Når vi gik og troede, at Danmark var kommet i den lette gruppe i mellemrunden, viste det sig alligevel at blive rigtig tæt og spændende.

Danmark er gået ubesejret igennem hele slutrunden indtil videre, men det holdt hårdt mod Sverige i den sidste kamp i mellemrunden. Norge gjorde sit for at nå semifinalen og måtte sætte sin lid til, at Danmark kunne slå Sverige. Det skete, og Norge kan derfor glæde sig over en semifinaleplads.

I den anden mellemrundegruppe var det suveræne Tyskland, som trak det længste strå. De har indtil videre heller ikke lidt nederlag i slutrunden.

888sport banner

Tyskland får selskab af Frankrig. Frankrig må fryde sig over, at Kroatien dummede sig imod Brasilien, for det har ført til, at franskmændene nu befinder sig i en semifinale.

Semifinalerne ser derfor således så ud:

 

Danmark vs. Frankrig

Der venter et intenst og pompøst brag, når disse to sværvægtere i håndbold skal i duel.

Hver gang disse mandskaber har stået ansigt til ansigt, er vi blevet underholdt med håndboldspil i verdensklasse.

Frankrig har i de seneste indbyrdes kampe haft et overtag mod Danmark. Kan Danmark mon få brudt dette lille franske overtag? Timingen kunne ikke være bedre, hvis det skete.

danmark og frankrig

De røde og hvide skal forsøge at få de blå ned med nakken. Danmark er favorit mod franskmændene, da Frankrig ikke rigtig har ramt sit vanlige niveau, men alligevel befinder de sig nu i semifinalen. De kan meget vel i semifinalen vise deres sande jeg, og så bliver det altså en uhyggelig kamp.

Du kan finde en masse odds på semifinalekampen her.

Kampen begynder på fredag kl. 17:30.

 

Tyskland vs. Norge

Tyskerne buldrer derudaf og har i den grad gjort sig fortjent til en semifinale. Nu gælder det Norge, som har været lidt svingende, og som grundet Danmarks sejr over Sverige har fået en plads i semifinalen.

Der er ingen tvivl om, at tyskerne er favoritter mod nordmændene. Tyskerne bliver båret frem af hjemmepublikummet, og det bliver heller ingen undtagelse i semifinalen.

Sagosen skal være den bærende kraft, hvis nordmændene skal overraske mod Tyskland. Det har ikke været nogen særlig god slutrunde for stjernefrøet, men der er dog stadig en sidste mulighed for at komme tilbage med maner.

Franskmændene fik heller ikke den bedste optakt til semifinalen efter et mellemrunde-nederlag til Kroatien.

Kan Norge mon endnu engang komme i VM-finalen?

Find en masse odds på kampen her.

Kampen bliver fløjtet i gang på fredag kl. 20:30.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

Optakt til EM i herrehåndbold 2020

Optakt til EM i herrehåndbold 2020

Top 8: De bedst betalte spillere i herrehåndbold

Top 8: De bedst betalte spillere i herrehåndbold

Optakt til VM-finalen i kvindehåndbold 2019

Optakt til VM-finalen i kvindehåndbold 2019

VM i kvindehåndbold 2019: status og kommende kampe

VM i kvindehåndbold 2019: status og kommende kampe