Har du hørt om venner, der har tjent penge på akkumulerede bets? Akkumulator-betting er hurtigt ved at blive en af de mest adrenalinfyldte former for sportsbetting både online og offline.

”Accas” giver dig muligheden for at generere store gevinster med en meget lille indsats. De største udbetalinger kræver flest valg. De, som er modige nok til at tage chancen og træffe de rigtige valg, bliver belønnet.

 

Hvad er en akkumulator?

I sin simpleste form er en akkumulator et bet, som kombinerer mindst to valg i et enkelt væddemål. Et akkumulator-bet genererer kun en udbetaling, når alle valg giver gevinst.

Når du placerer en akkumulator, overføres dine gevinster fra første valg til andet valg osv. Dette sikrer, at dine gevinster bliver langt større, end hvis du havde placeret en række enkelte bets på individuelle sportsbegivenheder.

Det fantastiske ved akkumulatorer er, at de kan bruges i alle de førende sportsgrene. Nogle sportsgrene egner sig dog bedre til akkumulatorer end andre, hvilket vi kommer mere ind på om lidt.

Der er en række navne, som bruges til akkumulator-bets baseret på antallet af valg i et væddemål:

 • Dobbelt – et akkumulator-bet bestående af to valg

 • Tredobbelt – et akkumulator-bet bestående af tre valg

 • Fire-fold – et akkumulator-bet bestående af fire valg

 • Fem-fold – et akkumulator-bet bestående af fem valg osv.

Faktisk er der ingen begrænsning for det antal valg, du kan foretage i et akkumulator-bet. Denne fleksibilitet har gjort det muligt for nogle spillere at forvandle små væddemål, som var 10 eller 20 kroner værd, til hundredetusinde, hvis ikke millioner kroner.

 

Hvad er fordelene og ulemperne ved akkumulator-betting?

Fordele ved akkumulator bets

 • Det er en mulighed for at generere kæmpestore gevinster ud fra de mindste investeringer. For at skabe den slags gevinster fra en multi-leg akkumulator med et single-selection bet, er din indsats nødt til at være astronomisk større end størrelsen på dit akkumulator-bet.
   

 • Du kan ikke slå akkumulatorens adrenalinprovokerende egenskaber. At vide, at du kun behøver at vælge en mere for måske at vinde en stor gevinst er virkelig spændende. Disse adrenalinrush får du sjældent med single-selection bets.

 • Det er en mulighed for at finde gode betting-odds på alternative betting-markeder. Om det er antallet af gule kort, der er blevet uddelt, antallet af hjørnespark eller sandsynligheden for en hests placering i et løb, kan du finde og kombinere en række værdifulde bets i en akkumulator, og du er på rette vej mod langvarig profit.

 • Du kan nu få udbetalt akkumulator-bets halvvejs igennem, hvis nogle af dine valg allerede har givet gevinst, og nogle stadig mangler at blive spillet. Dette giver dig mulighed for at få en procentdel af den samlede udbetaling, hvis du mister troen på dine andre valg.

Ulemper ved akkumulator-bets

 • Den største ulempe ved et akkumulator-bet er den høje risiko, som er forbundet med alle den slags væddemål. Det kræver kun, at et valg kikser, og du taber hele dit væddemål.

 • Når man tager risikoen ved akkumulator-betting i betragtning, skal du være forberedt på, at mange af dine akkumulator-væddemål giver tab, før du vinder.

 

Hvilke sportsgrene egner sig bedst til akkumulator bets?

Som vi allerede har fortalt, er der nogle sportsgrene, som egner sig bedre end andre til acca-bets. De sportsgrene, som passer bedst til akkumulatorer, er dem, som spilles ofte, og ofte samme dag, såvel som de sportsgrene, der har omskiftelighed nok til at give værdifulde odds.

Fodbold

Hvis du leder efter en sportsgren, som dagligt byder på akkumulator bettingmuligheder, er fodbold et godt udgangspunkt for enhver spiller.

Hos 888sport tilbyder vi fodboldmarkeder med et enormt udvalg af kampe, der bliver spillet verden over. Ligegyldigt hvilken tidszone man befinder sig i dag eller nat, er der altid fodbold på programmet, som du kan inkludere i en akkumulator.

En anden grund til, at fodbold passer fantastisk til akkumulator-betting er, at det gør det muligt for fodboldfanatikere og entusiaster at spotte odds af værdi.

Måske er et hold ude af form eller har nogle få nøglespillere skadet, hvilket gør det nemmere at oddse mod dem end sædvanligt. Viden er magt, og det kan virkelig hjælpe dig med at finde de store acca-gevinster.

banner

 

Hestevæddeløb

En anden sport der også har en proppet kalender med løb hele året er Hestevæddeløb. Om vinteren er det National Hunt-sæsonen – inklusive the Grand National – og om sommeren er det flat race-sæsonen. Antallet af heste og ryttere i hvert løb giver dig mulighed for at inkorporere masser af heste i din akkumulator.

En anden fordel ved hestevæddeløbsakkumulatorer er, at de fleste betting- og live-betting sider giver heste højere odds end på fodboldmarkedet, så du ikke behøver så mange valg til at generere spændende gevinster fra et hestevæddeløbs-acca.

 

Tennis

Tennis er en anden acca-venlig sport, du kan oddse på. Det skyldes også det store antal af tennisturneringer, som du kan oddse på hver uge rundt omkring i verden. Disse turneringer spænder fra Grand Slams og ATP/WTA-begivenheder til Challenger og Futures-begivenheder.

Tennisfanatikere, der er opmærksomme på spillere, som er i form, eller kommende stjerner – eller spillere, som gør det godt imod bestemte spillere eller spillertyper – kan ofte finde gode matchodds eller sæt-betting-markeder, som de kan inkludere i en multi-leg tennis akkumulator.

 

Hvordan placerer man akkumulator bets med 888sport?

Lige meget om du er logget ind på 888sports hjemmeside eller 888sports mobilapp, har det aldrig været nemmere at placere et akkumulator-bet med 888sport:

 • Brug menuen til at finde den sportsgren og de sportsbegivenheder, du ønsker at oddse på

 • Klik på de odds du ønsker at inkluderer som et valg for at tilføje begivenheden til din bettingkupon (du kan se adskillige valg placeret på en enkelt bettingkupon under “kombination”-knappen)

 • Gentag denne proces indtil du har tilføjet alle valg

 • Så snart alle valg er inkluderet på din bettingkupon, kan du indtaste dit væddemål i den tilhørende boks og klikke på “Placér væddemål”-knappen

 

Brug 888sport bet-kalkulator

Hvis du prøver at beregne dit første akkumulator-bet, har vi gjort tingene enkelt for dig ved at lancere vores helt egen bet-kalkulator.

Alt, hvad der kræves af dig, er, at du indtaster oddsene for alle de bets, du ønsker at lave, og kalkulatoren gør resten og fortæller dig, hvad de forventede gevinster er fra de bettingvæddemål, du har foretaget.

Husk: Et akkumulator-bet kræver, at alle dine valg går hjem, før du vinder det overordnede væddemål.

 

Udforsk andre smarte sportsbettingstrategier

Leder du efter nye bettingtyper og strategier, som du kan tilføje til dit sportsbettingarsenal?

Læs vores ultimative guider til alle de forskellige typer af sportsbet, der er tilgængelige, og som alle forklares detaljeret og med eksempler. Hvis du er særligt interesseret i at oddse på fodbold, så husk at læse vores indgående guide til betting på fodbold i Storbritannien og udlandet.

Læs også
Formel 1: optakt til det japanske Grand Prix 2019

Formel 1: optakt til det japanske Grand Prix 2019

De sjoveste og mest ikoniske citater i NFLs historie

De sjoveste og mest ikoniske citater i NFLs historie

Quiz: 10 ikoniske kælenavne i NFL

Quiz: 10 ikoniske kælenavne i NFL

De bedste basket-lokaliteter i NBA

De bedste basket-lokaliteter i NBA

DM Masters Malmø 2019: finalerne

DM Masters Malmø 2019: finalerne