Kerber brugte sin første Grand Slam-sejr som et springbræt til rangeringen som nummer 1, men Williams forhistorie gør hende til turneringens favorit i odds 3,75.Den eneste bekymring for 35-årige Williams er, hvor lang tid hendes krop kan blive ved med at håndtere belastningen. Så det store spørgsmål er, om 2016 var et lille bump på vejen, eller om det var starten på enden for Serena?
På samme vis med Kerber, der står i odds 4,50, er spørgsmålet, om hun vil være stand til at holde niveauet fra sidste år. Hendes kontraslags-tennis er underholdende, men hun savner Williams’ evne til at kunne diktere spillet på banen.  

888sport banner

Udover sidste års finalister er der et par udfordrere, der er værd at overveje. Simona Halep(11,00) har vist styrken til at hjemtage en Grand Slam i et par år efterhånden. Og vinderen af French Open, Garbine Muguruza vil være tørstig efter at revanchere et skuffende andet halvår af 2016, hvor det ikke lykkedes hende at bygge ovenpå den flotte sejr i Paris.
Den høje spanier(8,50) har alle værktøjerne til at kunne dominere spillet, hvis blot hun kan finde noget konsistens og bundniveau.

Tjekken Karolina Pliskova er den tredje spiller til at være lige i hælene på Kerber og William i odds 8,00. Hendes finaleplads i sidste års US Open giver indikationer om, at hun skal tages meget seriøst.
Johanna Konta(18,00) blev den første britiske kvinde til at komme i top 10 i verden i 32 år, men har hun kvaliteterne til at vinde en Grand Slam?

Sidste år kom hun tæt på med en semifinale i Melbourne, hvor overfladen passer hende godt. Hun er født i Sydney, og det vil være meget emotionelt for hende at vinde i landet, som hun forlod som 14-årig.

Efter et par omtumlede år kom tidligere nummer 1 på verdensranglisten, Carolina Wozniacki, helt til semifinalen ved US Open i september, og danskeren har måske fundet det spil frem, der skal til for vinde en Slam. Den evigt kæmpende spiller er i odds 5,00 for at gå i semifinalen.
Et wild card kunne være Monica Puig. Den kraftfulde Puerto Ricaner imponerede og vandt ved OL i Rio, og hun er en svær modstander for de fleste. Så odds 12,00 for at nå semifinalen er fristende.

Til sidst kan man finde rigtig god værdi i australsk succes til Sam Stosur(101,00) og Daria Gavrilova(121,00), selvom chancerne er særdeles små.

Du finder spil på kvindernes Australian Open lige her.

Læs også
Den hurtigste tennisserv nogensinde: hvilken tennisspiller har rekorden?

Den hurtigste tennisserv nogensinde: hvilken tennisspiller har rekorden?

Australian Open 2021 – Quiz

Australian Open 2021 – Quiz

Fremtidens danske tennisstjerner - top-5

Fremtidens danske tennisstjerner - top-5

Australian Open 2020: Største skuffelser og overraskelser

Australian Open 2020: Største skuffelser og overraskelser

Australian Open 2020: Optakt og meget mere

Australian Open 2020: Optakt og meget mere