TTH vs. Sønderjyske

TTH står foran deres første to point i slutspillet, når Sønderjyske kommer besøg, der akkurat fik sneget sig med i det sjove slutspil i sidste runde af gruppespillet. 

Det gjorde de efter at have spillet uafgjort netop mod TTH. Vi kan dog forvente, at kampen bliver en helt anden på onsdag, nu hvor Sønderjyskes overlevelse ikke længere står på spil.

TTH har flere gear til rådighed end Sønderjyske, derfor vinder vestjyderne – og for at give oddset et ekstra boost, så vil følgende handicap-væddemål være interessant:

TTH vinder, selvom de starter med at være bagud med 3,5 mål – dette giver odds 2.07.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 18:30

 

Nordsjælland vs. Ribe-Esbjerg

I nedrykningspuljen skal alle midler tages i brug for at overleve. Det bliver en indædt kamp om at komme væk fra femtepladsen i puljen, som udløser nedrykning.

Ribe-Esbjerg er kommet godt fra land og står nu med fire point, og en sejr over Nordsjælland på onsdag kan bringe dem rigtig tæt på overlevelse.

888sport banner

Det ser lyst for Ribe-Esbjerg mod Nordsjælland, da de ikke har tabt til sjællænderne siden 2016. Derfor kommer Ribe-Esbjerg til at trække det længste strå i kampen til odds 1.70, hvor håndmadderne kommer til at flyve til højre og venstre. 

Hold eventuelt øje med live betting-mulighederne, da flere interessante væddemål kan dukke op undervejs i kampen.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 19:00

 

Mors-Thy vs. KIF Kolding

Det må brænde under KIF Kolding i øjeblikket, eftersom de pt. indtager sidstepladsen i nedrykningspuljen. KIF Kolding har tabt de seneste 11 kampe – de befinder sig bogstaveligt talt i en ond cirkel, som ikke er til at slippe ud af.

Gavnligt bliver det bestemt heller ikke, at de skal møde førerholdet Mors-Thy, som kan sikre sig overlevelse med en sejr over KIF Kolding.

Mors-Thy vinder i sikker stil til odds 1.50, og KIF Koldings dage i ligaen er ved at være talte.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 19:30

 

Aalborg vs. Skjern

To af de helt store favoritter til at snuppe mesterskabet bliver sluppet løs mod hinanden på onsdag i pulje 1.

Vinderen af denne kamp kommer med stor sandsynlig til at slutte på førstepladsen i puljen, eftersom Sønderjyske eller Aarhus ikke kommer til at kunne gøre Aalborg eller Skjern noget i kampen om de to øverste pladser.

aalborg og skjern

Det bliver svært at spå en vinder, men kampen bliver målrig, da begge hold besidder to af ligaens bedste offensive kræfter. Der bliver scoret over 55,5 mål til odds 2.00.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 20:30

 

Bjerringbro/Silkeborg vs. Århus

Udfaldet af denne kamp hersker der vist ikke den store tvivl om. BSV er og bliver for stor en mundfuld for aarhusianerne, som nok kommer til at halte efter i store dele af kampen.

BSV kommer til at cruise sig til sejr, og derfor vinder de, selvom de i handicap starter med at være bagud med 4.5 mål til odds 2.14.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 18:30

 

Du kan oddse online og finde en masse andre håndbold-odds, som måske falder bedre i din smag. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

Optakt til EM i herrehåndbold 2020

Optakt til EM i herrehåndbold 2020

Top 8: De bedst betalte spillere i herrehåndbold

Top 8: De bedst betalte spillere i herrehåndbold

Optakt til VM-finalen i kvindehåndbold 2019

Optakt til VM-finalen i kvindehåndbold 2019

VM i kvindehåndbold 2019: status og kommende kampe

VM i kvindehåndbold 2019: status og kommende kampe