Med kun fem runder tilbage af grundspillet, begynder det så småt at spidse til i forhold til hvilke hold, som skal i slutspillet og hvilke hold, som skal i nedrykningsspillet.

888sport banner

Kan KIF Kolding snige sig op på en slutspilsplads, eller kan Ringsted redde sig selv fra direkte nedrykning?

 

KIF Kolding vs. Skjern

Koldings nye træner, Lars Rasmussen, skal forsøge at få banket noget selvtillid i KIF Kolding-spillerne efter et par turbulente uger. Nederlagene falder om ørene på dem, og senest tabte de til deres direkte konkurrent i nedrykningsslutspillet, nemlig Nordsjælland.

Lars Rasmussen skal grave dybt, hvis hans spillere skal kunne overraske mod Skjern, som kommer på besøg på onsdag. KIF Kolding har 6 point op til Sønderjyske, som i øjeblikket sidder på den nærmeste overrykningsplads.

skjern

Skjern er med god grund storfavorit til opgøret. De burde derfor vinde kampen, selvom de i handicap-format starter med at være bagud med 4.5, det giver odds 2.5.

Kampen begynder på onsdag kl. 18:30.

 

Aalborg vs. Bjerringbro/Silkeborg

Der venter et hæsblæsende topbrag i Gigantium, når BSV gæster topholdet, Aalborg.

Disse kampe bliver altid spillet på et internationalt højt niveau, og derfor kommer kampene også til at indeholde over 58.5 mål. Dette giver odds 2.45.

Sidst, de to hold mødtes, blev det afgjort i slutsekunderne, hvor BSV vandt 29-28.

bsv & aalborg

De tre danske verdensmestre, Nikolaj Øris, Nikolaj Markussen og Johan Hansen, fra BSV får gensyn med verdensmester Henrik Møllgaard fra Aalborg, så mon ikke håneretten bliver jagtet gevaldigt.  

Topopgøret bliver skudt i gang på onsdag kl. 20:00.

 

Team Tvis Holstebro vs. Ringsted

Der bliver nok ikke meget at rafle om, når bundholdet Ringsted, skal på besøg i det mørke Jylland. Det kan meget vel gå hen og blive en mareridtskamp.

Ringsted skal stå godt i forsvaret og deres målmand skal tage fra inde i buret, hvis de ikke skal løbe ind i en nedsabling. Holdet ligger i øjeblikket på sidstepladsen, som fører til direkte nedrykning. De har dog kun ét point op til Mors-Thy og Lemvig, så alt kan stadig lade sig gøre for Ringsted.

Team Tvis er sultne efter revanche, for sidst, de to hold mødtes, fik Ringsted overraskende et point mod Team Tvis. Team Tvis ligger solidt på tredjepladsen og kan stadig nå Aalborg på andenpladsen.

Det kræver dog en pligtsejr mod Ringsted. Team Tvis burde vinde med stor stil. Odds på kampen her

Kampen starter på onsdag kl. 20:30.

 

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet