1. GOG vinder sæsonens første kamp

GOG har fået en hård start på den nye sæson med to nederlag. Især nederlaget til oprykkerne fra Fredericia må stadig pine sølvvinderne fra sidste sæson.

De frustrationer kommer til at gå udover Mors-Thy, som ikke har slået GOG siden 2016.

Mors-Thy kan med stor sandsynlighed frembringe flere frustrationsmomenter, især hvis de kommer foran i flere omgang – det kan måske sætte en stopper for GOG, men det sker næppe i denne omgang.

GOG kommer til at føre for start til slut og de vinder med over 3.5 mål til odds 2.23.

Kamptidspunkt: onsdag kl. 19:30

banner

2. Aarhus vs. Aalborg – hvem taber deres første kamp?

Et lille topbrag venter os i Aarhus, når de to ubesejret mandskaber krydser klinger – det bliver storbyernes kamp om Jylland.

Statistikkerne taler bestemt ikke til Aarhus’ fordel, som ikke har slået Aalborg i 11 kampe. Senest de slå de forsvarende mestre, var i 2015.

Aarhus kan håbe på, at Aalborg måske er begyndt at blive lidt mætte. Det tyder det dog ikke på. Begge hold har fornyeligt mødt Nordsjælland – dette kan give en god indikation om, hvor de to hold står i forhold til hinanden. Aalborg vandt med 9 mål, mens Aarhus knebent vandt med et enkelt sølle mål.

Derfor burde Aalborg nedlægge aarhusianerne med mere end 2.5 mål til et handicapodds på 1.82.

Kamptidspunkt: torsdag kl. 20:00

 

3. BSV vinder 1. halvleg, selvom de i handicapformat er bagud med 3-0 

BSV er Lemvigs onde ånd, vestjyderne har kun formået at slå BSV en enkelt gang ud af deres i alt 13 indbyrdes opgør.

Det må gøre ondt på Lemvig-spillerne at fremhæve den statistik, for det må være ekstra nedtrykkende at tænke på, at den eneste Lemvig-sejr skete for alt for mange år siden - i 2006.

Derfor giver det god mening, at håndboldoddsene er utrolige lave på alt, hvad der står BSV på.

Vi burde få endnu en sejr til BSV - de vinder 1. halvleg, selvom de i handicapformat er bagud med 3-0. Det giver odds 2.00

Kamptidspunkt: fredag kl. 19:30

 

4. Fredericia henter deres anden sejr.

Ribe-Esbjerg og Fredericia bliver et tæt opgør. Det er to hold, som højt sandsynligt kommer til at slås om nedrykning i denne sæson.

De har aldrig mødt hinanden før i ligaen og derfor er det umiddelbart mere besværligt at vurdere, hvordan de to hold står til hinanden.

Fredericia beviste mod GOG, at deres hjemmebane bliver et sted, hvor ingen får noget foræret – det er fort. Derfor tror vi, at Fredericia fortsætter den gode stime på hjemmebane med en sejr mod Ribe-Esbjerg til odds 3.70.

Kamptidspunkt: søndag kl. 14:00

 

5. Lokalbrag i det sønderjyske - Sønderjyske vs. KIF Kolding.

Vi slutter tredje runde af med et brag af en kamp, hvor KIF Kolding skal møde de sønderjyske rivaler fra Sønderjyske.

KIF er startet, hvor de sluttede sidste sæson, i bunden af tabellen. Det bliver igen en lang sæson for det tidligere tophold, som har holdt ophørsudsalg i lang tid.

Sønderjyske slog overraskende Skjern i den første kamp, så mon ikke de får has på KIF Kolding til odds 1.48Online betting-siderne favoriserer forståeligt nok Sønderjyske.

Kamptidspunkt: mandag kl. 20:00

 

Find et hav af liveodds, når kampene i tredje runde skydes i gang. God fornøjelse.

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag