ATP-turneringen i Indian Wells er en af de mest prestigefyldte uden for de fire Grand Slams, og derfor er det nogle spændende uger, tenniselskere går i møde.

Frem mod 18. marts afvikles turneringen med sponsornavnet BNP Paribas Open, og det er et stærkt felt, der møder frem i Californien.

Vi ser nærmere på de fem ypperste favoritter på herresiden.

888sport

Roger Federer

Den største favorit til at tage titlen i Indian Wells er naturligvis Roger Federer. Den schweiziske verdensetter har vundet begge de turneringer, han har deltaget i i løbet af 2018, og han virker ikke til at være tynget af alderen. Fem gange tidligere har Federer vundet turneringen i Indian Wells, og han stiller op i årets turnering som forsvarende mester. Hans evige rival Rafael Nadal har trukket sig med en skade, og det tæller også i Federers favør. Hvis Roger Federer vinder turneringen, giver det odds 2.25.

Novak Djokovic

via GIPHY

En anden femfoldig vinder af Indian Wells er Novak Djokovic. Serberen er atter klar igen efter en operation i albuen oven på Australian Open. Grand Slam-turneringen var Djokovic’ comeback efter et skadesplaget 2017, men han nåede kun frem til fjerde runde, og der er stadig spørgsmål ved hans niveau. Ikke desto mindre må han forventes at nå langt i Indian Wells, som han senest vandt i 2016. Hvis Novak Djokovic vinder årets Indian Wells, giver det odds 7.00.

Marin Cilic

2018 startede fremragende for Marin Cilic, som nåede finalen i Australian Open, og kroaten kommer til Indian Wells som nummer tre på verdensranglisten. Hans minder fra turneringen er dog ikke de bedste, for hans bedste resultat er en kvartfinaleplads i 2016, og sidste år nåede han kun til anden runde. Det vil derfor være en overraskelse, hvis han når hele vejen til finalen i år. Hvis Marin Cilic vinder Indian Wells, giver det odds 13.00.

Juan Martin Del Potro

Den erfarne argentiner Juan Martin Del Potro har arbejdet sig tilbage i Top 10 på verdensranglisten, og han kommer til Indian Wells som nummer ni i verden. 2018 har været en blandet omgang for argentineren, som spilledes sig i finalen i Auckland, men blot nåede tredje runde i Australian Open. Hans bedste resultat i Indian Wells er andenpladsen i 2013, men sidste år blev det til exit i tredje runde. Hvis Del Potro vinder turneringen i 2018, giver det odds 13.00.

Alexander Zverev

Verdensranglistens nummer fem er lige nu Alexander Zverev, og den 20-årige tysker bliver spændende at følge i de kommende år. Hans 2018 har været relativt skuffende med et 3. runde-exit i Australian Open samt nederlag til Andreas Seppi i ottendedelsfinalerne i Rotterdam. Nu tager han til Indian Wells, hvor hans bedste resultat er en 4. runde i 2016. Hvis han vinder turneringen, giver det odds 14.00.

Læs også
French Open: Nadal er favorit i finalen mod Thiem - se odds her

Finale i French Open: Odds og spilforslag

Serena Williams er tilbage: Læs det store portræt af tennisstjernen her

Stort portræt: Serena Williams er tilbage

Wozniackis grand slam-historie: Masser af op- og nedture

Overblik: Wozniackis Grand Slam-historie

French Open: Nadal er favorit hos herrerne - åben kamp om kvindernes titel

Bliv klar til French Open: Læs optakt og spilforslag her

Sådan blev Rafael Nadal 'Kongen af Grus'

Portræt: Rafael Nadal - Kongen af Grus