Vi har taget et kig på diverse lønningslister i herrehåndbold i den forbindelse har vi fundet frem til otte af de bedst betalte håndboldspillere i verden

De bedst betalte håndboldspillere 2021 i verden:

8. Lasse Andersson

7. Niclas Ekberg

6. Cédric Sorhaindo

5. Ferrán Solé

4. Hans Lindberg

3. Sander Sagosen

2. Nikola Karabatić

1. Mikkel Hansen

 

8. Lasse Andersson - FC Barcelona – ca. 2.5 mio. kr.

Den danske venstreback Lasse Anderson er selvfølgelig med på denne liste. Til dagligt spiller han i FC Barcelona.

Den 25-årige dansker har sindssygt meget potentiale, desværre har et utal af skader sat hans udvikling tilbage i flere omgange. Han bliver spændende at følge under EM 2020 – nu når han for én gangs skyld er fit for fight og udtaget. 

 

7. Niclas Ekberg - THW Kiel – ca. 3.0 mio. kr.

Den svenske landsholdsprofil, som til dagligt spiller i THW Kiel, er en af de mest træfsikre fløje i verden og derfor også en af de spillere i verden med den højeste lønsum.

Han er selvfølgelig også klar til EM 2020 i herrehåndbold.  

 

6. Cédric Sorhaindo - FC Barcelona – ca. 3.4 mio. kr.

Den uhyggelige franske stregspiller, som til dagligt spiller i FC Barcelona, er stadig og har været det i mange år en af verdens bedste stregspillere.

Han er forståeligt nok blevet forgyldt med en god kontrakt hos FCB, som han har spillet for siden 2010.

 

5. Ferrán Solé - Fenix Toulouse – ca. 3.8 mio. kr.

Den 27-årige spanske landsholdspiller, som til dagligt spiller i franske Fenix Toulose – løn og antal mål hænger sammen, og det gør det også med Solé.

Han er en spiller, der kan afgøre kampe med sit samlebånd af mål. Han er forståeligt nok en af favoritterne til at blive topscorer ved EM, som begynder d. 10. januar.

 

4. Hans Lindberg - Füchse Berlin – ca. 4.9 mio. kr.

Så kommer vi til den anden dansker på listen, nemlig ingen ringere end legende ”Kong Hans”. Det kan godt være, Lindberg er ved at komme op i håndboldårene, men det er ikke for sjov, at Lindberg har en god kontrakt, han er i øjeblikket nemlig Bundesliga-topscorer i denne sæson.

Vi krydser fingre for, at han bliver ligeså varm til EM. Det kunne de akutelle betting-tips godt antyde.

lindberg

 

3. Sander Sagosen – PSG Håndbold – ca. 7 mio. kr.

Den norske verdensstjerne, er selvfølgelig også at finde på denne liste.

Han bliver i fremtiden med sikkerhed verdensbedste håndboldspiller – og så vil hans prisskilt og løn helt sikkert også stige yderligere.

sagosen

 

2. Nikola Karabatić - PSG Håndbold – ca. 9-10 mio. kr.

Frankrigs og PSG's stjerne, Nikola Karabatic, er en af de meste komplette og bedste håndboldspillere, der nogensinde har eksisteret, topper selvfølgelig denne liste. 

Det er uhyggeligt at tænke, at han spiller på samme hold, som Mikkel Hansen, som vi kommer til om et kort øjeblik.

karabatic

 

1. Mikkel Hansen - PSG Håndbold – ca. 12-14 mio. kr.

Han har længe været en af de største målslugere i herrehåndbold og i flere ombæringer blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller (2018, 2015, 2011).

Danmarks helt store stjerne, Mikkel Hansen, er helt forståeligt strøget helt til tops på denne liste – kvalitet og titler koster penge, og det får man med Mikkel Hansen ombord!

Med ham ved det danske ror har Danmark ifølge de aktuelle håndbold-odds gode muligheder for at vinde EM 2020. I øjeblikket ligger oddset på 3.15. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Ben Curtis/Associated Press

Først publiceret: d. 02.august 2020

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Anne Mette Hansen løn 

Althea Reinhardt håndbold og landshold

Ulrik Wilbek i dag 

Mads Mensah Larsen løn

Joachim Boldsen i dag