Alle de danske landsholdsspillere er vendt tilbage til deres respektive klubber efter en lang og hård, men succesfuld VM-slutrunde.

Inden længe slutter grundspillet, og der er kamp om pladserne i mesterskabsslutspillet. Alle hold vil helst undgå nedrykningsslutspillet.

888sport banner

Bjerringbro/Silkeborg vs. Team Tvis Holstebro

Der er lagt op til en underholdende og intens kamp, når TTH skal forsøge at hægte deres direkte konkurrent, BSV, af i kampen om fjerdepladsen.

Det er i øjeblikket et dødt løb mellem BSV og THH, da begge har samme antal point. Sejrherren kan bringe sig selv i en gunstig position og øge afstanden ned til nedrykningsslutspillet.

Hverken BSV eller TTH vil tabe ansigt til hinanden, derfor bliver det bestemt et brag af en kamp.

Du kan finde oddsene på kampen her.

Kampen begynder på tirsdag kl. 18:30.

 

Skjern vs. Aarhus

Dette opgør bliver bestemt også værd at se. De forsvarende mestre, Skjern, skal forsøge at få Aarhus, som i øjeblikket ligger på tredjepladsen, ned i knæ.

Der bliver smæk for skillingen lige fra begyndelsen og til slut. Skjern ligger på syvendepladsen og er derfor stadig i farezonen for at lande i nedrykningsspillet, dog er vi ikke i den mindste tvivl om, at Skjern nok skal vise klassen, når der er behov for det.

skjern

Er det mon tid til at vise klassen mod Aarhus? Skjern burde være en for stor mundfuld for aarhusianerne. I de seneste fem opgør har Skjern vundet. Hvor meget vinder Skjern mon med? Find oddsene på kampen her.

Opgøret bliver skudt i gang på onsdag kl. 18:30.

 

GOG vs. Lemvig

Tabellens førerhold, GOG, er indtil videre kun blevet besejret tre gange. Og der er ikke meget, der taler imod, at det skulle blive til et fjerde nederlag til Lemvig.

GOG er storfavoritter og skal have en dårlig dag på kontoret, hvis et nederlag skulle blive aktuelt. Derfor vil det være oplagt at oddse på, hvor mange antal mål GOG vinder med. Du kan finde oddsene på kampen her.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 19:00.

 

Mors-Thy vs. Aalborg

Top mod bund og et nordjysk opgør venter på lørdag. Kan Mors-Thy mon levere en lille overraskelse, eller vil Aalborg tromle hen over Mors-Thy?

aalborg & morsthy

Sidst, Mors-Thy leverede en overraskelse mod Aalborg, var tilbage i 2015. De håber nok snart, at de kan få lov til at triumfere mod storebror, Aalborg, igen.

Find oddsene på kampen her.

Opgøret starter på lørdag kl. 16:10.

 

Du kan finde en masse andre odds på Herre Håndbold Ligaen her.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet