GOG genopstod mod Skjern

GOG leverede en mandfolksindsats, da de præsterede at gøre comeback i kampen efter at have været bagud med 14-10 ved pausen. GOG kom ud med et helt andet udtryk i anden halvleg – især GOG’s mål, som Frank Mikkelsen tog fra i buret.

Han var den primære årsag til, at de vandt kampen. Spørgsmålet er bare, om tre mål er nok i returopgøret. GOG skal have en lignende halvleg i returopgøret, som de havde i det første opgør, hvis fynboerne skal forfølge deres guldjagt.

Skjerns anden halvleg skal hurtigt i glemmebogen, men omvendt må skytterne fra Skjern føle sig fortrøstningsfulde, da Frank Mikkelsen umuligt kan præstere at holde en redningsprocent på 42 igen.

 

BSV holdt liv i drømmen om guld

Aalborg havde tydeligvis et ærinde med BSV fra sidste sæsons semifinale, hvor de tabte til netop midtjyderne.

888sport banner

Det skulle tydeligvis ikke gentage sig, for BSV blev kørt over i første halvleg. I anden halvleg fik BSV dog formindsket Aalborgs forspring ned til tre scoringer. Især Lassens ni scoringer var årsagen til, at BSV stadig har en chance for nå finalen.

En gyser venter i Silkeborg, hvor intet er afgjort.

 

Returopgørene

Skjern vs. GOG

GOG leverede et hidsigt comeback og fik skabt en bange anelse om Skjerns favoritværdighed. Alt kan lade sig gøre i sport, og den tro lever i bedste velgående hos GOG.

Skjern skal sørge for, at kampene bliver spillet på deres præmisser, hvor det kontrollerende spil skal overgå det dynamiske spil. Lykkes det, vinder Skjern kampen og dermed også en finaleplads.

De forsvarende mestre giver odds 1.83, hvis de vinder.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00.

 

BSV vs. Aalborg

Returopgøret rummer af stof til eftertanke, da det bliver marginalerne, som kommer til at afgøre kampen. Jævnbyrdigheden mellem disse topklubber kan ikke betvivles, derfor handler det om at forudsige, hvilke spillere der rammer dagen.

BSV er frygtindgydende på hjemmebane. Magien på Aalborgs hjemmebanetryghed kan sagtens komme til at give BSV den ekstra marginal, som skal til for slå Aalborg.

BSV kommer til at vinde kampen til odds 1.94, men spørgsmålet er, om det er nok til at avancere videre til finalen. Liveoddsene bliver ens bedste ven, når denne intense kamp bliver skudt i gang, da flere udfald bliver lettere at tyde og forudsige i løbet af kampen.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00.

 

Et utal af andre håndboldodds vil være tilgængelige døgnet rundt.

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag