Gruppe 2:

Bjerringbro/Silkeborg vs. Skanderborg

BSV har endnu en matchbold for at sikre sig videreavancement i mesterskabsslutspillet, efter de glippede den første matchbold med nederlaget til Aarhus.

Skanderborg var flyvende mod GOG og vandt. Sejren har dermed genåbnet muligheden for, at Skanderborg kan snuppe andenpladsen for næsen af BSV.

Derfor er der ekstra meget på spil for begge mandskaber.

banner

BSV har tidligere vist stor kvalitet, når det for alvor gælder. De har på papiret et klart bedre hold end Skanderborg - derfor er det yderst sandsynligt, at BSV kommer til at stå på sejrsskamlen.

For at øge oddset på en BSV-sejr, ville det være interessant at oddse på, at BSV vinder, selvom de i handicap-format starter med at være bagud med 3.5 mål, hvilket giver odds 2.28.

 Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

GOG vs. Aarhus

Utroligt meget skal flaske sig for Aarhus, hvis de skal nå andenpladsen i gruppen. Et skridt på vejen vil være at slå førerholdet GOG.

Det er dog lettere sagt end gjort. GOG er og bliver en for stor mundfuld for aarhusianerne. GOG kommer til at være et skridt foran Aarhus igennem store dele af kampen.

gog og aarhus

Spørgsmålet er derfor, hvor meget GOG vinder med?  Det giver således odds 2.20, hvis GOG vinder, selvom de starter med at være bagud med 4.5 mål. Det er værd at overveje.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

Gruppe 1:

Aalborg vs. Sønderjyske

Sønderjyske kom med i mesterskabsslutspillet på yderste mandat. Taget dette i betragtning havde de fleste ikke regnet med, at Sønderjyske kunne begå sig mod de bedste i Ligaen.

Sønderjyske har dog bevist det modsatte og har derfor overraskende nok en mulighed for at indhente Aalborg på andenpladsen, som er to point foran.

Statistikkerne taler sit tydelige sprog – Aalborg har ikke tabt til Sønderjyske siden 2014. Den statistik bliver kun bedre for Aalborgs vedkommende, som i sikker stil vinder.

Et kombinationsodds er en mulighed for at øge oddset på en Aalborg-sejr, hvilket giver odds 1.21. Det kunne man eventuelt kombinere med, at Aalborg scorer over 29.5 mål til odds 1.75.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00

 

TTH vs. Skjern

De forsvarende mestre for Skjern har kun tabt en enkelt kamp i dette slutspil. De kan med en sejr sikre sig en plads i top-2 og videre kvalifikation i slutspillet.

Det tegner godt for de forsvarende mestre, som er begyndt at hæve niveauet i slutfasen i sæsonen. Kan de genvinde mesterskabet?

TTH og Skjern

Håndboldoddsene taler til Skjerns fordel med god grund, da Team Tvis Holstebro ikke har haft tur i den i slutspillet. Deres to tætte tidligere opgør mod Sønderjyske blev til nederlag, hvilket i princippet kostede dem muligheden for at gå videre i slutspillet.

Skjern får TTH i knæ og vinder til odds 1.54. Skjern kommer med stor sandsynlighed til at køre TTH over, så drag fordel af liveoddsene på kampen.

Kamptidspunkt: søndag kl. 16:00                 

 

Du kan finde en masse andre interessante håndboldodds, som du kan få gavn af.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

EM i herrehåndbold 2020: opfølgning

Optakt til EM i herrehåndbold 2020

Optakt til EM i herrehåndbold 2020

Top 8: De bedst betalte spillere i herrehåndbold

Top 8: De bedst betalte spillere i herrehåndbold

Optakt til VM-finalen i kvindehåndbold 2019

Optakt til VM-finalen i kvindehåndbold 2019

VM i kvindehåndbold 2019: status og kommende kampe

VM i kvindehåndbold 2019: status og kommende kampe