Aalborg vs. KIF Kolding

Kolding må se i øjnene, at en direkte nedrykning ned til 1. Division stadig er aktuel, efter et forfærdigeligt forår, hvor de har tabt alle kampe. Det lugter af nedrykning, da KIF Kolding ikke skal regne med at få point med fra Aalborg.

I stedet kan KIF Kolding håbe på, at Skjern gør det af med Ringsted, som kun er ét point fra Kolding. Ringsted SKAL vinde, og KIF Kolding skal tabe.

Aalborg ønsker at slutte på førstepladsen foran GOG, men det kræver en sejr, hvilket det også bliver til odds 1.07. For at gøre oddset mere interessant kan du oddse på, at Aalborg vinder med mere end 6,5 mål til odds 1.76.

 

Bjerringbro/Silkeborg vs. Skanderborg

BSV vil så vidt muligt gerne beholde deres tredjeplads – de kan ikke nå højere op i tabellen, så de skal sørge for at holde Team Tvis Holstebro bag sig.

888sport banner

Skanderborg er i tæt placeringskamp med Skjern om sjettepladsen, hvor de i øjeblikket er a point. Skanderborg skal klare ærterne selv, hvis Skjern ikke skal overhale dem. Skanderborg kan dog trøste sig med, at de allerede befinder sig i mesterskabsslutspillet.

BSV vinder uden nogen slinger i valsen, hvilket giver odds 1.45.

                            

GOG vs. Ribe-Esbjerg

Ribe-Esbjerg befinder sig i øjeblikket akkurat på den gode side af tabellen, som sikrer dem billet til det forjættede land, men kun et point adskiller dem og Sønderjyske.

Ribe-Esbjerg kan klare ærterne selv, ellers kan de trøste sig ved, at Sønderjyske har en svær udebanekamp mod Team Tvis Holstebro, som de får rigtig svært ved at vinde.

Ribe-Esbjerg får ikke et ben til jorden mod GOG, og GOG vinder med mere end 4,5 mål til odds 2.30.

 

TTH vs. Sønderjyske

Sønderjyske skal give den hele armen mod TTH. De sidder i en svær position, men med en god omgang held, kan de rykke forbi Ribe-Esbjerg, hvis Sønderjyske vinder, og Ribe-Esbjerg taber.

Det bliver en dramatisk afslutning, men Sønderjyske bliver med stor sandsynlighed sendt ud i mørket af TTH. De fleste har dog overraskende Sønderjyske som favorit i kampen mod TTH. En TTH-sejr giver odds 2.38, og en Sønderjyske-sejr giver odds 1.92.

 

Skjern vs. Ringsted

Ringsted gav sig selv i sidste runde en sidste livline for at forblive i Herre Håndbold Ligaen ved at slå Lemvig. Et nyt mirakel skal der dog til, hvis de skal slå Skjern og undgå direkte nedrykning.

Ringsted er klare underdogs, hvilket oddset på en Skjern-sejr tydelig antyder til odds 1.03. Ringsted har bogstaveligtalt alle odds imod sig.

Skulle de gå hen og gøre det umulige og vinde, giver det hele 15 gange pengene igen. Håbet eksisterer, indtil kampen er slut.

 

Odds online, og find en masse håndbold odds og eventuelt et utal af live betting-muligheder, når kampene er skudt i gang. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag