Årets sidste Grand Slam skal afgøres på søndag, når der venter os en stor finale-søndag.

I herresingle gik tanken tør for US Opens allerstørste favoritter – Federer og Djokovic.

Federers benzinmåler ramte det røde felt i kvartfinalen og måtte forlade turneringen.

Djokovic var mere uheldig, da en skade i skulderen betød, at han måtte parkere drømmen om at vinde dette årets US Open.

Nadal har levet op til forventningerne og står fortjent klar til 27. Grand Slam-finale. Han har næsten gjort rent bord i turneringen – kun ét sæt er blevet tabt. Online betting-siderne har allerede et klart bud på en vinder.

I finalen venter verdens nr. 5, russiske Medvedev, som står i sin karrieres første Grand Slam-finale.

I damesingle fik vi flere store overraskelser, da nogle af de bedst seedede spillere faldt som fluer.

Den forsvarende US Open-mester, Osaka, tabte 1/8-finalen, og Svitolina blev tromlet ned af Serena Williams, som kun har tabt et sølle sæt i hele turneringen.

Serena skal møde den helt store overraskelse i turneringen, canadieren og teenageren, Andreescu, som gang på gang har ekspederet sine konkurrenter ud af turneringe, blandt andre danske Wozniacki.

banner

Damesingle-finalen – Andreescu vs. Williams

Serena Williams vil gøre alt for at gøre arbejdet færdigt i sit hjemland – det bliver vel ikke større end at vinde en Grand Slam i sit hjemland.

Den tanke havde vi også sidste år, men der tabte Serena til teenageren Osaka. I år venter endnu en tændt og energisk teenager i form af 19-årige Andreescu fra Canada.

Serena Williams er sin egen værste fjende, hvilket man så i sidste års finale - og hvis Andreeescu kan formå at vende Serena imod sig selv, så ser oddsene meget bedre ud for canadieren, end de gør i øjeblikket – odds 3.45.

Vi vil anbefale at se første sæt an og derefter ty til liveoddsene – det er altid lettere at tage nogle beslutninger, når man er velinformeret om spillernes aktuelt mentale tilstand.

Kamptidspunkt: lørdag kl. 22:00.

 

Herresingle-finalen 2019 – Medvedev vs. Nadal

Tennisoddsene har nærmest allerede givet sejren til Nadal - en Nadal-sejr ligger i øjeblikket på odds 1.17.

Vi har tidligere i US Open set underdogsene sejre, derfor vil det være yderst interessant at have en lille indsats på Medvedev, hvilket giver odds 5.50. Han må brænde af motivation for at snuppe sin første Grand Slam-titel – nervøsisten skal gemmes langt væk, hvis han skal overrumple Mr. Erfaring himself, Rafael Nadal.

Finalisterne har kun mødtes én gang før, så det bliver svært at drage nogen konklusioner. Medvedev har spillet en formidabel turnering, og derfor får vi med sikkerhed over 3.5 sæt til odds 1.90.

Sandsynligheden for, at Nadal ingen nåde viser, skal også tages med i overvejelserne – han er trods alt en af de mest vindende tennisspillere i historien.

Kamptidspunkt: søndag kl. 22:00.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Clara Tauson præmiepenge

Holger Rune | Danmarks nye tennisstjerne

Den hurtigste tennisserv nogensinde

Australian Open 2021 – Quiz

Fremtidens danske tennisstjerner