mple.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvad han kan, kan du se nogle af hans vildeste højdepunkter i følgende video:

Hans præcision og flicks med AWP er fra en anden verden – vi håber at se mere til ham i fremtiden. 

Kandidater:  S1mple, dev1ce, Guardian

 

Support: device (Astralis)

Det er ikke hans sædvanlig rolle hos Astralis, men vi kunne ikke komme uden om dev1ce, som udover at være en af de bedste AWP’er også er en af de bedste allrounder i spillet, hvis ikke den bedste.

En komplet spiller, som alle hold ville ønske, at de havde på deres hold – uanset rolle.

Hans individuelle niveau er på højde med S1mple og ZywOo, men hans taktiske og holdmæssige kvaliteter gør ham til en bedre og mere komplet spiller end de to førnævnte.

Det er altid spændende at forestille sig et scenarie, hvordan så god en spiller vil præstere på et andet hold. Vi tror dev1ce sagtens ville kunne klare mosten.   

Kandidater: Brehze, Xyp9x

 

Lurker: NAF (Team Liquid)

NAF har været formidabel og en af de bedste i første halvdel af 2019 – han har været en kæmpe faktor i Liquids erobring af førstepladsen, som det bedste hold i verden.

Han minder på mange måder om dev1ce, fordi han også er en komplet spiller – dog er dev1ce bedre på AWP’en.

I de seneste måneder har NAF ofte været Liquids topfragger med undtagelse af hans kamp mod Astralis i kvartfinalen, hvor han var en skygge ved siden af selv på serveren.

Men det får os ikke til at fravælge NAF på vores drømmehold, for han har været og bliver en dominerende faktor, når blandt andet ESL One New York begynder d. 26. september.

Online betting-siderne regner i hvert fald med, at Liquid snupper trofæet i New York til odds 2.25.

Kandidater: Magisk, sergej

 

Entry-fragger: EliGE (Team Liquid)

Denne rolle er mere hensigtsmæssig, når man terrorist, fordi man normalt skal gå mere aggressivt til værks. Netop den aggressive spillestil er perfekt egnet til spilleren på holdet med den mindste tålmodighed og som bare er sulten efter åbnings-frags.

Det har umiddelbart været svært at vælge en passende spiller til denne rolle, fordi rigtig mange falder naturligt ind i rollen, når de bare har en god dag, og alle frags sidder lige i skærmen.

Selvom EliGE måske ikke er den mest åbenlyse Entry-fragger, så har igennem det meste af 2019 vist, at han fortjener en plads på dette drømmehold. – Han er typisk riffel-spiller, som altid har en høj ADR. Ham kan man ikke komme uden om i første halvdel af 2019.

Esport-oddsene giver ikke så let op på Liquid, selvom Majoren i Berlin ikke forløb, som forventet. EliGE og co. skal forsøge at gøre combacke i ESL One New York, som begynder d. 26. september.

Kandidater: Stewie2K, Electronic, dupreeh

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg