GOG gav Aalborg et gok i nøden

GOG fik overraskende tæmmet Aalborg i egen hule, hvor de vandt det første finaleopgør på 30-33. Den første kamp var en finalekamp værdig, hvor begge hold var stålsatte på at gå til makronerne fra start til slut.

De lidt uerfarne GOG-spillere modstod det kolossale tryk fra lægterne i Gigantium. De var foran fra start til slut, hvor Lasse Møller og Niclas Kirkeløkke tilsammen bidrog med 15 scoringer.

De unge kræfter fra GOG udnyttede deres hurtighed til at komme forbi de tunge rutinerede Aalborg-spillere. Defensiven i Aalborg havde mange huller i paraderne, hvor GOG-spillerne fik lidt for meget frit spil i deres offensiv.

Aalborgs offensive havde svært ved at følge GOG’s skarphed foran mål. En årsag til det var, at deres topscorer Magnusson sad ude med en hovedskade.

 

Forudsigelser i den anden finalekamp

GOG tog et kæmpe skridt på vej mod mesterskabet efter sejren på udebanen. Mesterskabet kan efter alt at dømme blive hentet hjem til GOG efter 11-års hungren efter mesterskabet.

Man skal dog i GOG ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt. Dette bliver hellere ikke aktuelt, da GOG vil gribe den anden finalekamp an på samme måde som den første. 

Hurtigt kontraspil, flydende angrebsspil og et angrebsivrigt GOG-mandskab skal føre dem til mesterskabet.

Aalborg må sande, at deres chancer er minimale efter at have dummet sig på hjemmebane. Flere kaniner skal hives opad hatten, hvis Aalborg skal have vendt et truende finalenederlag til et sidste og tredje afgørende finaleopgør.

888sport banner

Håndboldoddsene taler ikke til Aalborg fordel. Ifølge bookmakerne er løbet ved at være kørt for Aalborg – en sejr til nordjyderne giver odds 3.45.

Piben har en anden lyd i forhold til GOG, som giver odds 1.50, hvis de skulle gå hen og vinde. Kan GOG mon leve op til favoritværdigheden? Kan de stå for forventningspresset?

Aalborg skal håbe på, at favoritværdighed stiger GOG-spillerne til hovedet. Det virker til at være håbet Aalborg skal gå ind til kampen på.

Den anden kamp bliver med sikkerhed ligeså målrig som den første. Især fordi Aalborg er tvunget til at gøre alt for at vinde uanset hvad. Aalborg har nemlig alt at tabe i denne kamp. Derfor kommer netmaskerne til at blafre over 57.5 gange til odds 1.95.

Den anden finalekamp begynder torsdag kl. 20:30

 

Vi kan se frem til kamp, hvor alt kan ske, selvom GOG er favoritter. Liveoddsene bliver værd at følge, for undervejs kan meget ændre sig. God fornøjelse.

 

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag