Hen over sommeren 2020 har superligaklubberne været på rov for at forstærke deres respektive klubber. Vi har fundet de 10 bedste transfers og rangeret dem – vi begynder med nr. 10.

10. Milan Jevtovic – AGF

AGF har fundet et rutineret aktiv i den 27-årige serber, Milan Jevtovic, som blev hentet til fra cypriotiske APOEL Nikosia. Jevtovic har generelt et flot CV sammenlignet med andre spillere i Superligaen, da han blandet andet har spillet for Røde Stjerne og Rosenborg, som i hans tid var aktuelle i europæiske turneringer.

Et stærkt køb af AGF, som helt sikkert får gavn af hans evner. Dog har Jevtovic ikke haft kontinuerligt med spilletid over flere sæsoner, derfor går vi ud fra, at han i begyndelsen vil mangle noget finesse på banen.

 

9. Tim Prica – AaB

AaB krydser fingre for, at Tim Prica, AaB-legenden Rada Pricas søn, har lært af farmand, da han bombarderede løs i sin AaB-tid.

Tim er blot 18 år og en spiller, som AaB håber, de kan få skudt afsted og tjent lidt på om et par år. Får han kontinuerligt med spilletid og tillid fra Jacob Friis, kommer han helt sikkert til at vise lovende takter i fremtiden. Han bliver spændende at følge i Superligaen!

 

8. Haji Wright – Sønderjyske

Forsvarsspillerne i den danske Superliga får lov til at prøve sig af på et internationalt niveau, når de skal forsøge at få bugt med amerikanske Wright og hans fænomenale fysik.

Wright er blot 22 år, og han har i flere omgange været oppe at snuse til Schalke 04’s førstehold, dog uden at slå igennem. Hans tid ser dog ud til at været kommet, efter han blot skulle bruge 25 minutter på at score mod sidste sæsons mestre og stærkeste forsvar, Midtjylland.

Han bliver ubehagelig at spille overfor, når han får flere kampe i benene. 

 

7. Emmanuel Sabbi – OB

Flere danske Superligaklubber havde set sig varme på Sabbi og hans spidskompetencer. OB endte med hans underskrift, og dermed kommer OB til at råde over en lynende hurtig og kampafgørende spiller.

Han har bevist sit værd i Superligaen, forestil jer, hvad han kan gøre på et endnu bedre hold som OB. Ham kommer OB til at nyde godt af i flere kampe og sæsoner.

 

6. Pedro Ferreira – AaB

AaB har måttet se sig efter en erstatning for Patrick Olsen, som er draget til AGF. AaB han ændret deres transferstrategi en smule og har derfor kigget mere mod udlandet, hvor de blandet andet har hentet den boldstærke portugiser, Pedro Ferreira.

22-årige Ferreira har allerede vist glimt af sit overblik og sin boldomgang, hvilket primært skyldes hans mangeårige skoling i Sporting. Det er umiddelbart godt scoutet af AaB, som håber på at kunne få ham op på sit topniveau.

5. Kamil Wilczek - FC København

En gammel kending er vendt tilbage Superligaen, og sikke en af slagsen. En af de mest målfarlige angribere i de seneste sæsoner, Kamil Wilczek har gjort rekord-comeback i den danske liga.

FCK tøvede ikke et sekund med at gafle Wilczek, da polakken blot efter et halvt år ikke fandt lykken i Tyrkiet. Og minsandten om Wilczek ikke allerede har bidraget med to kasser for FCK i første runde.

FCK har fået sig noget af en målsluger, som skal erstatte en anden målsluger Dame N’Doye.

 

4. Marc Dal Hende – Sønderjyske

Vi mener, at Sønderjyske har tilføjet et stærkt aktiv i form af Dal Hende, som vil pynte på ethvert superligahold. Hans vindermentalitet findes ingen andre steder i Superliga, og derfor kan Sønderjyske glæde sig over at få deres fortabte søn tilbage.

Dal Hende er i den grad stadig sulten, efter han blev vraget i Midtjylland. Han kan optimere vinderkulturen på ethvert hold, og det er uundværligt på ethvert fodboldhold. Flot købmandskab af Sønderjyske.

 

3. Patrick Olsen – AGF

En af de bedste spillere fra forårssæsonen 19/20, Patrick Olsen, fik vist sig fra sin bedste side, hvilket gjorde, at flere bejlere forelskede sig i midtbanemanden, som i den grad er ved at udfolde sit potentiale, som i lang tid desværre var forsvundet.

AGF tøvede ikke et sekund og kastede et lukrativt bud efter Olsen, som AaB ikke kunne afvise. AGF spiller med musklerne, og sikke en muskel de har fået tilknyttet deres trup. En klar forstærkning, og derfor den tredje bedste sommertransfer i 2020.

Gå aldrig ned på liveodds hos 888sport

 

2. Rezan Corlu – Brøndby

Tidligere i Rezan Corlus karriere blev han vejet og fundet for let til Brøndby. Et par år senere har Corlu fået mere hård på brystet og begyndt på at vise glimt af sit enorme potentiale.

Senest i Lyngby fik han bevist alt og alle, at han kan være en afgørende profil, hvilket var nok til at overbevise Brøndby om, at Corlu var værd at satse på.

Ham har vi en fidus til i den kommende sæson, når han får lov til at udfolde sig på et Brøndby-hold i udvikling. Han er sprængtflydt af selvtillid!

 

1. Pione Sisto – FCM

Den sidste og bedste sommertransfer i 2020 er uden tvivl Pione Sisto. Han behøver nærmest ingen introduktion, han kommer til at blive en af Superligaens klart bedste spillere, når han for alvor begynder at få noget kamptræning.

Sisto kommer uden tvivl tilbage på landsholdet, når han først begynder at udfolde sine evner i Superligaen. Når han er på sit topniveau, hører han til blandt en af de bedste danskere spillere i verden. Med ham tilbage i ulveflokken er Midtjyllands sandsynlighed for at komme i det europæiske gruppespil steget markant.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Damian Strohmeyer/Associated Press

Først publiceret: d. 16. september 2020

Om forfatteren
Af
Lasse Søgaard

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Martin Braithwaites løn og karriere

Martin Braithwaites løn og karriere

Kasper Schmeichel løn og formue

Kasper Schmeichel – løn og formue

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

De bedste landstrænere i fodbold gennem tiden

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Champions League: fodboldspillere med flest titler med forskellige klubber?

Zlatans utrolige rekorder - 2021

Zlatans utrolige rekorder - 2021