Alle fodboldhold har altid én superstjerne, der kan noget ekstraordinært og betyder utrolig meget for et holds succes. Vi har fundet superstjernerne hos de største nationer til VM 2022

 

Superstjernerne hos 11 VM-nationer 2022

Danmark – Christian Eriksen

Frankrig – Kylian Mbappé

Kroatien – Luka Modric

England – Harry Kane

Holland – Virgil van Dijk

Tyskland – Manual Neuer

Spanien – Pedri

Belgien – Kevin de Bruyne

Brasilien – Neymar

Argentina – Messi

Portugal - Ronaldo

 

Danmark – Christian Eriksen

Der er en grund til, at vi kalder Christian Eriksen for ”Kong Christian”. Han er nemlig Danmarks omdrejningspunkt, når Danmark skal lykkes med deres offensive aktioner. Hans tal for det danske landshold taler for sig selv - 39 mål og 26 assists. Christian Eriksen har ikke kun individuelle kvaliteter: han gør også sine holdkammerater bedre - en komplet superstjerne.

Frankrig – Kylian Mbappé

Kylian Mbappé er verdens største superstjerne og kan meget vel blive Ballon d’Or-vinder en dag. Til trods for at Mbappe kun er 23 år, har han allerede vundet Ligue 1 fem gange og et verdensmesterskab.

Hvis han fortsætter med at levere på det franske landshold, kommer han til at sprænge alle rekorder. Han har i alt spillet 59 kampe, scoret 28 mål og leveret 21 assists. Det er vanvittige tal af en 23-årig fodboldspiller, hvilket vidner om en sand superstjerne.

 

Kroatien – Luka Modric

Luka Modric er den ubestridte verdensstjerne på Kroatiens hold. Han hører til blandt de fem bedste spillere, der skal til VM 2022. Modric kan styre en kamp som ingen anden, samt afgøre den. Modric har et blik for sine medspillere som ingen anden. Han har lavet nogle af de vildeste assists i fodboldhistorien. Modric har desuden har scoret 23 mål og leveret 24 assists for Kroatiens landshold.

 

England – Harry Kane

Harry Kane er en anderledes slags superstjerne end de fleste på denne liste. Hans superstjernestatus har han opnået gennem sin utrolige målnæse. I feltet er Harry Kane en superstjerne, og derfor er han også Englands superstjerne. Selvom England råder over flere verdensklassespillere, så er de ikke kampafgørende på samme måde som Kane. Han har på nuværende tidspunkt i 2022 scoret 51 mål og assisteret 14 mål på det engelske landshold.

Find aktuelle betting odds hos 888sport

 

Holland – Virgil van Dijk

Holland har længe ikke haft en offensiv superstjerne, men som kompensation har de fået en superstjerne i midterforsvaret i stedet for, nemlig Virgil van Dijk.

Den hollandske anfører var skadet under EM 2021, og det led Holland under. Nu er Van Dijk er tilbage, og det kan betyde, at Holland skal tages mere seriøst end ved EM 2021. Han har vundet flest titler på det hollandske landshold.

van dijk

 

Tyskland – Manual Neuer

På det tyske landshold skulle vi bruge noget tid på at vurdere den absolutte superstjerne. Det skyldes, at Tyskland ikke praktiserer at udvikle decideret superstjerner, da holdet er det vigtigste for tyskerne. Ikke desto mindre har flere af de tyske spillere superstjernepotentiale. Sané, Havertz og Musiala er nogle bud, men den største verdensstjerne på det tyske hold er deres målmand, Manuel Neuer. Hvorfor, tænker du mon?

Han har nærmest vundet alt, hvad der kan vindes i fodboldverden, i hvert fald i de turneringer, han har spillet i. Derudover er han i flere omgange blevet kåret som den bedste målmand i verden.

 

Spanien – Pedri

Spanien har længe hungret efter en superstjerne, ligesom spillere som Iniesta, Xavi, David Villa og Fabregas var. Selvom Pedri kun er 19 år, tør vi godt allerede nu kalde ham Spaniens nye superstjerne. Med tiden kan han blive en af de største superstjerner i fodboldverden.

 

Belgien – Kevin de Bruyne

Mange vil måske mene, at Lukaku og Hazard begge er større stjerner end de Bruyne på det belgiske landshold. Det var de, hvis de havde holdt deres niveau fra tidligere. Dette er dog ikke tilfældet, og derfor går superstjernetitlen til de Bruyne.

Kevin de Bruyne er den bedste på sin position. Derudover er han også blevet en lederfigur på det belgiske landshold - en vaskeægte superstjerne på mange fronter.

 

Brasilien – Neymar

Vi tror, alle er enige i, at Brasiliens ubestridte superstjerne er Neymar, og det har han allerede været i lang tid. Den brasilianske tryllekunstner har længe fortryllet os med mange fantastiske ting på en fodboldbane. Når Neymar er motiveret, er han måske den bedste i verden.

Neymars statistikker på det brasilianske landshold vidner også om, at han er og bliver superstjerne hos Brasilien. I løbet af 120 landskampe har Neymar scoret 74 mål og leveret 55 assists – uhørt høje tal.

neymar

 

Gå aldrig ned på fodbold betting hos 888sport

 

Argentina – Messi

Vi behøver vist ikke at finde argumenter for, hvorfor Messi er Argentinas superstjerne. Han er nemlig også den største superstjerne i fodboldverden. Messi står overfor sit sidste VM i sin karriere, når VM 2022 går i gang. Vi håber, han har sparet lidt på kræfterne i PSG, så han for alvor kan bevise, at han er verdens bedste fodboldspiller nogensinde. Messi har i løbet af 164 landskampe scoret 90 mål og assisteret 51 mål. 

messi

 

 

Portugal – Ronaldo

Selvom Ronaldo måske ikke får særlig meget spilletid hverken på klubplan eller på det portugisiske landshold, kan vi stadig ikke betvivle hans status på Portugals landsholds. Han er stadig en superstjerne: 117 mål og 42 assists i 191 kampe kan ikke give andet end superstjernestatus.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 17. Oktober 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder