Det kommer ikke som den store overraskelse, at de fire økonomisk tungeste mandskaber står i semifinalerne. De besidder de bedste spillere og derfor er de nu engang klar til kampen om finalepladserne.

Underholdningen kulminerer i disse fire opgør, hvor kvaliteten i kampene bliver på et internationalt niveau. Håndbold-oddsene vil være på sit højeste, hvilket giver flere muligheder for at få fordoblet sin indsats.

 

Aalborg vs. Bjerringbro/Silkeborg

Aalborg får muligheden for at tage revanche fra sidste sæsons samlede semifinale-nederlag til BSV.

Begge hold har haft et svingende slutspil, hvor nederlag og sejre er gået hånd i hånd. Derfor bliver kampene meget utilregnelig.

Vi kan dog forvente et tæt opgør, da magtforholdet mellem de to storklubber er utrolig lige. Derfor kommer Aalborg og BSV til at følges pænt ad gennem hele kampen.

Selvom kampene mellem disse mandskaber ofte har været tætte, har BSV alligevel stået som sejrherre. Det kan ikke længere handle om held, eftersom det ofte er tippet over til BSV fordel.

888sport banner

Derfor kan BSV meget vel vise sig endnu en gang at være en hæmsko for Aalborg, hvis Aalborg ikke får kridtet skoene.

Især de tre verdensmestre fra BSV Nikolaj Øris, Johan Hansen og Nikolaj Markussen er en evige trussel. Især Øris og Hansen har ramt målformen i dette slutspil.

Det kan godt være, Aalborg starter på hjemmebane, men hvis Aalborg ikke holder et vågnet øje med disse to spillere, skyder BSV hjemmebaneholdet i sænk.

Selvom BSV ikke er favoritter, så er overraskelsen ikke så fjern. Derfor går jeg med det usandsynlige og en BSV-sejr til odds 2.85.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 18:30

 

GOG vs. Skjern

Kan GOG vippe de forsvarende danmarksmestre af tronen? De har i hvert fald været mere stabile end Skjern gennem sæsonen indtil videre.

Skjern skal dog aldrig undervurderes, fordi de besidder ufattelig meget rutine i form af Eggert, Søndergaard, Mogensen og Myrhol. Det kan GOG ikke hamle op med, da deres mandskab er relativt ungt i forhold til Skjern.

GOG skal leve af deres fart, hvis de skal overrumple de erfarne og måske lidt langsomme herrer fra Skjern. Dette gjorde også udfaldet i de to indbyrdes kampe i denne sæson, hvor GOG løb med sejren i begge kampe. Begge kampe blev dog kun vundet med ét mål.

Der er lagt op til et brag en semifinale, hvor begge hold er hævntørstige på hver deres måde.

Skjerns erfaring kommer til at stråle i disse knald-eller-fald-kampe, og derfor vinder Skjern det første opgør til odds 2.43.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 18:30

 

Undervejs i kampene kan det være en fordel at holde øje med liveoddsene, da flere udfald kan ændre sig i kampene og dermed også oddsene.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag