Sidste runde bød på lidt af hvert, hvor der var flere kampe, som blev afgjort i slutminutterne. Flere spillere, tilskuere og tv-seere må have haft nerverne uden på tøjet. Nu er det forhåbentligt tid til endnu en omgang nervepirrende håndbold.

 

888sport banner

 

Bjerringbro/Silkeborg vs. Lemvig

Begge hold kunne sejre i to tætspillede kampe i forrige runde.

BSV scorede i sidste sekund mod førerholdet Aalborg og kunne dermed mindske afstanden til dem. Lemvig fik tilkæmpet sig afgørende to point i de døende sekunder i bundkampen mod Mors-Thy.

Lemvig kan for en stund få lidt luft ned til den direkte nedrykningsplads – for den kommende kamp, der venter mod BSV, bliver højst sandsynlig et op-ad-bakke projekt. BSV er klart et bedre hold – sidst, Lemvig slog BSV, var tilbage i 2006.

BSV burde derfor vinde, selvom de i handicap-format vil være bagud med 6,5 mål. Det giver odds 1.85.

Kampen begynder på onsdag kl. 18:30.

 

Skjern vs. Sønderjyske

Sønderjyske hænger akkurat fast i ottendepladsen, selvom de i sidste runde dummede sig og for alvor lukkede Ribe-Esbjerg tilbage i kampen om ottendepladsen, da de netop tabte til dem.

Der venter Sønderjyske en svær opgave på udebane mod Skjern, som ikke har tabt i fire kampe.

Skjern vinder uden det store besvær, og det giver odds 1.12.

Opgøret starter på onsdag kl. 18:30.

 

GOG vs. KIF Kolding

KIF Kolding er så godt som ude af slutspillet, der skal ske mirakler, hvis de stadig skal nå det.

De får i hvert fald ikke nogen hjælpende hånd fra GOG, som venter. GOG er klare favoritter mod det kriseramte KIF Kolding mandskab.

GOG har mulighed for at generobre først, fordi Aalborg skal på en svær opgave ude mod TTH. Derfor hersker der ingen tvivl om, at GOG nok skal ende med sejren, selvom de i handicap-format vil være bagud med 5.5 mål – det giver odds 1.85.

Kampen starter på onsdag kl. 19:00.

 

Team Tvis Holstebro vs. Aalborg

Det er i øjeblikket et hårdt program for Aalborg, som senest mødte BSV, og nu venter TTH. Hvis Aalborg skal holde fast i førstepladsen, må de ikke løbe ind i deres anden nederlag i træk.

TTH har ikke formået at slå Aalborg i de seneste to indbyrdes opgør. Er tredje gang måske lykkens gang for TTH? De slog for to runder siden BSV, som netop slog Aalborg i sidste uge.

En Aalborg-sejr giver odds 2.18 og TTH-sejr giver odds 2.00

Topopgøret begynder på torsdag kl. 20:30.

 

Du kan finde utallige andre odds på Herre Håndbold Ligaen her.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag