Endnu en stor tennisturnering står for døren, når Miami Open spilles i den kommende uge, og det bliver interessant at se, hvem der i denne sæson tager mændenes titel.

I årenes løb har mange store navne vundet turneringen i Miami, og kigger man på listen over tidligere vindere, indgyder det stor respekt: Siden årtusindeskiftet er folk som Pete Sampras, Andre Agassi, Andy Roddick, Roger Federer og Novak Djokovic, der har vundet turneringen.

Sidste år var det netop Federer, der endte som vinder af turneringen efter en finale mod Rafael Nadal, og schweizeren er igen i år favorit til at tage titlen.

Herunder følger en gennemgang af turneringsfavoritterne.

Roger Federer

Som nævnt er Roger Federer også i år favorit til at vinde i Miami.

Schweizeren virker på ingen måde tynget af alderens trykken, for han ligger nummer ét i verden og virker særdeles velspillende for tiden. I skrivende stund er han nået semifinalen i Indian Wells med gode muligheder for at vinde, og det er svært at se, hvem der skal kunne bremse ham.

Derfor ligner han også det bedste bud på en vinder af Miami Open, hvor det giver odds 2.00, hvis han vinder turneringen.

Juan Martin Del Potro

En konkurrent til Federer må siges at være Juan Martin Del Potro. Argentineren besejrede Federer i US Open i 2017, og de to spillere leverede en suveræn tenniskamp i tredje runde af Miami Open sidste år.

Del Potro er inde i en god periode, og måske vil det lykkes ham at tage sin første titel i Miami i år.

Skulle det lykkes, giver det odds 9.00.

Novak Djokovic

Hele seks gange i karrieren har Novak Djokovic vundet Miami Open, hvilket er en rekord han deler med Andre Agassi.

Djokovic er stadig på vej tilbage efter sit skadesplagede 2016, og det er spændende at se, om han igen kommer til at markere sig i den absolutte top som en spiller, der kan vinde titler fra tid til anden.

I Indian Wells tabte han til kvalifikationsspilleren Taro Daniel i anden runde, og det vidner om, at der stadig er nået rust på serberen. Djokovic til at vinde Miami Open giver odds 14.00.

Grigor Dimitrov

Skal man nævne en sidste oplagt bejler til turneringssejren, må det være Grigor Dimitrov.

Bulgareren ligger aktuelt nummer fire på ATP-verdensranglisten, og tidligere i år nåede han finalen i Rotterdam, hvor det dog blev til et nederlag mod Roger Federer.  Senest røg han tidligt ud af turneringen i Dubai, men det ændrer ikke på, at Dimitrov har evnerne til at nå langt i de store turneringer.

Det viste han så sent som i slutningen af 2017, hvor han gik hele vejen og vandt ATP-sæsonfinalen. Dimitrov som vinder af Miami Open giver odds 18.00.

Find alle spil på Miami Open her!

Læs også

Clara Tauson præmiepenge

Holger Rune | Danmarks nye tennisstjerne

Den hurtigste tennisserv nogensinde

Australian Open 2021 – Quiz

Fremtidens danske tennisstjerner