Som optakt til VM i Qatar 2022 vil vi komme med vores bud på, hvem der går videre fra de respektive VM-grupper. Vi er nu nået til gruppe E, hvor vi vil komme med vores forudsigelser for, hvordan gruppe E kommer til at forløbe. Gruppe E til VM 2022 ser således ud:

  • Spanien
  • Costa Rica
  • Tyskland
  • Japan

Betting tips til gruppe E ved VM 2022

Hvem vinder gruppe E?

Hvilke hold går videre fra gruppe E?

Hvem bliver topscorer i gruppe E?

Hvilken gruppe bliver gruppe E parret med?

 

Hvem vinder gruppe E?

I gruppe E bliver der for alvor kamp om førstepladsen. I den forstand er gruppe E nok den sværeste gruppe at forudsige i forhold til, hvem der vinder gruppen. Dette skyldes, at både Spanien og Tyskland er landet i den samme gruppe. Hverken Japan eller Costa Rica burde umiddelbart kunne ende øverst i gruppe E af den simple grund, at Tyskland og Spanien er top fodboldnationer.

FIFA’s rangliste giver også en god indikation for forholdet mellem de forskellige nationer. Spanien ligger nr. 6, Tyskland nr. 11, Japan nr. 24 og Costa Rica nr. 34.

tyskland

 

Hvilke hold går videre fra gruppe E?

Historisk er der altid én stor fodboldnation, der skuffer stort i gruppespillet. I 2018 var det netop Tyskland, da de tabte to kampe og kun vandt en enkelt. I 2014 gik hverken Portugal, England, Italien eller Spanien videre fra gruppespillet, så det skal ikke udelukkes helt, at Spanien eller Tyskland kan risikere ikke at gå videre. Mon et af landene atter engang kommer til at skuffe?

fodbold betting på alle VM-kampe

Aktuelt giver Japan odds 4,40, hvis de skulle gå videre, mens Costa Rica giver odds 9,00. Japan kunne være en overraskelse. Mange odds-udbydere mener dog, at Tyskland og Spanien nærmest er selvskrevet videre fra gruppen. Det er i hvert fald minimalt, hvad man får i fortjeneste, hvis man oddser på Tyskland og Spanien.

spanien

 

Hvem bliver topscorer i gruppe E?

Spanien og Tyskland har længe søgt efter en angriber, der er garant for mange mål. Tysklands bedste bud på en mulig topscorer er nok Serge Gnabry, Kai Havertz eller Leory Sané. For Spaniens vedkommende kan vi nævne Morata og Ferran Torres. Ingen af de fem spillere har dog bevist sig i en slutrunde endnu.

Er tidspunktet mon kommet for en eller to af disse fodboldstjerner, når VM 2022 går i gang?

leroy sane

 

Hvilken gruppe bliver gruppe E parret med?

De to nationer, som går videre fra gruppe E, skal møde vinderen og andenpladsen i gruppe F, som består af Belgien, Canada, Marokko og Kroatien. Kroatien og Belgien er de to skrækmodstandere i gruppe F. Umiddelbart vil de fleste hold hellere møde Kroatien end Belgien, hvis de kunne vælge, også selvom Kroatien nåede VM-finalen i 2018.

 

*Credits: artiklens billede tilhører Associated Press

Først publiceret: d.23. august 2022

Om forfatteren
Af
Lasse

Lasse er freelance sportsskribent og stor sportsentusiast, som primært specialiserer sig inden for fodbold og esport. Generelt interesserer han sig inden for alt slags sport, men i øjeblikket har han kastet sin kærlighed på esport, som bare vokser og vokser. 

I 6 år har han kommenteret +600 fodboldkampe, hvor det er blevet til utallige fodboldkampe i Bundesligaen, Serie A, Europa League, Champions League og Superligaen, så han besidder et bredt og dybt kendskab til flere fodboldligaer. 
 

Læs også

Hvad vil vi huske VM 2022 for?

Statistikker VM 2022 – afrunding

Nye VM-rekordholdere 2022

Optakt - VM-finalen 2022

Danskere på All Star-hold til slutrunder