Hvad er din evaluering af sidste sæson for Mors-Thy Håndbold?

"Evalueringen er, at vi opnåede vores mål. Vi kom ikke i nedrykningsspil, men bejlede lidt til en slutspilsplads og var med hele vejen næsten indtil slut. Vi redder så en 10. plads hjem selv om det var tæt med HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg. Som sæsonen skred frem og specielt i anden halvdel efter jul, præsterer vi på rigtig pænt niveau."

888sport banner

Hvad er ambitionen for Mors-Thy for den kommende sæson?

"Med 10 spillere ud og 9 spillere ind er målsætningen simpelthen at tage én kamp ad gangen. Samtidig er der mange andre, der har rustet op. Specielt de hold som vi lå og tumlede med sidste år. Både HC Midtjylland og Ribe-Esbjerg har rustet kraftigt op. Så det er umiddelbart meget svært for os at sige, hvor det skal ende, og hvilken retning det skal tage. Så derfor er vi meget forsigtige med vores målsætning i Mors-Thy. Vi er kommet godt fra land med 2 kampe 4 point, men vi kommer altså også til at tabe, og så er jeg spændt på, hvordan det her nye hold reagerer."

Hvad har i haft fokus på i opstarten mod den nye sæson?

"Heldigvis mødte spillerne op i rimelig god form. Så selvfølgelig har vi haft fokus på den del, men i og med der var så mange nye specielt centrale spillere, har det primære fokus været på det håndboldmæssige. Vi har skullet finde ud af hvad den enkelte kan sammen med sidemanden, hvad kan den her gruppe, og hvor skal vi hen af som hold. Udover alt det spillemæssige har vi også mistet spillere, der har haft ledende roller på holdet. Så jeg har også haft stor fokus på at skulle opfordre og skubbe til spillerne i forhold til ledelse, og hvem der nu tager dirigentstokken."

Hvad betyder den gode start på sæsonen for Jer? 

"Den betyder temmelig meget. Da vi gik igennem opstarten, var det med en sejr den ene dag og et nederlag den næste. Vi har prøvet os frem, og vi har ikke vidst, hvilken retning det skulle gå. Så taber vi så den første pokalkamp mod Aalborg på hjemmebane temmelig klart med 8 og går ligesom ind til turneringen og tænker puha, det kan både blive en dreng og en pige. At vi så vinder mod GOG og følger det op mod Ribe-Esbjerg, gør lige pludselig, at vi kan se potentialet i holdet. Vi vokser, når vi gør det godt og samtidig vinder kampe. Den første sejr er altid vigtig, og det får vi i første kamp. Så potentialet er der, og nu vokser troen på tingene jo enormt meget. Og det er altså temmelig afgørende for vores sæson med vores nye hold i betragtning."

Hvad har i gjort af tanker ift. 7 v 6-reglen offensivt såvel som defensivt? 

"Jeg er fundamentalt modstander af den, da jeg synes, der går for mange af spillets facetter tabt. Men allerede inden sommeren begyndte vi at arbejde med det, og vi bruger det også forholdsvis meget i Mors-Thy. Så min holdning er, at når nu det er et middel, der er stillet til rådighed, vil vi også gøre brug af. Og det synes jeg egentlig, at jeg har typerne, der kan."

Hvad er dit bud på top 3 i den kommende sæson og hvorfor?

"Jeg tipper på Aalborg Håndbold som vinder. Og det er fordi, de ikke spiller i Europa. Og så har de kontinuitet i deres hold, og virker skarpe og fysisk stærke. 
Så vil jeg tro at Skjern bliver nummer 2. De har heller ikke europæisk, så de bliver ikke top-belastet. Dem tror jeg på. 3. pladsen må så blive KIF Kolding København."

Vi siger tak for snakken med Jan Paulsen og ønsker held og lykke med sæsonen. Og hvis du tror på, at Jan får ret i, at Aalborg Håndbold løber med titlen i 888ligaen i år, får du hele 10.00 gange pengene hos ligasponsoren. 

Læs også
Hans Lindberg håndboldkarriere og løn

Hans Lindberg håndboldkarriere

Anja Andersen håndbold | Anja Andersen bedrifter

Anja Andersen håndbold 

Henrik Møllgaard håndboldspiller | Møllgaards håndboldkarriere

Henrik Møllgaard håndboldspiller

Emil Jakobsen håndboldspiller | Jakobsens håndboldkarriere

Emil Jakobsen håndboldspiller

Magnus Landin Jacobsen løn | Landins håndboldkarriere

Magnus Landin Jacobsen løn