Så fik vi åbnet VM i herrehåndbold, hvor både Danmark og Tyskland fik to forventede sejre. Især Danmark slog Chile i overbevisende stil, hvor de vandt med cifrene 16-39.

De resterende hold får knap så meget hvile som danskerne og tyskerne. Nogle af holdene, skal i kamp allerede lørdag igen, efter de også har spillet fredag. Et hårdt program venter.

888sport banner

Kampe i gruppe A

Tyskland vs. Brasilien

Tyskerne overanstrengte sig ikke, da de slog Korea 30-19. Gensheimer og resten af tyskerne fik tanket selvtillid frem mod mødet med Brasilien. Især Gensheimer bidrog med 7 kasser og var iskold foran det koreanske mål.

Tyskerne er igen klare favoritter mod Brasilien. De skal virkelig undervurdere og have en dårlig dag på kontoret, hvis de ikke vinder over de undertippede brasilianere. Se oddsene på kampen her.

Kampen begynder på lørdag kl. 18:15.

 

Frankrig vs. Serbien

De forsvarende verdensmestre Frankrig og Serbien skal begge i kamp fredag, inden de to hold tørner sammen lørdag til et brag af en håndboldkamp. Det bliver med garanti den mest underholdende kamp indtil videre under dette VM. Det er to fysisk stærke mandskaber, som begge går til stålet. Hvilket er holdene er dog mest mærket af kampen dagen forinden?

Franskmændene har bredden, og det kommer helt sikkert også til at være forskellen mellem de to hold. Spil på kampen her.

Kampen går i gang lørdag kl. 20:30.

 

Kampe i gruppe C

Norge vs. Saudi Arabien

Norge og Saudi Arabien får ligesom Serbien og Frankrig heller ikke meget hvile, når de skal spille både fredag og lørdag i denne weekend. Norge får med sikkerhed kamp til stregen fredag mod Tunesien, som er godt håndbold, så mon ikke de er lidt mærkede på lørdag mod Saudi Arabien?

På den anden side burde Saudi Arabien ikke volde Norge store problemer, og Norge ligner derfor også en sikker sejrherre mod Saudi Arabien. Spil på kampen.

Kampen går i gang på lørdag kl. 17:30.

 

Danmark vs. Tunesien

Danmark kan med sikkerhed godt forvente mere modstand mod Tunesien, end de fik mod Chile. Så de skal være mentalt klar, hvis de skal få Tunesien ned med nakken. Tunesien har dagen inden Danmark en svær kamp mod Norge. Tunesien skal møde to bedste hold i gruppe C lige efter hinanden. Det burde efterlade noget træthed blandt de tunesiske spillere.

Mikkel Hansen og co. virkede i hvert fald skarpe mod Chile. De kommer helt sikkert også til at skyde med skarpt mod Tunesien, hvor en sejr burde ligge i rundt om hjørnet. Spil på kampen her.

Kampen begynder på lørdag kl. 20:15.

 

Find alle de resterende odds på VM i herrehåndbold her.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag