Viktor Fischer er en fodboldspiller som deler vandene, men på sine bedste dage kan man kun erkende, at han kan spille fodbold. I mange år troede vi, at Viktor Fischer var for stort et navn i Superligaen. Det var han egentlig også i begyndelsen af sin karriere, men med tiden fik Viktor Fischer brug for at kickstarte sin karriere efter flere mislykkedes ophold.

I begyndelsen var Viktor Fischer en klasse over alle andre i Superligaen, men blandt andet skader betød, at hans seneste tid i Superligaen ikke blev den store succes. Viktor Fischer har stadig nogle gode fodboldår i sig endnu, da han trods alt kun er 27 år i 2022.

Lad os spole tiden tilbage og kigge på, hvad Viktor indtil videre har opnået.

 

Viktor Fischers fodboldliv

Viktor Fischers landsholdskarriere

I hvilken klub har Fischer scoret flest mål og spillet flest kampe?

Hvad har Fischer vundet i sin karriere?

Hvad tjener Viktor Fischer?

Viktor Fischers bedste citater

 

Viktor Fischers landsholdkarriere

Viktor Fischer var i sine teenageår et af de største danske fodboldtalenter. Derfor blev han også flittigt benyttet på de forskellige U-landshold. Det blev til i alt 43 kampe fra U16- op til U21-landsholdet.

I en alder af blot 18 år fik Viktor Fischer sin debut på det danske A-landshold i 2012. Desværre har Viktor Fischer været inde og ude af landsholdet ad flere omgange. I 2016 var han en fast bestanddel af landsholdet, men i løbet af hele 2017 fik han kun én kamp. Hans seneste landskamp var tilbage i 2018, og siden har Viktor Fischer helt sikkert drømt om at vende tilbage til landsholdet.

Indtil videre har Viktor Fischer spillet 21 kampe og scoret tre mål.

Viktor Fischer

 

 

I hvilken klub har Fischer scoret flest mål og spillet flest kampe?

Mainz og Middlesbrough er ude af ligningen, eftersom Fischer kun nåede at spille henholdsvis 12 og 16 kampe for de respektive klubber.

Fischer nåede til gengæld at spille 111 kampe for Ajax og score 33 mål, samt levere 18 assists. Når man kigger på Fischers stats i FC København, havde han en ganske imponerende tid i den danske hovedstadsklub. Det blev til i alt 120 kampe, hvori han scorede 29 mål og formåede at levere bolden på et sølvfad for en holdkammerat 44 gange. Ganske imponerende statistikker.

Gå aldrig ned på online sports betting hos 888sport

I sin nye klub Royal Antwerpen har Fischer indtil videre spillet 23 kampe, scoret tre mål og leveret otte assists. Han fortsætter altså de gode statistiske takter.

Viktor Fischer

 

Hvad har Fischer vundet i sin karriere?

Viktor Fischers første store triumf var i 12/13-sæsonen, da han blev hollandsk mester med Ajax. Sæsonen efter i 13/14 vandt Fischer sit andet hollandske mesterskab. I 2014 vandt Fischer også den hollandske Super Cup med Ajax.

Der skulle dog gå flere år, før Viktor Fischer igen kunne løfte et trofæ. Det skete endelig i 18/19, da FC København vandt det danske mesterskab med Fischer ombord. Måske kan Fischer også nå at føje et belgisk mesterskab til samlingen med Antwerpen. Det må tiden vise.

Viktor Fischer

 

Hvad tjener Viktor Fischer?

I sommeren 2021 gik tingene pludseligt meget stærkt for Viktor Fischer, der formåede at skjule skiftet for medierne, indtil skiftet var gået helt igennem. Viktor Fischer var groet fast i FCK, og efter sigende fik FCK et beskedent tocifret millionbeløb for Fischer.

Derfor er det usikkert, om Fischer decideret har fået en lønstigning efter skiftet til Antwerpen i Belgien. I FCK fik han ca. 6 mio. kr. om året. Mon ikke Belgien har mulighed for lidt højere lønninger end i Danmark? Derfor er vores bud, at Fischer får omkring 7-8 mio. kroner om året, selvom det er skud i tågen. Hans stats i FCK var nemlig ganske ok, så han havde lidt at forhandle med.

Viktor Fischer

 

 

Viktor Fischers bedste citater?

Efter Fischers skifte til Belgien kommer vi desværre nok til at høre mindre fra Fischer, som var en finurlig fætter, der altid var rap i replikken og altid var klar med en kæk bemærkning. Vi har samlet nogle af de bedste bemærkninger og citater igennem tiden. Samlingen bliver sikkert større med tiden.

De kan kalde mig idiot og alt muligt andet. Men i 2019 råber man ikke “homo” efter folk.

Det er klart, at efter vi i sidste uge blev kørt ud af kliddet i Herning, så er den bedste reaktion at tage til Horsens og vinde.” (De mødte AGF på Ceres Park)

Han kan ikke håndtere det pres, der er i at spille sådan en kamp, og han kan slet ikke klare at spille mod så store spillere, som der er med i dag” (Om Nicolai Poulsen fra AGF)

Jeg har bare været syg i to dage, slap af. Værre er det ikke” (Hvorfor så mange pressefolk er mødt – det var egentlig for at se Bendtner)

Vi er pattebørn, og så har vi heller ikke det held, der skal til. Vi mangler hår på brystet, og får vi ikke det, så kommer vi ikke med til VM” (efter en skuffende landskamp)

Hvad skulle det ekstra være? Skal vi sælge is i isboden? Det tror jeg ikke på.” (Fischers svar på, hvordan landsholdet kan skabe ekstraordinær opmærksomhed)

 

*Credits: artiklens billeder tilhører Associated Press

*Først publiceret: d. 23. januar 2022*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Emiliano Marcondes løn

Nicolai Boilesen løn

Robert Skov løn

Jess Thorup træner og løn

Brentford og Christian Eriksen 2022