Hvilket hold har indtil videre floppet mest til VM?

Der er vist ingen tvivl om, at europa- og verdensmestrene fra Frankrig, har været VM’s største flop. Frankrig gik ind til turneringen som favoritter, men favoritværdigheden må have steget franskmændene til hovedet, eftersom de ikke kunne præstere i de første par kampe, i de indledende runder. Muligheden for at genvinde titlen som verdensmestre røg for alvor på gulvet, da de tabte til Danmark.

Franskmændene skal vist have snakket flere ting igennem inden næste slutrunde.

 

Hvilken spiller og keeper har indtil videre været mest afgørende?

Sydkoreas og turneringens aktuelle topscorer, Ryu Eun-Hee, har indtil videre været turneringens MVP. I de seneste tre kampe har hun lavet 8 mål, og samlet set, har hun indtil videre scoret 53 mål. Hendes målfarlighed, har været stærkt medvirkende til, at Sydkorea gik videre til mellemrunden og stadig lever i mellemrunden.

Sidste års MVP og verdensbedste håndboldspiller i 2018, rumæneren Cristina Neagu, har i år ikke kunne følge med den stærke sydkoreaner, hun er indtil videre på 45 mål, men Rumænien er allerede færdige i mellemrunden med kun to kampe tilbage og nul point.

Kan Ryu Eun-Hee mon føre Sydkorea til en semifinale? Det er stadig muligt, men det kræver sejre mod Holland og Norge. Og ifølge de aktuelle VM håndbold odds, så bliver det svært med en sydkoreansk enmandshær at slå Norge. Norge er nemlig storfavoritter til 1.28 mod Sydkoreas odds 4.90.

Ruslands målmand, Viktoriia Kalinina har nydt godt af Ruslands solide forsvarspil, hvilket har gjort arbejdsbetingelserne lettere for den russiske keeper, som indtil videre har været den bedste keeper i slutrunde med en gennemsnitlig redningsprocent på 48. Det kan ingen anden keeper ved slutrunden prale med, heller ikke Sandra Toft, som i øjeblikket har en redningsprocent på 40.

banner

 

Hvilket hold har indtil videre præsteret bedst ved VM?

Rusland har været yderst stabile og har endnu ikke tabt en kamp ved slutrunden. Det kan umiddelbart skyldes, at modstanden måske ikke har været fra allerøverste hylde, men det skal stadig ikke tage noget fra Rusland, som er godt på vej mod deres femte VM-guld i håndbold.

Ruslands forsvarsspil har indtil videre været fuldstændig formidabel under slutrunden. Intet hold har indtil videre formået at score over 25 mål mod Rusland. Det er imponerende. Rusland er det hold, som har scoret flest mål (90), og lukket færrest ind (63).

Rusland er dog stadig ikke favorit til at vinde guld, det er Norge til gengæld til odds 2.60, men Rusland er lige hælene på dem til odds 3.00. Det er umiddelbart nogle VM håndbold tips, som er svære at forholde sig til, da Norge ikke har spillet sig videre fra mellemrunden endnu.

 

Hvad er status i mellemrunden?

Umiddelbart er gruppe 2 i mellemrunden så godt som afgjort. Rusland skal bare bruge én sejr mod Montenegro, så er de helt sikkert videre, taber Montenegro, så kan de godt vinke farvel til en semifinale plads, eftersom Spanien på andenpladsen med et point foran Montenegro, møder Japan, som ikke vundet en kamp i mellemrunden endnu. 

Den snupper Spanien med sikkerhed til odds 1.16 og det samme gælder Rusland til odds 1.29.

Gruppe 1 er en helt anden historie, hvor alt stadig er åben, selvom Tyskland har en lille matchbold i den næste kamp mod Serbien.

Selvom Danmark ligger sidst i gruppen med et point, så kan de stadig gå videre, hvis de vinder resten af deres kampe og nogle andre resultater flasker sig. Det kan man da kalde en åben pulje. Men for at være realistiske, så bliver det umiddelbart Holland og Norge med fire point, og Sydkorea med to point, som kommer til at slås om den sidste semifinaleplads. Antager vi i hvert fald – Tyskland kan teoretiske stadig nå at dumme sig, så ingen hold er afskrevet, før mandagens kampe er blevet spillet.

 

Hvem skal Danmark møde i mellemrunden?

Danmark har en altafgørende kamp mod Holland mandag kl. 10, som de skal vinde, hvis deres drømmen om en semifinale stadig skal gå i opfyldelse.

Deres sidste kamp i mellemrunde mod Serbien (11. dec) kan således være uden større betydning, hvis de ikke slår Holland.

Alle VM håndbold tips, du kan finde, vil fortælle dig, at Danmark skal spille en brandkamp, hvis de skal overrumple Holland. Det indikerer oddsene på kampen også, hvor en dansk sejr giver odds 2.65 og en hollandsk sejr odds 1.72.

Kan Danmark mon klare ærterne, når det virkelig gælder? Første skridt på vejen, vil være en sejr over Holland.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Michel Euler/Associated Press

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag