På onsdag er det tid til at vende tilbage til ligaen efter en weekend med Santander Cup på programmet. Aarhus deltog i finalestævnet, eftersom de netop slog Team Tvis Holstebro ud i kvartfinalen. Aarhus måtte dog rejse tomhændet hjem fra Santander Cuppen efter at have tabt både semifinale og kampen om tredjepladsen. 

I stedet står Aarhus med et par slidte spillere, som skal gøres klar til ligabraget mod Team Tvis Holstebro. Det kan umiddelbart kun komme Team Tvis Holstebro til gode, at Aarhus har været i kamp både lørdag og søndag. Meget tyder på, at et revanchelysten Holstebro-mandskab kommer til at have mest overskud i løbet af kampen.

888sport banner

Hvis der ses bort fra Aarhus’ sejr over TTH i Santander Cup, er de to seneste indbyrdes opgør i ligaen endt uafgjort, hvilket sjældent sker i håndbold. Det er et sikkert tegn på, at det igen bliver en jævnbyrdig kamp, hvor marginalerne kommer til at spille en afgørende rolle for kampens udfald.

 

TTH vs. Aarhus

TTH står med flere gode kort på hånden, eftersom de også spiller på hjemmebane. Hjemmepublikummet kommer til at give TTH-spillerne et solidt rygstød, hvilket kun får TTH-spillerne til at præstere det ekstra. 

På den gode side af tabellen i ligaen er det kun få point, som adskiller hvert hold. TTH indtager i øjeblikket femtepladsen a point med Skjern på sjettepladsen. TTH er kun to og tre point fra henholdsvis Skanderborg og BSV.

Aarhus på syvendepladsen har tre point op til TTH og fem point ned til nedrykningsslutspillet, hvor Sønderjyske ligger. Aarhus kan dog ikke indhentes, da der kun er to runder tilbage af grundspillet. Der er i den grad dømt placeringskamp i toppen af tabellen på onsdag og i de resterende to runder af grundspillet.

TTH mod Aarhus

Aarhus’ topscorer og ligaens anden mest scorende spiller, Nikolaj Læsø, får med stor sandsynlighed en vigtig rolle mod TTH. Men hvis TTH kan holde Læsøs gennemsnitlige scoringsprocent under de 54%, kan det godt blive problematisk for Aarhus.

TTH kan håbe på, at deres topscorer, Magnus Bramming, og hans gennemsnitlige scoringsprocent på 72% bliver forbedret mod Aarhus. Bramming er i denne sæson blandt de mest scorende spillere, som har den højeste træfsikkerhed.

TTH er favoritter med god grund. Det bliver også tydeligt i løbet af kampen, derfor giver det mening at oddse på, hvor meget TTH kommer til at vinde med. Det giver således odds 2.30, hvis TTH vinder med over 3.5 i handicap-format.

Ligabraget finder sted på onsdag kl. 18:30 – god kamp!

 

Hos 888sport har du mulighed for at finde adskillige andre håndbold-odds på nettet. God fornøjelse!

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Håndboldquiz: gæt en håndboldspiller

Håndboldquiz: gæt en håndboldspiller

Største danske håndboldtalenter – under 25 år

Største danske håndboldtalenter – under 25 år

En forsmag på EM-finalen i herrehåndbold 2020

En forsmag på EM-finalen i herrehåndbold 2020

EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

Optakt til EM i herrehåndbold 2020

Optakt til EM i herrehåndbold 2020