Danmark gik ubesejret igennem gruppe C og har fået maksimum antal point med videre til mellemrunden. De udspillede i perioder Norge i den sidste gruppekamp. De virker skræmmende stærke, inden mellemrunden begynder. Norge tog andenpladsen og Tunesien tredjepladsen.

Kroatien har ligesom Danmark ikke tabt point under VM endnu. Kroatien var i den klart sværeste gruppe. De slog blandt andet Spanien i den sidste gruppekamp i gruppe B. Spanien tog andenpladsen og Island tredjepladsen.

Frankrig sikrede sig førstepladsen foran Tyskland i gruppe A. Frankrig måtte dog nøjes med tage 3 point med videre i mellemrunden. Brasilien snuppede tredjepladsen for næsen af Rusland i gruppe A.

888sport banner

Sverige følger Danmark og Kroatien trop. De har også formået at få maksimumpoint med videre til mellemrunden fra gruppe D. De bliver fulgt i mellemrunden af Ungarn på andenpladsen og Egypten på tredjepladsen.

 

Mellemrunde gruppe 1

Håndboldfeberen kommer til at være ekstremt høj i mellemrundens gruppe 1. Fire af de allerstørste håndboldnationer, Kroatien, Tyskland, Frankrig og Spanien, skal slås om de to pladser i semifinalen. Dette kunne sagtens have været fire semifinalister, men i stedet skal to af holdene sorteres fra allerede i mellemrunden.

​​Det bliver virkelig tæt løb, og alt kan ende med at blive afgjort i sidste kamp i mellemrunden. Det bliver nogle højdramatiske opgør, som venter den næste uges tid.

Frankrig vs. Spanien - begge hold er pressede, inden de skal mødes indbyrdes. Ingen af de to hold kan tåle at tabe – og slet ikke Spanien, som kun er kommet over til mellemrunden med 2 point. Kampen begynder på lørdag kl. 18:00.

Verdensklasse opgør i vente:

Kroatien vs. Tyskland – d. 21.01, kl. 20:30

Frankrig vs. Kroatien – d. 23.01, kl. 18:00

Tyskland vs. Spanien – d. 23.01, kl. 20:30

Find alle odds på mellemrunde-kampene i gruppe 2 her.

Mellemrunde gruppe 2

Danmark undgår i mellemrunden de stærke nationer, som Frankrig, Tyskland, Kroatien og Spanien. De ligner med stor sandsynlighed en mulig semifinalist.

Den umiddelbart sværeste kamp for Danmark bliver imod ærkerivalerne og nabolandet Sverige. Ungarn skal Danmark også møde. De var en for stor mundfuld for Danmark i den sidste testkamp inden VM. Dette kan igen blive en realitet, hvis Danmark ikke råber vagt i gevær.

Egypten burde ikke være en udfordring for Danmark, men mentaliteten blandt de danske spillere skal være på plads, hvis man vil smage sejrens sødme. 

Sverige og Norge ligner umiddelbart de to hold, som skal slås om den sidste semfinaleplads. Det bliver et spændingsfyldt opgør, når de to nabolande skal på slagmarken mod hinanden.

Find alle odds på mellemrunde-kampene i gruppe 2 her.

 

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag