Allerede i en tidlig alder blev Jens Stryger Larsen spået en stor fodboldfremtid, og man må sige, at han i en alder af 31 år i 2022 har haft en glorværdig fodboldkarriere indtil videre. Han havde dog nok håbet, at antallet af titler havde været større på nuværende tidspunkt. I 2022 vandt Jens Stryger Larsen sit første trofæ, da han vandt den tyrkiske Super Cup med Trabzonspor.

Ikke desto mindre har Jens Stryger Larsen oplevet en del i ind- og udland, og det opsummerer vi om et kort øjeblik.

 

Alt om Jens Stryger Larsen

Jens Stryger Larsen på landsholdet

Hvilke fodboldklubber har Stryger Larsen spillet flest kampe for?

Jens Stryger Larsens markedsværdi gennem årene

Hvor meget får Jens Stryger Larsen i løn?

 

Jens Stryger Larsen på landsholdet

Jens Stryger Larsen er en af de få danske fodboldspillere, der har været igennem hele landsholdsmøllen, fra da han var teenager og frem til A-landsholdet. Som 16-årig fik han debut på U16-landsholdet. Derefter hed det U17, U18, U19 og U21-landsholdet for Jens Stryger, inden han i en alder af 25 år fik debut for det danske A-landshold i 2016. Han scorede desuden i sin første landskamp.

live bet alle sportsbegivenheder

Siden 2016 har Jens Stryger Larsen været en fast bestanddel på det danske A-landshold. På nuværende tidspunkt i 2022 er han oppe på 49 landskampe. Men inden længe når Stryger op de 50 A-landskampe.

jens stryger larsen landsholdet

 

Hvilke fodboldklubber har Stryger Larsen spillet flest kampe for?

Jens Stryger Larsen startede sin fodboldkarriere i Brøndby, hvor han spillede fra 2007 og frem til 2013. Fra 2013 til 2014 spillede Stryger i FC Nordsjælland. I 2014 drog han på sit første udlandseventyr, da han skiftede til østrigske Austria Wien. Frem til 2017 tørnede han ud for Wien, inden han blev købt af Serie A-klubben, Udinese. I 2022 gik turen videre til tyrkiske Trabzonspor.

I sin Brøndby-tid nåede Stryger Larsen op på 106 officielle kampe. I Nordsjælland blev det til 38 officielle kampe. I løbet af de fire sæsoner for Austria Wien kom Stryger op på 85 kampe.

odds fodbold, når som helst, hvor som helst

I Udinese slog Stryger Larsen sin egen personlige kamprekord, da han nåede op på 152 officielle kampe i alt for Serie A-klubben. Det kunne være blevet til endnu flere kampe, hvis han ikke var blevet frosset ude tilbage i 2021.

I Trabzonspor er det indtil videre blevet til 11 kampe. Jens Stryger har skrevet en treårig aftale med Trabzonspor, hvilket med al sandsynlighed betyder, at han minimum når op på 50 officielle kampe for sin nye klub.

jens stryger

 

Jens Stryger Larsens markedsværdi gennem årene

På nuværende tidspunkt i 2022, er Jens Stryger Larsen ifølge transfermarkt.com vurderet til at være den 64. mest værdifulde danske fodboldspiller. Hans aktuelle værdi i 2022 er på knap 15 mio. kroner.

Jens Strygers højeste markedsværdi hidtil i sin karriere, var i 2018, 2019 og i 2021. På daværende tidspunkt nåede han en markedsværdi på ca. 30 mio. kroner.

stryger larsen

 

Hvor meget får Jens Stryger Larsen i løn?

Ifølge flere onlinemedier tjener Jens Stryger 9-10 mio. kroner om året i Trabzonspor. I Udinese tjente han betydeligt mindre - her forlyder det, at han tjente 5-6 mio. kroner om året.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d. 20. september 2022

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder