Den bedste mandslige håndboldrække – 888ligaen – er kommet i gang med slutspillet, og forude venter nogle interessante uger, hvor det danske mesterskab skal afgøres.

Tidligere på ugen blev de første kampe i vindernes slutspil afviklet, og i denne weekend er der flere spændende kampe på programmet.

Vi bringer her optakt og spilforslag til de fire kampe i vindernes slutspil, hvor stillingen lige nu er således:

888sport banner

Pulje 1:
Skjern: 4 point
TTH: 2 point
Aalborg: 1 point
Århus: 0 point

Pulje 2:
GOG: 4 point
BSV: 3 point
Nordsjælland: 0 point
KIF Koling: 0 point

Rundens kampe:

BSV – Nordsjælland

Bjerringbro-Silkeborg sluttede grundspillet af med en række sejre på stribe, og hjemmeholdet er da også stor favorit i lørdagens kamp mod Nordsjælland Håndbold, som sneg sig med videre til vinderslutspillet på en syvendeplads i grundspillet.  BSV kommer til kampen efter en sikker sejr over KIF Kolding København, mens Nordsjælland tabte på hjemmebane til GOG, så det ligner en sikker hjemmesejr. Det kan derfor være fristende at pege på en sejr på minimum seks overskydende mål til BSV til odds 1.87.

Skjern – THH

Grundspillets vindere fra Skjern kom godt fra land i slutspillet med storsejr på ni overskydende mål mod Århus, og cheftræner Ole Nørgaards mandskab har også en pæn favoritværdighed hjemme mod Team Tvis Holstebro. Det er en vigtig kamp i toppen af Pulje 1, hvor kun to point adskiller de to hold, og Skjern kan stort set sikre sig avancement med en sejr. I grundspillet vandt Skjern 11 ud af 13 hjemmekamp, og derfor ligner det endnu en sejr til hjemmeholdet. Skjern-sejr giver odds 1.40.

Aalborg – Århus

Århus Håndbold havde det svært i grundspillet, hvor man sluttede af med en stribe nederlag og kun lige sneg sig med i det gode slutspil. Her er man startet skidt med et stort nederlag i første kamp, og nu venter der en ny svær kamp mod Aalborg, der blev nummer fire i grundspillet. Nordjyderne tabte ganske vist sin første kamp i slutspillet, men har stadig en pæn  chance for at tage en af de to øverste pladser i puljen. Aalborg er også favorit i kampen mod Århus, og hvis værterne vinder kampen med mindst tre overskydende mål, giver det odds 1.83.

GOG – KIF Kolding

I gamle dag var kampene mellem GOG og Kolding IF nogle regulære storkampe, men efter at begge klubber har været i uføre gennem det seneste tiår, er der ikke lige så meget på spil i denne kamp. GOG ligner en oplagt medaljebejler i denne sæson, og holdet fra Gudme er også storfavorit i kampen mod KIF Kolding København som indledte slutspillet med et nederlag på hjemmebane mod BSV. Hvis GOG vinder kampen med mindst fem overskydende mål, giver det odds 1.95.

Læs også
Sander Sagosen løn og karriere

Sander Sagosen løn og karriere

Niklas Landin Jacobsen løn og formue

Niklas Landin Jacobsen løn og formue

Statistikker fra den danske herrehåndboldliga – 18/19 og 19/20

Statistikker fra den danske herrehåndboldliga – 18/19 og 19/20

Verdens bedste playmakers i håndbold nogensinde

Verdens bedste playmakers i håndbold nogensinde

VM-finalen i herrehåndbold 2021 - Optakt

VM-finalen i herrehåndbold 2021 - Optakt