Sommerens store Grand Slam-turneringer er overstået, men der er stadig verdensklassetennis på programmet på ATP Touren. 

I denne uge spilles German Open i Hamborg, og det bliver interessant at følge nogle af verdens bedste spillere på det røde grus i Tyskland.  Spillere som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic er ikke med i turneringen, men det betyder blot, at nogle af spillerne fra subtoppen af verdensranglisten får mulighed for at markere sig. 

I denne artikel ser vi nærmere på turneringen i Hamborg og vurderer de største favoritter til at vinde titlen. 

Find alle odds på turneringen her

888sport banner

Dominic Thiem

Den helt store favorit i turneringen er østrigske Dominic Thiem. Østrigeren er faldet to pladser på ATP Touren, men er alligevel en spiller, man skal holde øje med i de største grusturneringer. 

Tidligere på sommeren nåede han finalen i French Open, hvor han dog måtte se sig besejret af gruskongen Rafael Nadal. Thiem er imidlertid klar favorit til at gå hele vejen i Hamborg, hvor han deltager for første gang i fire år. 

Han er seedet som nummer 1 i turneringen, og hvis Dominic Thiem vinder titlen, giver det odds 3.25.

via GIPHY

Pablo Carreno Busta

Spanske tennisspillere er berømte for at være stærke på grus, og Pablo Carreno Busta er ingen undtagelse. Hans seneste triumf var netop på grus, da han i maj 2017 vandt Estoril Open i Portugal, og tidligere har han også markeret sig i andre grusturneringer. 

I 2017 nåede han finalen i Rio Open i Brasilien, hvor han dog måtte se sig besejret af Dominic Thiem. 

I Hamborg kan han også komme i aktion mod tyskeren, men Carreno Busta kan være en interessant outsider til at vinde turneringen. Hvis Pablo Carreno Busta ender som vinder i Hamborg, giver det odds 10.00.

Diego Sebastian Schwartzman

Den 25-prige argentiner er en spændende spiller på ATP Touren. Han har blot vundet to singletitler indtil videre, men han er lige på nippet til at bryde igennem til Top 10 på verdensranglisten. Og der er ingen tvivl om, at potentialet er stort. 

Tidligere på året vandt han grusturneringen Rio Open i Brasilien, ligesom han i år både har nået fjerde runde i Australian Open samt kvartfinalen i French Open. 

via GIPHY

Selvom han mangler rutine, kan han meget vel nå langt i Hamborg, og hvis det lykkes Diego Sebastian Schwartzman skulle gå hele vejen og vinde titlen, giver det odds 10.00.

Flere outsidere

Udover de nævnte favoritter er der flere interessante outsidere, der kan gøre en forskel i Hamborg. Folk som Richard Gasquet, Gael Monfils og Fernando Verdasco kan alle drille de absolutte favoritter, og derfor er intet givet på forhånd i Hamborg. 

Sidste år vandt argentineren Leonardo Mayer for anden gang i karrieren, og tidligere har store navne som Rafael Nadal og Roger Federer vundet turneringen. 

Det bliver interessant at se, hvem der skriver sig ind i rækken af vindere af German Open. 
 
 

Læs også
Den hurtigste tennisserv nogensinde: hvilken tennisspiller har rekorden?

Den hurtigste tennisserv nogensinde: hvilken tennisspiller har rekorden?

Australian Open 2021 – Quiz

Australian Open 2021 – Quiz

Fremtidens danske tennisstjerner - top-5

Fremtidens danske tennisstjerner - top-5

Australian Open 2020: Største skuffelser og overraskelser

Australian Open 2020: Største skuffelser og overraskelser

Australian Open 2020: Optakt og meget mere

Australian Open 2020: Optakt og meget mere