Det er den tid på året. 

Henover de næste uger spilles traditionsrige tennisturnering French Open på det ikoniske Roland Garros-anlæg i Paris, og der er lagt op til nogle intense og underholdende uger på det røde grusunderlag i Byernes By. 

Hos mændene er den forsvarende mester Rafael Nadal storfavorit til at vinde endnu en titel i Paris, men måske kan Dominic Thiem overraske og bryde spanierens monopol? 

Find alle odds på French Open her! 

888sport banner

Gennem hele turneringen har 888sport fulgt turneringen med odds og spilforslag til hver eneste runde. Og nu er det tid til finalen hos herrerne.

Finale

Det kun næsten ikke være anderledes. Selvfølgelig er Rafael Nadal i finalen i French Open, som han har vundet hele ti gange. Spanieren har kun tabt to kampe i hele sit liv på Roland Garros-anlægget, og derfor stod det også skrevet i både sol, måne og stjerner, at han ville nå finalen i årets turnering. 

Nadal har været ganske suveræn undervejs i French Open, hvor han har fejet al modstand til side og blot tabt ét sæt undervejs. Senest vandt han i tre overbevisende sæt mod Juan Martin del Potro, og nu står han altså i sin 11. finale i Paris. 

Verdensetteren er derfor også klar favorit til at vinde kampen mod Dominic Thiem, og en sejr til Nadal giver odds 1.21.

Østrigske Thiem har imidlertid også haft en god turnering, hvor højdepunktet var kvartfinale-sejren over Alexander Zverev. Som syvendeseedet er det en lille overraskelse, at Thiem er nået så langt i turneringen, men østrigeren har været stærk i forårets grusturneringer, og nu står han altså i finalen mod grus-mesteren over dem alle. 

Dominic Thiem har imidlertid besejret Nadal tidligere i år. I Madrid Masters tidligere på året vandt Thiem således i kvartfinalen mod Nadal på vejen mod den endelige triumf i den spanske turnering. De to spillere har i alt mødt hinanden ni gange, og det er trods alt lykkedes Thiem at vinde tre af de indbyrdes opgør. Derfor er det ikke en umulig opgave for østrigeren, og bliver det til en sejr til Dominic Thiem, giver det odds 4.60.

Selvom Rafael Nadal er kæmpe favorit i kampen, kan det altså blive en spændende kamp, og det er ikke sikkert, at kampen er overstået efter tre sæt, som det ellers er sket i de foregående to kampe mellem de to spillere på Roland Garros-anlægget. Thiem kan meget vel blive fremtidens grus-konge, og måske bygger han videre på sin fine karriere ved at tage et sæt mod Nadal i finalen. Bliver der spillet over 3.5 sæt i kampen, giver det odds 1.85

Kampen mellem Rafael Nadal og Dominic Thiem spilles søndag klokken 15:00.

 

Semifinaler

Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro

For første gang siden 2015 måtte Rafael Nadal afgive et sæt i French Open, men han vandt nu alligevel i sikker stil mod Diego Schwartzmann i kvartfinalen. Nu venter argentinske Juan Martin Del Potro, der var meget følelsesladet, da han spillede sig i semifinalen torsdag. Der er udsigt til en meget interessant semifinale fredag, hvor de to spillere står over for hinanden for 15. gang. Indtil videre har Nadal vundet de ni foregående, og han er derfor også klar favorit i denne kamp - især når nu den spilles på det røde grus i Paris, der er Nadals territorium. Men måske kan Del Potro tvinge spanieren ud i bare fire sæt. Det har han gjort før, og kommer der over 3.5 sæt i kampen, giver det odds 1.94.

Marco Cecchinato – Dominic Thiem 

Dominic Thiem besejrede Alexander Zverev i kvartfinalen, og nu står østrigeren overfor dette års store sensation; Marco Cecchinato. Italieneren vandt overraskende over Novak Djokovic i seneste runde, og nu er spørgsmålet så, om han kan skabe endnu en tennisbombe. Det er tredje år i træk, at Thiem er i semifinalen i French Open, og han har altså en unik mulighed for at spille sig i sin første Grand Slam-finale. Thiem har leveret på højt niveau i årets turnering, og han bør kunne tage det sidste skridt mod Cecchinato. Hvis Thiem vinder 3-0 i sæt, giver det odds 1.85.  

Simona Halep – Garbine Muguruza

Nu er det alvor for Simona Halep. I vinter gik hun glip af en triumf i Australian Open, da hun tabte til Caroline Wozniacki, og nu er hun tæt på at komme i finalen i French Open. Halep har endnu ikke prøvet at vinde en Grand Slam, men nu har verdensetteren en stor mulighed. Det kræver dog, at hun kan besejre Garbine Muguruza i semfinalen, og det bliver en vanskelig opgave, når man tænker på, at spanieren er grusspecialist. Muguruza er dog også lille favorit i kampen, men Halep har vist stor styrke under dette års French Open. Derfor er det fristende at pege på en sejr til verdensetteren. Hvis Halep vinder kampen, giver det odds 2.00

Madison Keys – Sloane Stephens 

I dette rent amerikanske opgør ligger favoritværdigheden hos Sloane Stephens. Sidste års US Open-vinder har været godt spillende i dette års French Open, og nu har hun altså karrierens anden Grand Slam-triumf inden for rækkevidde. Hverken Madison Keys eller Sloane Stephens har nogensinde været i en finale i French Open, så det bliver et interessant opgør mellem to af de nyere navne i amerikansk kvindetennis. Det kan meget vel blive en jævnbyrdig og langstrukken affære, og går kampen i tre sæt, giver det odds 2.40
 

Kvartfinaler

Dominic Thiem – Aleander Zverev

I denne kvartfinale er der udsigt til en meget interessant duel mellem to af outsiderne til at vinde French Open-titlen. Både østrigske Thiem og tyske Zverev har vundet to titler på grus i denne sæson, og opgøret mellem de to spillere bliver spændende. Det ligner således en tæt duel mellem de to unge spillere, der har potentiale til at dominere verdenstoppen de næste mange år. Zverev er aktuelt nummer tre i verden, mens Thiem ligger nummer otte, og kigger man på de foregående kampe mellem de to spillere, tegner der sig ikke noget tydeligt billede. Thiem har vundet fire kampe, mens Zverev har vundet to, men det er også tyskeren, der har vundet to af de seneste tre kampe mellem de to. Bookmakerne har da også Alexander Zverev som favorit til at vinde kampen. En sejr til Dominic Thiem giver odds 1.64

Marco Cecchinato – Novak Djokovic 

Er Novak Djokovic endelig tilbage? Noget kunne tyde på det, for serberen har leveret et fint French Open indtil videre. Djokovic har kun afgivet ét sæt på sin vej til kvartfinalen, og vinder han over Marco Cecchinato, vil han være i sin første Grand Slam-semifinale siden US Open i 1016. Modstanderen Marco Cecchinato er en af turneringens overraskelser i år, for han slog 10.seedede Carreno Busta ud i foregående runde. Det vil være en sensation, hvis italieneren også går videre til semifinalen, og vi tror da også på en sejr til Novak Djokovic. Den tidligere verdensetter har som nævnt ikke været i problemer i turneringen undervejs, og selvom Cecchinato har leveret overraskelser, bør han ikke kunne true serberen. Hvis Novak Djokovic vinder 3-0 i sæt, giver det odds 1.71.

Yulia Putintseva – Madison Keys 

Amerikanske Madison Keys har ikke afgivet et eneste sæt i turneringen indtil videre, men hun kommer sandsynligvis på en vanskelig opgave tirsdag, når Yulia Putintseva er modstanderen. Putintseva fra Kasakhstan besejrede Barbora Strycova i fjerde runde og er nu i kvartfinalen i en Grand Slam for første gang i sin karriere. Putintseva er helt nede som nummer 98 på WTA-ranglisten, og det ligner derfor en svær opgave mod favoitten Madison Keys, som ligger nummer 13 i verden. Den 23-amerikaner har aldrig før været i kvartfinalen i French Open, men har nu en unik mulighed for at komme videre til semifinalen. Dermed kan hun bygge videre på en god periode i sin karriere, hvor hun tidligere på året nåede kvartfinalen i Australian Open. Det giver odds 1.84, hvis Madison Keys vinder kampen med 2-0 i sæt

Sloane Stephens – Daria Kasatkina 

I fjerde runde viste Daria Kasatkina verdensklassetennis, da hun besejrede danske Caroline Wozniacki i to sæt. Kasatkina er kun 21 år og kan meget vel være en kommende verdensetter i international tennis, så det bliver interessant at se, om hun kan nå endnu længere i årets French Open. Modstanderen i kvartfinalen er Sloane Stephens, som vandt US Open i 2017 og nu kan komme i semifinalen i French Open for første gang i karrieren. Der er udsigt til en meget interessant og jævnbyrdig kamp mellem to stærke spillere, og det er svært at pege på en oplagt favorit. Vi byder dog på en sejr til Daria Kasatkina, der mod Wozniacki viste et enormt højt topniveau. Finder hun det igen, kan hun godt besejre Sloane Stephens. En sejr til Kasatkina giver odds 1.90.
 

3. runde

Roberto Bautista-Agut – Novak Djokovic 

Der venter en særdeles interessant kamp i 3. runde, når Roberto Bautista-Agut møder Novak Djokovic i et opgør om avancement til næste runde. Djokovic er i gang med at finde tilbage til sin tidligere storform, men French Open har indtil videre budt på sikre sejre til den 20.seedede serber. Bautista-Agut er grusspecialist og seedet som nummer 13, men alligevel betegnes Djokovic som favorit i kampen. Det kan imidlertid blive en tæt kamp, og de to foregående Grand Slam-kampe mellem de to spillere har også budt på fire sæt. Sådan går det muligvis også denne gang, og spilles der over 3.5 sæt i kampen, giver det odds 1.86.

David Goffin – Gael Monfils

Som ottendeseedet i French Open er David Goffin favorit i kampen mod Gael Monfils, og belgieren har da også vundet to af de tre hidtidige indbyrdes opgør mellem de to spillere. Det plejer imidlertid at være nogle tætte og langtrukkene kampe, de to spillere kommer ud i. I 2016 mødtes de to gange i ATP-turneringer, og begge gange endte kampen i tre sæt – med en sejr til værd. Begge spillere har også afgivet sæt på vejen til 3. runde, og derfor lugter det af endnu en langtrukken affære. Spilles der over 3.5 sæt i kampen, giver det odds 1.60

Pauline Parmentier – Caroline Wozniacki 

via GIPHY

Danske Caroline Wozniacki spillede sig videre til 3. runde uden problemer ved at vinde 6-1, 6-0 over Garcia Perez i seneste kamp, og nu venter franske Pauline Parmentier i tredje runde. Den franske kvinde har været ude i to hårde tre-sæts-kampe på vejen hertil, og Caroline Wozniacki må betegnes som stor favorit i kampen. Danskeren har ikke tabt et eneste sæt endnu og virker fuld af selvtillid før mødet med Parmentier. I de fire foregående indbyrdes kampe har Wozniacki vundet de tre – og nederlaget i Istanbul i år indtraf kun, fordi danskeren udgik med en skade. Vi tror derfor på en sejr til Wozniacki i to sæt til odds 1.43.

Fernando Verdasco – Grigor Dimitrov 

Grigor Dimitrov måtte ud i en maratondyst mod Jared Donaldson for at komme i 3. runde, så det bliver spændende at se, hvordan den fjerdeseedede bulgarer klarer sig mod erfarne Fernando Verdasco, der også har været ude i en udmarvende fem-sætter i løbet af dette års French Open. De to spillere har mødt hinanden fire gange i historien, og det er blevet til to sejre hver indtil videre. Alle fire gange har det været i ATP-sammenhæng, og alle fire gange er kampen blevet afgjort i tre sæt. Derfor må i også pege på en jævnbyrdig og lang kamp her. Bliver der spillet over 3.5 sæt i kampen, giver det odds 1.53.
 

2. runde

Sergiy Stakhovsky – Mischa Zverev 

Tyske Mischa Zverev spillede sig stensikkert videre til anden runde ved at besejre Florian Mayer i tre sæt i første runde, og nu venter ukrainske Stakhovsky i anden runde. Ukraineren slog overraskende seedede Feliciano Lopez ud af 1. runde, men Zverev må alligevel betegnes som favorit i dette opgør, der spilles torsdag. Zverev ligger 60 pladser højere placeret på verdensranglisten end Stakhovsky, og tyskeren har også vundet to af de tre indbyrdes kampe mellem de to spillere. Det ligner derfor en sejr til den 30-årige tysker mod den 32-årige ukrainer. Det giver odds 1.52, hvis Mischa Zverev vinder kampen

Thomas Fabbiano – Borna Coric 

Italienske Thomas Fabbiano leverede en stærk præstation, da han i første runde vandt over australieren Matthew Ebden i fem sæt, og han kommer på en ny stor opgave i anden runde, når kroaten Borna Coric er modstanderen. Coric vandt over den 22.seedede Philip Kohlschreiber i fire sæt og er nu klar favorit i denne kamp, men det betyder ikke, at det bliver en let opgave for kroaten. Fabbiano viste i første runde, at han kan trække kampe i langdrag, og Coric kan også godt smide et sæt undervejs. Derfor byder vi på en kamp med minimum fire sæt. Kommer der over 3.5 sæt i kampen, giver det odds 2.43.

Serena Williams – Ashleigh Barty 

via GIPHY

Den tidligere verdensetter Serena Williams er efter sin graviditet helt nede som nummer 450 i verden, men den 36-årige amerikaner leverede alligevel et fint Grand Slam-comeback ved at vinde sin 1. runde-kamp Pliskova i to sæt. Nu skal hun op imod 17.seedede Ashleigh Barty, og det bliver spændende at se, om Williams kan tage endnu en sejr i Paris. Som bekendt var Serena Williams ikke med i sidste års udgave af French Open, men nu nåede finalen i både 2015 og 2016 og har i alt vundet turneringen tre gange, så evnerne på grus fejler ingenting. Barty gik sikkert videre fra 1. runde, men måske er denne kamp endestationen for australieren. Hvis Serena Williams vinder kampen, giver det odds 1.95.

Maria Sharapova – Donna Vekic 

Maria Sharapova har vundet French Open to gange i karrieren, men veteranen skulle alligevel bruge mange kræfter på at besejre Richel Hogenkamp, der ligger nummer 133 i verden, i første runde. Sharapova var ude i tre sæt mod hollænderen, men hun må alligevel betegnes som favorit mod Donna Vekic i 2. runde. 21-årige Vekic har aldrig mødt Sharapova før, men ligger nummer 50 i verden og kom sikkert videre fra 1. runde. Nu venter en interessant kamp mellem de to spillere, men Sharapova har noget at bevise, og hun bør kunne vinde kampen i to sæt. Det giver odds 1.85, hvis Maria Sharapova viner kampen 2-0 i sæt
----

1. runde

Jeremy Chardy – Tomas Berdych

Tjekkiske Tomas Berdych skal op imod den rutinerede franskmand Jeremy Chardy, og selvom sidstnævnte har hjemmebanefordel, bør Berdych kunne tage sejren og sikre sig avancement. De to spillere har mødt hinanden hele fem gange tidligere, og hver gang er det blevet til en sejr til Berdych. Tjekken ligger aktuelt nummer 18 på ATP-ranglisten og har tidligere nået semifinalen i French Open, så han skal avancere fra første runde. En samlet sejr til Tomas Berdych giver odds 1.52

Mischa Zverev – Florian Mayer 

Der er udsigt til et interessant tysk opgør mellem Zverev og Mayer søndag, for det er to rutinerede spillere, der begge er i Top 100, som tørner sammen. Zverev har vundet den hidtil eneste indbyrdes kamp mellem de to spillere, og han er også favorit i dette opgør, hvor han skal forsøge at spille sig videre til anden runde i Frankrig for tredje gang i karrieren. Zverev ligger nummer 52 i verden, mens Mayer er rangeret som nummer 90, så det ligner en sejr førstnævnte. Hvis Mischa Zverev vinder kampen, giver det odds 1.56.

John Isner – Noah Rubin

Amerikanske John Isner er klar favorit i kampen, for som niendeseedet er han placeret over 180 pladser højere på verdensranglisten, hvor landsmanden Noah Rubin befinder sig på en 204.plads. Alligevel kan det blive en interessant kamp, for Isner er ikke grusspecialist, og han har før været ude i langtrukne kampe. Det kan ske igen. Kommer der over 38.5 partier i kampen, giver det odds 1.75. 

Andrea Petkovic – Kristina Mladenovic

Vi slutter af med fokus på en kamp fra kvindernes turnering, hvor Petkovic møder Mladenovic i et opgør, der kan blive ganske tæt. De to spillere forventes at være relativt jævnbyrdige, men Mladenovic er alligevel lille favori. Statistikken fortæller ellers om fire sikre Petkovic-sejr i de foregående fire opgør, og derfor kan der være et pænt odds at finde på overraskelsen. Hvis Petkovic vinder dette opgør, giver det odds 2.20
 

Læs også
Den hurtigste tennisserv nogensinde: hvilken tennisspiller har rekorden?

Den hurtigste tennisserv nogensinde: hvilken tennisspiller har rekorden?

Australian Open 2021 – Quiz

Australian Open 2021 – Quiz

Fremtidens danske tennisstjerner - top-5

Fremtidens danske tennisstjerner - top-5

Australian Open 2020: Største skuffelser og overraskelser

Australian Open 2020: Største skuffelser og overraskelser

Australian Open 2020: Optakt og meget mere

Australian Open 2020: Optakt og meget mere