GOG vs TTH Holstebro

Et vaskeægte topbrag venter i Herre håndbold ligaen, hvor Holstebro skal en tur til Gudmehallerne, hvor der venter dem en heksekedel af en udebane. Hvem af de to tophold ender med at snuppe sejren i den sidste kamp for i år for deres vedkommende?

GOG øser af selvtillid i øjeblikket, hvor de ikke har tabt en kamp siden midt i november. TTH bliver i hvert fald nødt til at få lukket GOGs offensiv ned. Især Kirkeløkke har været godt kørende, hvor han er den næstmest målsikre spiller i Herre håndbold ligaen.

Han må dog afvige første pladsen til TTHs venstrefløj, Magnus Bramming, som virkelig også har været træfsikker. Det kan kun gå hen og blive en målrig affære, når disse to målkonger tørner sammen.

888sport

Holstebro bliver også nødt til at præstere, hvis de ikke skal slippe GOG af syne i tabellen. Hvis Holstebro taber, kan de nemlig ende med at komme seks point bagefter GOG, som lige nu ligger på andenpladsen. Vurderet ud fra GOG’s gode stime og hjemmebanefordel burde en GOG-sejr være oplagt. Det giver en forholdsvist beskeden odds på 1.46

 

Kampen fløjtes i gang på lørdag d. 22 dec. kl. 14:15.

 

Mors-Thy vs Bjerringbro/Silkeborg

Et midt og vestjysk opgør plejer at være garant for en rigtig herrefight med en masse intense øjeblikke. Det kommer helt sikkert til at ske på lørdag mellem Mors-Thy og BSV.

morsthy og bsv

BSV har i denne sæson været lidt for svingende til, at de kan ligge i toppen af ligaen. Især på det seneste er det gået gevaldigt ned ad bakke, hvor det er blevet til fire nederlag på stribe.

Der ser ud til, at det har slidt hårdt på BSV-spillerne både at spille Champions League og gøre det godt i den hjemlige liga. Der er dog stadig et stykke ned til niende pladsen, så det burde ikke være en stressfaktor at nå slutspillet, medmindre den dårlige stime fortsætter.

Modstanden på lørdag vil nok af de fleste betragtes som værende overkommelig, hvor Mors-Thy venter. Thyboerne forsøger med næb og klør at få skrabet så mange point som muligt, så de kan overleve i Herre håndbold ligaen. Det er kun blevet til fire sejre ud af 17 mulige.

Mors-Thy virker derfor pressede inden årets sidste kamp mod BSV. BSV kan vel også betragtes som en for stor mundfuld for dem. BSV er derfor klare favoritter til kampen. Se oddsene på kampen her.

 

Kampen fløjtes i gang på lørdag d. 22 dec. kl. 16:00.

*Foreslået odds er udsat forandring - baseret på udgivelsestidspunkt*

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også
Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Finaletid

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold: Returopgør i semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Semifinalerne

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: Mesterskabsslutsspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet

Herre Håndbold Ligaen: slutspillet