I disse tider er livestreaming blevet endnu mere populært, og hvis du søger på det på nettet, vil du finde et hav af forskellige udbydere. I denne artikel zoomer vi ind på livestreaming-tjenesten HesGoal, som er et af de større hjemmesider indenfor gratis livestreaming af fodbold og mange andre sportsgrene.

Det er efterhånden også umuligt at finde én livestreamning-platform, som viser alle fodboldkampe og sportsgrene. I dag skal man have et abonnement på 3-4 streamingtjenester, hvis man ønsker både at kunne se Bundesliga, Premier League, La Liga og Serie A osv. Vi tager et kig på livestreaming-markedet og hvad Hesgoal egentlig tilbyder.

 

HesGoal

Livestreaming af fodbold

Hvad er HesGoal?

Historien bag HesGoal

Streaming på HesGoal

Sportsnyheder på HesGoal

HesGoal og andre streamingtjenester

HesGoals er en lille fisk i havet

 

Hes Goal og livestreaming af fodbold

Det er blevet populært som aldrig før at streame fodbold online, hvilket også har ført til, at der i dag findes et hav af livestreaming-udbydere, som fodboldentusiaster og fodboldfans kan vælge imellem, når de skal følge med i deres favoritturneringer og -hold.

Konkurrencen blandt udbyderene er stor og vil formentlig tage endnu mere til i fremtiden. Men Hes Goal er én af de største sider inden for streaming af fodbold – skarpt efterfulgt af Sportlemon og en række andre sider.

Det er populært at have livestreaming med på farten, og derfor har mange streamingudbydere også lavet mobilversioner af deres hjemmesider for at være konkurrencedygtige og gøre det mere attraktivt for brugerne at vælge netop denne platform frem for en anden.

Nogle streamingudbydere tilbyder gratis livestreaming, mens man på andre sider skal oprette en bruger eller betale for et abonnement for at få adgang til kampene.

 

Hvad er HesGoal?

HesGoal er en af de største fodbold-streamingsider, som dækker fodbold på internationalt plan – både de store ligaer som Premier League, Serie A og Bundesliga, men også mindre ligaer. Hvis du ikke kan finde din favoritkamp på den side, du plejer at streame på, kan du helt sikkert finde den på Hes Goal – der findes næsten ikke en kamp, der ikke vises på denne side.

Husk, at du skal have adgang til en ordentlig internetforbindelse for at streame online fodboldkampe på HesGoal – især hvis du ser en kamp i HD-kvalitet.

 

Historien bag HesGoal

Da domænet er blevet oprettet i 2021, er der ikke meget historie at finde omkring Hes Goal. Folkene bag siden har dog været gode til at observere, hvad der ellers foregår på andre streamingsider og har på den baggrund gjort det klar og tydeligt for brugerne, at siden kun videreformidler streaming fra andre medier og er derfor ikke direkte udbyder af nogen streamings.

Desuden gør Hes Goal det også klart, at de fraskriver sig al ansvar for lovovertrædelser, eller hvis der skulle opstå problemer med visning af en kamp, da dette er de direkte udbydere, som står med dette ansvar.

 

Streaming på HesGoal

Hesgoal kan tilgås 24 timer i døgnet alle ugens dage og bruges hyppigt at fodboldfans fra hele verden. Efter sigende skulle flere millioner sportsentusiaster se minimum én kamp om ugen på HesGoal – hvad enten der er tale om en Champions League-kamp eller en kamp indenfor en helt anden sportsgren.

HesGoal har formået at skabe en meget succesfuld hjemmeside, der for nogle konkurrenter truer dem så meget, at de har forsøgt at efterligne HesGoals platform, men uden held. En af grundene til HesGoals store succes er, at siden kan tilbyde livestreaming af kampe og turneringer, som ellers ikke er tilgængelige i et givent geografisk område.

Som sagt kan man få adgang til HesGoals livestreaming uden at skulle logge ind, men siden tilbyder også muligheden for at logge ind, så brugerne kan gemme deres favorithold, -turneringer osv.

 

Sportsnyheder på HesGoal

HesGoal byder også på andet end blot livestreaming. På hjemmesiden er der også en hel side med sportsnyheder, så sportsentusiaster kan læse det sidste nye inden for de forskellige sportsgrene. Artiklerne er dateret, så man kan se, at hjemmesiden er up to date, hvilket gør den troværdig og attraktiv at besøge for sportsentusiaster.

 

HesGoal og andre streamingstjenester

HesGoal har allerede vist sig at være meget attraktiv for fodboldfans fra hele verden. Det har andre streamingtjenester naturligvis observeret, og nogle konkurrenter har derfor lavet sider med lignende domæner, mens andre forsøgt sig med at skrive HesGoals på en anden måde for simpelthen at få brugerne til at gå ind på deres hjemmesider i stedet for den originale HesGoal-side.

Husk altid at forholde dig kritisk til den side, du tilgår, og brug hellere en officiel streamingplatform frem for en, du ikke er sikker på. Du kan f.eks. bruge Viaplay Sport eller Eurosport TV, som er pålidelige streamingplatforme, som du kan se fodbold og mange andre sportsgrene som håndbold, cykling osv.

 

HesGoal er en lille fisk i havet

HesGoal, HesGoals, Hes Goal – kært bart har mange navne, og når det kommer til websites og livestreaming, hvor konkurrencen er høj, kan konkurrerende streamingplatforme finde på at købe HesGoal-relaterede domæner.

Dette er sket for andre store platforme som eksempelvis Footybite, Totelsporttek og Ronaldo7 – netop fordi de har formået at skabe trafik og få sig en række loyale brugere gennem flere år.

Dette kan også ske for HesGoal, og man ved heller ikke, om traditionelle tv-kanaler indhenter onlineplatformene i fremtiden. Derfor er HesGoals fremtid naturligvis heller ikke sikret, selvom det i øjeblikket går godt for hjemmesiden.

Vi håber, du er blevet klogere på livestreaming og HesGoal. Til sidst vil vi understrege, at vi naturligvis kun anbefaler, at man bruger lovlige streamingtjenester, og disse er der et stort udbud af på nettet, hvor du kan streame gratis og lovligt på én gang.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press/Markus Schreiber

Først publiceret: d. 01. maj 2021

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hestevæddeløb i Danmark

Joachim Blichfeld løn og ishockeyliv

Hvem bliver verdensmester i cykling 2022 - Betting tips

VM i landevejscykling 2022

Den danske cykelrytter, Mikkel Bjerg