Som optakt til VM i Qatar 2022 vil vi komme med vores bud på, hvem der går videre fra de respektive VM-grupper. Vi er nu nået til gruppe F, hvor vi vil komme med vores antagelser om, hvordan gruppe F kommer til at forløbe. Gruppe F til VM 2022 ser således ud:

  • Belgien                                                
  • Canada
  • Marokko
  • Kroatien

 

Hvem vinder gruppe F?

Hvilke hold går videre fra gruppe F?

Hvem bliver topscorer i gruppe F?

Hvilken gruppe bliver gruppe F parret med?

 

Hvem vinder gruppe F?

Man behøver ikke være den store fodboldnørd, for at kunne vurdere, hvem der potentielt kan vinde gruppe F ved VM 2022. Tager vi et kig på oddsene hos diverse bookmakere, så er de heller ikke i tvivl om udfaldet i gruppe F.

Belgien, der på nuværende tidspunkt i 2022 ligger nr. to på FIFA’s verdensrangliste, er klart den største favorit. Ikke desto mindre ligger Belgien også i top-7 over favoritter til vinde hele molevitten. Belgien har dog en kompetent udfordrer til førstepladsen i gruppe F, nemlig Kroatien.

Kroatien strøg overraskende i VM-finalen i 2018, så Belgien skal se sig over skuldrene. Kroatien og Belgiens indbyrdes opgør, tror vi, kommer til at få en afgørende betydning, hvor de skal møde hinanden i den sidste gruppekamp.

belgien

 

Hvilke hold går videre fra gruppe F?

I det første afsnit gjorde vi det klart, at Belgien og Kroatien med stor sandsynlighed går videre fra gruppe F. Det skyldes, at Kroatien og Belgien meget simpelt har bedre spillere på samtlige positioner end de to undertippede nationer fra Marokko og Canada.

Marokko og Canada skal håbe på, at Kroatien og Belgien undervurderer dem tilstrækkeligt, hvilket de så kan udnytte til deres fordel ved at bringe mere energi på banen og derved overrumple Belgien og Kroatiens spillere. Spørgsmålet er bare, om det er nok – vi tror det ikke.

kroatien

 

Hvem bliver topscorer i gruppe F?

Lukaku har travlt med at få tanket selvtillid efter skiftet tilbage til Inter, efter han atter engang har mislykket i Chelsea. Selvom Lukakus målform og generelle form er tvivlsom, går vi stærkt ud fra, at han vender tilbage til sin gamle form inden VM 2022. Det regner bookmakerne også med, eftersom Lukaku anses for at være en af favoritterne til at vinde topscorertitlen, når VM 2022 er slut.

Vi er sikre på, at topscoreren i gruppe F skal findes hos Belgien, som også råder over Kevin De Bruyne og Eden Hazard. Kroatien har, efter Mandzukic stoppede, manglet en målfarlig angriber. Selvom Modric er en kvalitetsspiller, tror vi næppe, at han bliver topscorer i gruppe F.

de bruyne

 

Hvilken gruppe bliver gruppe F parret med?

Lige meget hvem der ender med at blive 1’er eller 2’er i gruppe F, venter der umiddelbart en svær modstander, da gruppe F parres sammen med gruppe E. I Gruppe E befinder Spanien, Costa Rica, Tyskland og Japan sig. Tyskland og Spanien er skrækmodstanderne. Det hersker der ingen tvivl om. 

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d.28. august 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder