Om få dage går det løs, hvor Danmark åbner ballet mod Chile, og Tyskland starter ud mod Korea. Dette års VM afvikles i både Danmark og Tyskland. Så begge værtsnationer kan nyde godt af en hjemmebanefordel.

VM i 2017 røg en tur i glemmebogen, efter Danmark skuffende røg ud i ottendedelsfinalen. Det tegnede ellers godt i gruppespillet og mellemrunden, men desværre fik det, der skulle have været et eventyr, en brat afslutning. Derfor må de danske håndboldherrer være sultne efter at få noget metal med fra dette års VM, nu hvor det endda også er på hjemmebane

888sport

Tyskland vs. Korea

Tyskland skyder VM i gang i Berlin, hvor Korea med meget lidt slutrundeerfaring skal forsøge at komme helskindet ud af kampen mod tyskerne. Koreanerne kan kun overraske, og de kan selvfølgelig håbe på, at tyskerne vil undervurdere dem.

Tyskerne er opsatte på at få lidt succes på egen grund. Ved sidste VM led holdet samme skæbne som Danmark og røg ud i ottendedelsfinalen.

Der er ikke så meget at rafle om – tyskerne er ubestridte favoritter til kampen mod Korea. De burde derfor vinde stort, og det er højst sandsynligt, at tyskerne laver over 33,5 mål i kampen, hvilket giver odds 1.73

Kampen begynder på torsdag kl. 18:00.

 

Chile vs. Danmark

De danske vikinger er kommet i en overkommelig pulje, hvor den stærkeste modstander er Norge, som var finalist ved sidste VM.

Danmark starter mod et af gruppens svageste led, Chile. Chile deltog også ved sidste VM, så helt uden slutrundeerfaring er de ikke. Holdet kommer med mere baglast end til sidste VM – de spiller hurtigt og aggressivt, og det er den velkendte sydamerikanske stil. Danmark har tidligere haft lidt problemer med Argentina, som på mange områder minder om Chile.

danmark

Sidst, Danmark mødte Chile, blev det til en overlegen 43-24 sejr til Danmark. Chile har dog forbedret sig markant siden 2013, hvor dette møde fandt sted.

Flere spillere fra Danmark døjer i øjeblikket med skader, og i testkampene er det heller ikke gået som planlagt. Danmark har derfor ikke fået den ønsket optakt til VM.

Der skal dog umiddelbart mere til at ryste Danmarks grundvold, og derfor er de stadig storfavoritter mod Chile. Find odds på kampen her.

Kampen begynder på torsdag kl. 20:15.

 

Hvem vinder VM?

Bliver det for en gangs skyld Danmark, som hiver guldet hjem? Danmark er indtil videre favoritter til at vinde VM, stærkt efterfulgt af Frankrig, Tyskland og Spanien. Danmark har ved flere VM-slutrunder måttet nøjes med sølv. Bliver udfaldet mon anderledes i år? Find oddsene her.

 

Find odds på alle resterende håndboldkampe her.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet